Solbeskyttelse

Mange spørsmål kan dukke opp når det gjelder solbeskyttelse. Her finner du flere artikler som forklarer temaet og svarer på mange av spørsmålene du måtte ha i forbindelse med solkrem. Du kan se alle våre flotte solkremer i kategorien solkrem, hvor du også kan lese mye mer om emnet.

Gode råd mot solbrent hudSelv om man vet at det er viktig å passe på i solen, vil de aller fleste av oss oppleve å bli solbrent i løpet av livet. Ofte handler det om at vi ikke har smurt oss godt nok, og ikke tatt nok pauser fra solen. Her får du noen gode råd og tips om hva du kan gjøre hvis uhellet først er ute.

Ting å huske på når du oppholder deg i solen


Lille billede - Mor kysser dreng i panden på stranden

Å være i solen kan være en fantastisk og nyttig opplevelse hvis du tar de nødvendige forholdsreglene for å beskytte deg mot solens potensielle skader. I denne artikkelen kan du lese mer om hva du kan gjøre for å beskytte deg mot solstrålene.

Hva er holdbarheten til solkremen din?


Lille billede - Kvinde i rød badedragt smører solcreme på sin arm

Hvor lenge kan solkremen din vare? Og kan vi bare bruke solkremen vi har liggende fra i fjor? I denne artikkelen kan du finne ut hvor lenge solkremen din holder sin solfaktor og beskytter deg mot solen.

UVA & UVB stråler - Hva er forskjellen?


kvinde soler med24

UV-stråler kan deles inn i 3 forskjellige typer; UVA-, UVB- og UVC-stråler. UVC-stråler når ikke jorden da de stoppes av ozonlaget. UVA og UVB påvirker derimot jorden og mennesker. Solen og dens stråler er en av menneskets beste venner, men kan også være en av våre verste fiender. Les videre og lær mer om forskjellen mellom UVA- og UVB-solstråler!

Sol og aldringstegn - Pass på huden din i solen

pas på din hud i solen - søg skygge mellem 12 og 3, brug solcreme forebyg alderstegn

Det er viktig at du tar godt vare på huden når du er i solen, slik at du unngår å fremme aldringstegn som rynker og ru hud. Finn ut her hvordan UVA- og UVB-stråler påvirker aldringstegn i huden og lær mer om hvordan du kan forebygge rynker og slapp hud best mulig!

Solguide – Bli klar til sommeren med disse gode rådene


Solguide for sommeren på stranden og i sola

I denne solguiden finner du alt du trenger å vite når du skal oppholde deg i solen; alt fra UV-stråling, solfaktor, solkrem og smøring, til råd for god beskyttelse mot solskader. Vet du for eksempel hvordan holdbarheten til solkremen din kan bli påvirket av ulike faktorer? Eller hvordan du skal få bort misfarging forårsaket av solkrem? Du finner svarene her!

Solkrem skader korallrevene – se hva du kan gjøre!

Korallrev Konflikten mellom naturen og mennesket er en evig føljetong. En konflikt som blir mye omtalt i media for øyeblikket har oppstått etter at ny forskning og dokumentasjon viser at verdenshavenes koraller blir skadet av solkrem. Solkremen er ellers noe vi ofte blir beskyldt for ikke å bruke nok av. Så hva gjør vi når vi nå vet at miljøet allerede er hardt belastet? Hvorfor skader solkrem korallrevene? Mange av oss har hørt at korallrevenes dager er talte. Selv om...

Lag din egen naturlige og økologiske sololje

Lag din egen økologiske sololje med Urtegaarden produkter Med24 ligger i Løkken like ved Vesterhavet. Det ligger naturligvis opp til at vi ofte vender snuten mot havet og nyter solen, lyden av vannet og merker sanden under våre føtter. Én meget viktig ting man skal huske når man befinner seg utenfor, er å bruke en god og pleiende solbeskyttelse. Uansett alder bør man alltid beskytte huden mot solens stråler. Vi er ikke like mye ute som vi var før i tiden. Dette har resultert i at huden...

Guide til riktig solfaktor

Når solen endelig kommer frem etter en lang vinter, og gir varme og muligheten for å få litt farge i ansiktet, glemmer vi fort at solen bør nytes med forsiktighet. Mange er heller ikke klar over at dersom huden først har blitt utsatt for solskader, er ikke dette noe som nødvendigvis forsvinner med tiden. Det er derfor viktig å bruke en god solkrem, og viktigst av alt - velge riktig solfaktor. Solkrem og solfaktor På vinterstid står solen i...

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.