Fiskeolje

Vurderer du å kjøpe fiskeolje eller vil du bare lære mer om kosttilskuddet? I det store kategorien om fiskeolje finner du flere informative artikler som skal hjelpe deg med å svare på spørsmålene du har rundt temaet. Her finner du blant annet informasjon om krillolje og en guide til hvordan du velger den beste fiskeoljen. Du kan se alle de fantastiske produktene i fiskeolje-kategorien, hvor du også kan lese mer.

Omega-3 - Alt du behøver å vite!

Omega-3 inneholder de essensielle omega-3 fettsyrene som har en lang rekke fordeler for helsen din. Fiskeolje bidrar med en beskyttende effekt på hjertet og blodkar, hjerne og ledd, som alle er livsnødvendige funksjoner. Denne artikkelen gir deg et overblikk over hvorfor du bør innta tran eller Omega-3 kapsler, hvilke fordeler Omega-3 har for deg og hvordan du kan innta Omega-3 naturlig gjennom kosten.

Fiskeolje-test – Slik velger du den beste fiskeoljen

fiskeolie lille billede

Fiskeolje er en essensiell olje som er blant de mest populære i Norge. Fiskeolje inneholder omega-3 fettsyrer som kan være vanskelig å få tak i gjennom kosten. De mange forskjellige fiskeoljeproduktene kan skape forvirring og mange spørsmål. Derfor får du en guide til fiskeolje her, slik at du lettere kan kjøpe riktig høykvalitets fiskeolje.

Krillolje – Hvordan krillolje hjelper for en sunnere helse

krill olie lille billede med24

Krillolje kommer fra den lille krepsen, som kanskje er mest kjent for å være blåhvalens favorittmat. De små rekelignende dyrene lever i store flokker først og fremst i Antarktis hav. Krillolje blir mer og mer populært som kosttilskudd og som alternativ til fiskeolje. Dette skyldes hovedsakelig krills høye innhold av overumettede omega 3-fettsyrer DHA og EPA, samt deres naturlige innhold av antioksidanter og fosfolipider. Antioksidantene består av astaxanthin, vitamin A og vitamin E.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.