Fertilitet

Eggløsningsberegner


Ønsker du å bli gravid, og vil derfor vite når du har eggløsning og hvor lenge den varer? Med denne eggløsningsberegneren får du en kalkulator som regner ut informasjonen du trenger for deg! I tillegg får du noen nyttige fakta du kan trenge imens du overvåker eggløsningen din.

4 fysiske tegn på at du har eggløsning


Mange kvinner har ikke den nødvendige kunnskapen om eggløsning, og derfor går de ofte glipp av sjansen til å bli gravid. For mange kan det være en kamp å bli gravid, så det er ikke rart at «graviditet» er et av de mest søkte temaene på nettet, og f.eks. ordet «eggløsning» googles mer enn 8000 ganger i måneden i gjennomsnitt.

Kom i gang med Daysy sykluscomputer


Daysy er en intelligent sykluscomputer som via temperaturmetoden - også kjent som Fertility Awareness Method - forutsier dine fertile og ikke-fertile dager. På den måten har du et presist og unikt overblikk over din månedlige syklus. Hvis du vil ha en enkel og moderne eggløsningstest er Daysy for deg!

Slik bruker og avleser du en eggløsningstest


Først og fremst oppstår eggløsning som følge av en økning i kjønnshormonet LH i kroppen. LH skilles ut i urinen, og det er derfor en urinprøve best kan finne ut når du har størst sannsynlighet for å bli gravid. Eggløsningstesten måler konsentrasjonen av hormonet for å fastslå når du har eggløsning. Finn ut mer om eggløsningtester her!

Hvilken type eggløsningstest skal man velge?


Er du usikker på de ulike typene eggløsningstester og hvordan de fungerer? Det finnes hovedsakelig tre typer eggløsningstester, og denne artikkelen er her for å veilede deg og gi deg en enkel gjennomgang av det aller viktigste du bør vite før du skaffer den eggløsningstesten som passer best for deg.

Hva er eggløsning, og når har du det?


Omtrent halvveis i en kvinnes menstruasjonssyklus utvikles og frigjøres et egg fra en av eggstokkene, som ligger nær livmoren. Dette egget vil da kunne befruktes av en sædcelle og dermed føre til graviditet. Utviklingen og frigjøringen av egget er det vi kaller eggløsning. Les mer om eggløsning her!

Hvor mange uker er man gravid?


Er du, eller prøver du å bli gravid? Denne artikkelen inneholder svar på mange av de spørsmålene du kan ha rundt graviditet; som for eksempel når du kan bli gravid, hvilke undersøkelser du må gjennom under svangerskapet, og noen gode råd til deg som allerede er gravid.

9 viktige tegn på graviditet


Det er mange tegn på graviditet. Tidlige tegn på graviditet kan være vanskelig å gjenkjenne hvis du ikke vet hva du skal se etter. Derfor har vi  i denne artikkelen samlet 9 mulige tegn på graviditet og tegn på at du nærmer deg fødsel, som kan hjelpe deg dersom du er usikker. Les om de ulike tegnene her!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.