Kundeservice

Covid 19: Noe forsinket leveringstid

På grunn av den krevende situasjonen rundt spredningen av Covid-19, får vi dessverre noe forsinket levering i berørte områder.
 
En del pakker til utleveringssteder til disse områdene må sendes til alternative butikker og en forventet økt handel i denne perioden, grunnet stengte butikker, vil også kunne føre til 1-2 dagers ekstra leveringstid. 

Vi takker for forståelsen i en krevende tid og jobber på spreng for å få levert alle pakker så raskt som mulig. 

Mest alminnelige spørsmål:

Jeg kan se at mine varer sendes fra Danmark, må jeg betale toll?

Nei. Med24.no er et norsk registrert NUF-selskap og har norske medarbeidere, så du betaler ikke toll eller andre avgifter når du bestiller hos oss.

Er det gratis å være medlem hos dere?

Ja, det er alltid GRATIS å være medlem i Med24s kundeklubb, og det blir det å fortsette med og være. Som medlem opptjener du fordeler og bonuser, som du kan bruke på din neste ordre. Les mer om vår medlemsklubb her.

Hvordan bruker jeg min medlemsbonus?

For å bruke din bonus skal du huske på og logge inn, da bonusen er lagret på ditt login/medlemskonto. Når du er i kassen får du spørsmål om du vil bruke opptjent bonus og kan klikke i ruten om du vil anvende den. Du kan også velge å spare din bonus. Totalbeløpet på din ordre blir automatisk oppdatert når du klikker i ruten at du vil bruke din bonus. Les mer om fordeler og bonus her.

Hva gjør jeg hvis jeg angrer mitt kjøp?

Hvis du angrer ditt kjøp, kan du sende ordren i retur innen 14 dager etter at du mottok den. Skriv en mail til kundeservice på e-mail: info@med24.no og opplys ditt ordrenummer, så vi kan notere at ordren kommer i retur til oss. Du kan printe ut returlabel her og så sende pakken til oss. Meld fra til oss når pakken er sendt, slik at vi kan behandle returen så snart som mulig.
Les mer om retur og angerrett her. 

Kan jeg endre i min ordre etter bestilling?

Det kan dessverre ikke endres i ordren etter bestilling. Hvis du ringer inn raskt etter bestilling, kan vi som regel nå å annullere kjøpet, og du kan lage en ny ordre, inklusiv varen som du manglet. Les mer om ordrer og bestilling her.

Hvordan reklamerer jeg over en vare?

Hvis du ønsker å reklamere over en vare, kan du kontakte oss på mail eller via telefon. Reklamasjonen skal skje innen rimelig tid etter feilen er oppdaget. Alt etter varens stand, kan du få refundering, bytte vare eller eventuell reparasjon. Les mer om reklamasjon her.

Dere skriver "Fri frakt fra 499,-" - hva betyr det?

Det betyr at vi ved kjøp over 499 NOK tilbyr gratis frakt med Helt Hjem hjemmelevering eller til PostNord pakkeshop. Les mer om leveringsmetoder og priser her.

Emner


Kontakt oss

Har du ikke funnet svar på ditt spørsmål, skal du være mer enn velkommen til å kontakte oss på email, så vi kan besvare direkte og gi deg mer konkret informasjon.

Send en mail til info@med24.no, og forvent svar innenfor 24 timer på alle hverdager.

Alternativt kan du ringe til oss på telefon +47 21 95 94 90. Telefonen er åpen mandag-fredag 9-15.

Send gjerne en mail i stedet for å ringe. Her har vi mulighet for å gi deg raskere svar. Og vi gjør alt for å svare så snart som mulig!
Du kan med fordel søke informasjon i emnene øverst på siden, hvor vi besvarer de mest alminnelige spørsmål 🙂

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.