Retur og reklamasjon

Retur og reklamasjon

Retur og angrerett

Dersom du angrer kjøpet ditt ber vi om at du først kontakter oss på email eller telefon, så hurtig som mulig.
Kontakt oss på info@med24.no eller på tlf 21 95 94 90 for mer informasjon, eller om din faktura skal kanselleres. 

Kontakt oss først, slik at vi kan registrere din retur

Ved returnering skal varen være ubrukt og i original emballasje. Husk å merke pakken tydelig med ditt navn og ordrenummer. 
Kjøper må selv betale for fraktkostnader i forbindelse med retur av varer. Prisen på dette avhenger av hvilken returmåte som velges av kunden, varer kan returneres med normal postgang. 

Det er viktig at du markerer pakken godt med navn og ordrenummer også på utsiden av pakken. Hvis du sender pakken med et sporingsnummer, må du gjerne sende dette til oss på info@med24.no, da kan vi behandle returen hurtigere. 

Så snart vi mottar dine varer, refunderer vi pengene dine.

Bemerk at erfaring sier at retur av varer kan ta betydelig lengre tid enn forsendelsen ut til kunden. Kontakt oss igjen hvis du er redd for at vi ikke har mottatt eller registrert din retur. 

Returadresse:

Med24.no
co /Helt Hjem
Sandakerveien 121
0484 Oslo

Jeg vil reklamere på en vare - hvordan gjør jeg det?

Skulle du mot formodning oppleve en feil på et produkt du har mottatt av oss skal du kontakte kundeservice på info@med24.no eller telefon 21 95 94 90 (kl 10-14 hverdager). Dersom produktet skal sendes i retur til oss, må du sende med detaljert informasjon om hva som er feil med produktet. Dette er nødvendig da vi sender produktet videre til produsenten som i sin tur har behov for disse opplysningene.

Om du returnerer hele eller deler av bestillingen skal du selvsagt ikke betale for disse varene. Logg inn på Mine Sider på klarna.com/no og flytt frem fakturaens forfallsdato med 10 dager. På den måten har vi mulighet til å ta imot returen og registrere den. På Mine Sider hos Klarna kan du også kontrollere at returen er blitt registrert ved å hente en oppdatert versjon av din faktura. Du kan logge inn ved enten å oppgi e-postadressen du brukte under bestillingen, eller fakturanummer og personnummer. Skulle returen ikke ha blitt registrert når den nye forfallsdatoen nærmer seg ber vi deg om å kontakte Klarnas kundeservice, så hjelper de deg videre

Fri frakt fra 699 kr
Med Helt Hjem eller Postnord
14 dagers returrett
14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen
Medlemsbonus
Du får bonus hver gang du handler hos oss
Kundeservice
Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no
Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!
Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.