Kundeservice
0 varer
Kurv

Retur og reklamasjon

Retur og reklamasjon - Med24.noRetur og angrerett

Dersom du angrer kjøpet ditt kan du sende varen i retur til oss innen 14 dager etter at du mottar varen. 

Kontakt oss på info@med24.no eller på tlf 21 95 94 90 for mer informasjon, eller om din faktura skal kanselleres.

Ved returnering skal varen være ubrukt og i original emballasje. Husk å sende med en kopi av ordrebekreftelsen og oppgi om du ønsker pengene tilbake eller om du ønsker å bytte til en annen vare. Kjøper må selv betale for fraktkostnader i forbindelse med retur av varer. Du mottar en e-post fra oss når vi har mottatt varen, der vi opplyser om den videre håndteringen av din retur.

Returadresse: 
Med24.no 
PB 19 
4855 Froland

Jeg vil reklamere på en vare - hvordan gjør jeg det?

Skulle du mot formodning oppleve en feil på et produkt du har mottatt av oss skal du kontakte kundeservice på info@med24.no eller telefon 21 95 94 90 (kl 10-14 hverdager). Dersom produktet skal sendes i retur til oss, må du sende med detaljert informasjon om hva som er feil med produktet. Dette er nødvendig da vi sender produktet videre til produsenten som i sin tur har behov for disse opplysningene.

Om du returnerer hele eller deler av bestillingen skal du selvsagt ikke betale for disse varene. Logg inn på Mine Sider på klarna.com/no og flytt frem fakturaens forfallsdato med 10 dager. På den måten har vi mulighet til å ta imot returen og registrere den. På Mine Sider hos Klarna kan du også kontrollere at returen er blitt registrert ved å hente en oppdatert versjon av din faktura. Du kan logge inn ved enten å oppgi e-postadressen du brukte under bestillingen, eller fakturanummer og personnummer. Skulle returen ikke ha blitt registrert når den nye forfallsdatoen nærmer seg ber vi deg om å kontakte Klarnas kundeservice, så hjelper de deg videre!

Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned