Levering - her kan du lese leveringsbetingelsene hos Med24.no

Når du handler for mer enn 499 kr er leveransen gratis.

Fraktpriser:
Fraktmåte bestemmes delvis av pakkens størrelse og din adresse. 

  • Helthjem 39,00
  • Bring 59,00

Vi samarbeider med fraktfirmaene Helthjem og Bring om varelevering, og du vil normalt motta din ordre 3-7 hverdager etter å ha lagt inn en bestilling. Vi har et stort lager, så de fleste bestillinger forlater vårt lager allerede samme dag som ordren er registrert.

I utgangspunktet blir Helthjem pakker under 3 kg og som også er små nok til å gå i postkassen (max størrelse 35*25*12cm) sendt med "Helthjem" helt hjem til deg. Større pakker og pakker over 3 kg blir sendt med Bring eller Helthjem Hentepakke/Postnord til ditt lokale utleveringssted.

Hvis din pakke blir sendt med Helthjem Hjemlevering, vil den bli levert tidlig om morgenen sammen med avisgangen. 

Noen pakker som i utgangspunktet kan sendes med Helthjem som hjemlevering, blir likevel gjort om til utleveringspakke med Helthjem Hentepakke eller Postnord. Dette kan være fordi Helthjem ikke for øyeblikket tilbyr hjemlevering til din adresse, fordi budet vurderer at pakken ikke kan avleveres på en trygg måte, eller fordi budet har forsøkt å levere pakken, men ikke med sikkerhet kan finne adressen. I disse tilfeller blir også små og lette pakker gjort om til utleveringspakker med Helthjem eller Postnord.

Hvis en pakke blir sendt som utleveringspakke, vil du få beskjed på SMS og email fra utleveringsstedet når pakken er klar til å avhentes. Når du skal hente din bestilling må du ha med legitimasjon, da det kun er personens navn som står på pakken som får ta ut pakken. 

Hvordan tracker jeg pakken min?

Etter at pakken blir sendt vil du motta en email fra oss med en link. Denne linken fører til en sporingsside hos Helthjem. Hvis denne siden ikke viser noe, kan du ta samme sporingsnummer og bruke hos Postnord. Vær oppmerksom på at pakken sendes fra Danmark (uten at du skal betale toll eller avgifter!), og at det kan ta flere dager før pakken vises i tracking systemet.

Hvis din pakke levers til et utleveringssted og du ikke henter din pakke innen 14 dager sendes pakken i retur til oss. Når vi mottar din pakke (som normalt tar et par uker), vil vi kontakte deg for å finne ut av om pakken skal sendes tilbake til deg igjen eller pengene refunderes. 


Diskrét levering

Vi sender alltid dine varer i en nøytral pakke. Avsendernavnet er Med24.no og på kontoutskriften fra din bank vil det kun stå Med24.no/Blue Medico som er vårt virksomhetsnavn 


Ingen toll eller avgifter

Med24.no er et norsk foretak og vi tar oss av all toll og avgifter på innførsel av varer til Norge. Dette betyr at selv om vi faktisk holder til i Danmark, er det som om du bestiller fra en norsk butikk. Du trenger ikke tenke på tollgrensen når du kjøper hos oss. 


Svalbard og Jan Mayen

Med24.no leverer dessverre ikke til adresser på Svalbard eller Jan Mayen (post numre 9170, 9171, 9172, 9173, 9174, 9175, 9176, 9178, 9179, 8099).

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.