Levering

Levering

Når du handler for mer enn 699 kr er leveransen gratis. For bestillinger under 699 kr er fraktprisen 59 kr.

Vi samarbeider med Helt Hjem og PostNord om varelevering, og du vil normalt motta din ordre 3-7 hverdager etter å lagt inn en bestilling. Vi har et stort lager, så de fleste bestillinger forlater vårt lager allerede samme dag som ordren er registrert.

Pakker under 5 kg og som også er små nok til å gå i postkassen blir sendt med "Helt Hjem" helt hjem til deg. Større pakker og pakker over 5 kg blir sendt med PostNord til ditt lokale PostNord/MyPack utleveringssted. Du får beskjed på SMS og email fra utleveringsstedet når pakken er klar til å avhentes. Når du skal hente din bestilling må du ha med legitimasjon, da det kun er personens navn som står på pakken som får ta ut pakken. 

Hvordan tracker jeg pakken min?

Etter at pakken blir sendt vil du motta en email fra oss med en link. Denne linken fører til en sporingsside hos Helt Hjem. Hvis denne siden ikke viser noe, kan du ta samme sporingsnummer og bruke hos Postnord. Vær oppmerksom på at pakken sendes fra Danmark (uten at du skal betale toll eller avgifter!), og at det kan ta flere dager før pakken vises i tracking systemet.

Hvis din pakke levers til et utleveringssted og du ikke henter din pakke innen 14 dager sendes pakken i retur til oss. Når vi mottar din pakke (som normalt tar et par uker), vil vi kontakte deg for å finne ut av om pakken skal sendes tilbake til deg igjen eller pengene refunderes. 

Diskrét levering

Vi sender alltid dine varer i en nøytral pakke. Avsendernavnet er Med24.no og på kontoutskriften fra din bank vil det kun stå Med24.no/Blue Medico som er vårt virksomhetsnavn 

Ingen toll eller avgifter

Med24.no er et norsk foretak og vi tar oss av all toll og avgifter på innførsel av varer til Norge. Dette betyr at selv om vi faktisk holder til i Danmark, er det som om du bestiller fra en norsk butikk. Du trenger ikke tenke på tollgrensen når du kjøper hos oss. Hvis du derimot kjøper fra våre søsterbutikker med24.dk eller med24.se, risikerer du å betale skatt og toll på disse varene. 

Svalbard og Jan Mayen

Med24.no leverer dessverre ikke til adresser på Svalbard eller Jan Mayen (post numre 9170, 9171, 9172, 9173, 9174, 9175, 9176, 9178, 9179, 8099).

Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem / PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få beskjed om nyheter og tilbud