Levering - her kan du lese leveringsbetingelsene hos Med24.no

Når du handler for mer enn 499 kr er leveransen gratis.

Fraktpriser:
Fraktmåte bestemmes delvis av pakkens størrelse og din adresse. 

  • PostNord hentested 49,00
  • Posten hentested 59,00
  • Posten hjemmelevering 89,00 (Denne er ikke underlagt gratis frakt)

Vi samarbeider med fraktfirmaene Helthjem og Bring om varelevering, og du vil normalt motta din ordre 1-4 virkedager etter å ha lagt inn en bestilling. Vi har et stort lager i Oslo, så de fleste bestillinger forlater vårt lager allerede samme dag som ordren er registrert.

I utgangspunktet blir Helthjem pakker under 3 kg og som også er små nok til å gå i postkassen (max størrelse 35*25*12cm) sendt med "Helthjem" helt hjem til deg. Større pakker og pakker over 3 kg blir sendt med Bring eller Helthjem Hentepakke til ditt lokale utleveringssted.

Hvis din pakke blir sendt med Helthjem Hjemlevering, vil den bli levert tidlig om morgenen sammen med avisgangen. 

Noen pakker som i utgangspunktet kan sendes med Helthjem som hjemlevering, blir likevel gjort om til utleveringspakke med Helthjem Hentepakke eller Postnord. Dette kan være fordi Helthjem ikke for øyeblikket tilbyr hjemlevering til din adresse, fordi budet vurderer at pakken ikke kan avleveres på en trygg måte, eller fordi budet har forsøkt å levere pakken, men ikke med sikkerhet kan finne adressen. I disse tilfeller blir også små og lette pakker gjort om til utleveringspakker med Helthjem eller Postnord.

Hvis en pakke blir sendt som utleveringspakke, vil du få beskjed på SMS og email fra utleveringsstedet når pakken er klar til å avhentes. Når du skal hente din bestilling må du ha med legitimasjon, da det kun er personens navn som står på pakken som får ta ut pakken. 

Hvordan tracker jeg pakken min?

Etter at pakken blir sendt vil du motta en email fra oss med en link. Denne linken fører til en sporingsside hos Helthjem. Hvis denne siden ikke viser noe, kan du ta samme sporingsnummer og bruke hos Postnord. 

Hvis din pakke leveres til et utleveringssted og du ikke henter din pakke innen 14 dager sendes pakken i retur til oss. Når vi mottar din pakke (som normalt tar et par uker), vil vi kontakte deg for å finne ut av om pakken skal sendes tilbake til deg igjen eller pengene refunderes. 


Frakt av reseptfrie legemidler

Forsendelser med reseptfrie legemidler er underlagt eget lovverk med krav til temperaturkontroll for å sikre at kvaliteten på legemidlene opprettholdes under transport. Det er også krav til legitimasjon ved utlevering for å sikre at rett mottaker får legemidlet som er bestilt. Av den grunn er det kun levering til hentested som er aktuelt for ordre som inneholder et reseptfritt legemiddel.


Diskrét levering

Vi sender alltid dine varer i en nøytral pakke. Avsendernavnet er Med24.no og på kontoutskriften fra din bank vil det kun stå Med24.no/Blue Medico som er vårt virksomhetsnavn 


Svalbard og Jan Mayen

Med24.no leverer dessverre ikke til adresser på Svalbard eller Jan Mayen (post numre 9170, 9171, 9172, 9173, 9174, 9175, 9176, 9178, 9179, 8099).

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.