Møt ekspertene våre

Her hos Med24 vil vi gjerne hjelpe deg så mye som mulig når du handler hos oss. Derfor har vi en rekke fageksperter ansatt som kan gi råd og hjelpe. Det er din sikkerhet for at ditt valg er det riktige for deg, og at du får riktig produkt til akkurat ditt behov.

Du kan kontakte oss både før og etter kjøp, over email, chat eller kundeservice. Hvis du ikke vet helt hvem du skal snakke med, så hjelper vår norske kundeservicemedarbeider deg med å komme frem til riktig person. 

Email: info@med24.no
Telefon: 21 95 94 90 (hverdager 9-15)

- Pia H. Bølgestrand, apotektekniker
- Nina Hald Træholt, produktekspert
- Rikke Cramer, kostholdsveileder og personlig trener
- Astrid H. Kristensen, apotektekniker
- Anita Sten Nielsen, apotektekniker
- Helena Moss Hilligsøe Sørensen, produktekspert pleie
- Nadja Teresa, Frisør
- Mia Wodstrup Lannerø
Pia Hostrup Bølgestrand

Pia Bølgestrand - Apotekstekniker

Apotektekniker

Ekspertise
KosttilskuddMedisinsk utstyr og Medicare

Bakgrunn
Jeg er utdannet Apotektekniker. Som apotektekniker er jeg legemiddelkyndig og vet derfor en masse om legemidler og medisin, og hvordan det brukes riktig. Jeg har en bred viten rundt sunnhet og helse, samt sykdom og egenomsorg, og jeg brenner for å rådgi om det. 

Jeg har jobbet fem år på apotek og har hatt stor kundekontakt, og jeg synes det var enormt tilfredsstillende å kunne hjelpe kundene med å løse sine problemer her og nå. 

Jeg har et stort omsorgsgen og jeg tror det er det som gjør at jeg er nysgjerrig på mitt fag og hele tiden ønsker å lære og utvikle meg. 

Sunnhet for meg er...
Å bruke sunn fornuft. 

Jeg tror på at det er like viktig å få en god hvil som det er å spise sundt og mosjonere. Jeg prioriterer en god nattesøvn meget høyt og forsøker alltid å få nok søvn. 

Jeg synes ikke at man skal hoppe på alle motetrender innenfor sunnhet og helse uten å tenkte seg om først. Jeg ser for eksempel mange som tar alt for høye doser kosttilskudd eller blander alt for mange produkter sammen, ganske enkelt fordi de vil det beste for seg selv. Man skal huske på at både kosttilskudd og naturmidler kan ha bivirkninger, akkurat som legemidler. Det er stadigvekk aktive stoffer, selv om det er naturlig. Nina Hald Træholt

Nina Hald Træholt

Produktekspert 

Ekspertise
Hupleie | Sminke & Makeup | Kosttilskudd

Bakgrunn
Jeg er utdannet til det som på dansk kalles "materialist" og har de siste 8 år jobbet med hudpleie, kosmetikk, kosttilskudd og naturlegemidler. Jeg har en stor interesse for personlig pleie og nyter virkelig å arbeide med det. Mitt arbeide er ikke bare et arbeide. Jeg elsker å ha fingrene nedi potter og kremer og lære hvordan vi kan gi våre kunder den aller beste veiledning og service. Jeg brenner for å hjelpe kundene mine og finne akkurat det produktet som oppfyller deres behov. 

I forbindelse med min utdannelse som materialist og videre kurs så har jeg tilegnet meg kunnskap til å hjelpe og veilede i både kosttilskudd og naturmidler. Det er spennende å se hvordan et kosttilskudd eller naturmiddel kan hjelpe på store og små problemer i hverdagen, vedlikeholde helbredet og øke livskvaliteten hos våre kunder. 

Sunnhet for meg 
Er å ha det godt i sin egen kropp. 

Sunnhet er ikke bare noe man skal trene seg opp til, det er like mye det som du skal finne i deg selv. For meg er sunnhet velvære, latter, familie og nærvær. Hard fysisk trening er riktig for noen, og jeg har tro på at man skal føle seg tilpass med sine aktiviteter, og jeg prioriterer gåturer i naturen, frisk luft og tid med mine barn.

Sunnhet er også å passe på huden sin. Huden er kroppens største organ og det er viktig at vi behandler det deretter. Det kan være i form av hudpleieprodukter, men også kosttilskudd kan være med til å forbedre huden og hudens oppbygging innenfra. Rikke Cramer

Rikke Cramer, kostveileder og personlig trener

Kostveileder og personlig trener

Ekspertise
Mat & Drikke | Slank & Fitness

Bakgrunn
Jeg er utdannet kostveileder med vekttap som fokus. I tillegg har jeg tatt ernæringskurser innenfor sportsernæring, samt barn og overvekt. Jeg har jobbet med kostveiledning de siste 5 årene, hvor jeg har coachet og guidet riktig mange til å oppnå både vekttap og velvære. 

Jeg er i tillegg utdattet fitnessinstruktør og har undervist i diverse former for teamtrening samt fungert som personlig trener i mange år. 

Sunnhet for meg er
Å leve et liv i balanse med plass til alle livets fristelser. 

Jeg vil gjerne føle meg sterk og i god form, gi min kropp en god ernæringsrik kost, og samtidig også leve et liv uten begrensninger. Derfor er sunnhet for meg et spørsmål om å nyte, yte og skape balanse mellom det "sure" og det "søte". 

Trening er kanskje for meg det jeg mest forbinder med sunnhet, fordi det gir meg energi, velvære og overskudd til å leve sunt og være tilstede. Astrid H. Kristensen

Astrid H Kristensen, apotektekniker

Apotektekniker

Ekspertise
Kosttilskudd | Hudpleie | Medisinsk utstyr og medicare

Bakgrunn
Jeg er utdannet apotektekniker og dermed legemiddelkyndig, noe som betyr at jeg blant annet kan rådgi rundt medisiner samt helsefaglige spørsmål og sykdomsforebyggelse. 

Fra 2009 til 2016 jobbet jeg på et privat apotek. I disse 7 årene har mine primære arbeidsområder vært innenofor helsefaglige spørsmål, rådgivning i forbindelse med røykestopp, korrekt inhalasjonsteknikk ved bruk av astma og KOL medisin, samt råd og veiledning i forbindelse med hudpleie til både syk og frisk hud. 

Sunnehet for meg
Å leve livet fornuftig - uten restriksjoner eller overdrivelser. 

Tidligere har ordet sunnhet betydd å ikke være syk. Jeg mener dog at man godt kan være sunn, selv om man er syk. Som tidligere ansatt i helsesektoren har jeg opplevd mange pasienter med f.eks. kreft som likevel lever sunne og fornuftige liv. For meg betyr ordet sunnhet mere å være i balanse, både fysisk, psykisk, mentalt og sosialt. Jeg mener denne balansen skapes når man lever etter "alt med måte" tangegangen. 

Jeg mener at helse og sykdomsforebyggelse begynner tidlig i livet - allerede i mors mave. Derfor har jeg, som mor til 3 barn, forsøkt å gi mine barn den beste starten i livet med de riktige næringsstoffene. Jeg er overbevist om at mange sykdommer, spesielt livsstilsykdommer, kan forebygges gjennom å gi det ufødte barn de beste næringsstoffene samt unngå unødvendige tilsetningsstoffer. 

Dette mener jeg, er sunn fornuft, siden det skaper et fundament som skal bære alle byggestenene til et nytt og sunt liv. Anita Sten Nielsen

Apotektekniker

Ekspertise
Kosttilskudd | Medisinsk utstyr og Medicare

Bakgrunn
Jeg er utdannet apotektekniker og har arbeidet på privat apotek fra 2009 til 2019. En apotektekniker er legemiddelkyndig, hvilket betyr at jeg kan gi veiledning om medisin og hvordan det anvendes – i tillegg har jeg også viten innenfor områdene helsefremmende, sykdomsforebygging samt egenomsorg.

For meg var det å ta utdannelsen som apotektekniker helt naturlig – jeg nærer en stor omsorg for mennesker omkring meg – og som apotektekniker, er det bare en stor del av jobben å hjelpe kunder med å ta omsorg for dem selv. Det gir meg en fantastisk følelse å ha hjulpet en kunde med å løse en utfordring, uansett om det dreier seg om å forebygge sykdom, fremme kundens helse eller egenomsorg.  

Helse for meg er
Å oppleve velvære i kropp og sjel. Velvære er mange ting – men jeg tror på at det er viktig å lytte til kroppen og være god mot den. Og så handler det om balanse. Å finne nettopp den balansen som er riktig for deg – så det både er plass til mosjonen, den gode og nærende mat, ordentlig søvn – men også sofahyggen med familien, en bit sjokolade og å ”gjøre ingenting”.

For lite og for mye av alt er ikke godt for noen. Men er det hele i balanse tror jeg også på at man vil oppleve en følelse av velvære. Det er i hvert fall sånn jeg bestreber meg etter å leve.

Sånn tenker jeg også det er i forhold til hva vi putter i kroppen. Derfor går jeg også veldig høyt opp i å hjelpe kunder med å ta gode valg for deres kropp – mange tenker ”jo flere kosttilskudd jeg tar, jo sunnere må jeg bli”. Dette er ikke riktig og derfor er jeg glad for å kunne utnytte min faglige bakgrunn til å hjelpe kunder med å finne den rette løsning for nettopp dem og forhåpentlig bidra til deres velvære.Helena Moss Hilligsøe Sørensen

Produktekspert, Pleie

Ekspertområder
Personlig Pleie | Hudpleie | Makeup | Hårpleie

Bakgrunn
Jeg er utdannet materialist og har arbeidet med hudpleie, personlig pleie og kosmetikk siden 2011. Her har jeg både jobbet i stormagasin og hos diverse high-end brands. Jeg har gjennom årene hatt mange kunder i stolen med hver deres problemstillinger, og jeg nyter fortsatt hver gang at jeg kan hjelpe med min faglighet.

Jeg er litt av en hudpleie- og kosmetikk-nørd, og jeg tar alltid meg selv i å ha fingrene nede i produktene først, og være prøveklut på produkter jeg ikke kjenner – hvilket ofte resulterer i at jeg kommer hjem smurt inn i kremer, glimmer og selvbruner flekker på armene. Men dette gjør meg ikke det spor, da jeg gjerne vil sikre kvaliteten overfor våre kunder.


Sunnhet for meg er
Å hvile i meg selv, ha det godt, være i balanse og kjenne sine begrensninger. Det er sunnhet for meg å vite hva jeg selv har bruk for i øyeblikket, om det så er en tur i fitness senteret, en lang gåtur, en wellness dag eller å koble av på sofaen. Så lenge jeg er glad og har det godt i mine omgivelser.

For meg selv er personlig utstråling en stor sunnhetsfaktor som innebærer både ovenstående, men også å ha en sunn hud. Huden er en stor sladderhank, og når det skjer endringer i min hud, vet jeg at jeg ikke er i balanse og skal derfor redusere på de områder som skaper ubalansen.

Sunnhet for meg kan egentlig skjæres ned rett simpelt – man skal gjøre det som gjør en glad, og så bare gjøre det tusen ganger.Nadja Teresa

Frisør

Ekspertområder
Hårpleie | Styling

Bakgrunn
Jeg er utdannet frisør og med den 4-årige frisørutdannelse og flere års erfaring i baggasjen vet jeg masse om hårpleie, hår og hodebunn og de problemer og utfordringer man kan oppleve med disse.

Å ha et sunt hår og en sunn hodebunn er mye mer enn bare å sørge for å bli klippet en gang i mellom og bruke den riktige shampoo. Hvordan vi pleier håret, hva vi spiser og hvordan vi har det psykisk spiller også en rolle.

Vårt hår og hodebunn er generelt bare ganske fasinerende synes jeg, og det finnes så mange spennende produkter som kan hjelpe oss til bedre hårdager, og jeg nyter å ha fingrene i dem og gi veiledning omkring det.


Sunnhet for meg er
Å ha det godt både fysisk og psykisk – for det hele henger sammen.

For meg er det viktig å leve sunt og passe på meg selv. Både min kropp og mitt sinn. Men det skal også være plass til usunne ting, og jeg tror at så lenge man gjør alt med måte, så kommer man langt.

Hårets og hodebunnens tilstand kan bli påvirket av både din fysiske og psykiske tilstand, og det er enda en god grunn til å leve et liv i balanse, hvor man sørger for å gi kroppen det som den har bruk for. Blant annet vitaminer og mineraler, men bestemt også psykisk velvære.

For meg er det en betydelig sammenheng mellom fysisk og psykisk velvære, og har jeg det ikke godt i min kropp, så har jeg det heller ikke i mitt sinn – og omvendt. Derfor er det viktig for meg å gjøre ting som gjør meg glad, og jeg forsøker å leve sunt, så jeg kan være den beste utgaven av meg selv, hver dag. Ikke kun for meg selv, men også for de mennesker i mitt liv som jeg har kjær.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.