Møt ekspertene våre

Her hos Med24 er vi opptatt av at du får den hjelpen du trenger for å gjøre en god og trygg handel. Våre fageksperter gir deg hjelp og råd.

Du kan kontakte oss både før og etter kjøp, over email, chat eller gjennom kundeservice. Hvis du ikke vet helt hvem du skal snakke med, så hjelper vår norske kundeservicemedarbeider deg med å komme frem til riktig person. 

Email: info@med24.no
Telefon: 21 95 94 90 (hverdager 9-15)

- Line Henrikke Hiorth, Farmasøyt
- Synne Skråmm Bakker, Hudpleier 
Line Henrikke Hiorth

Line Hiorth - farmasøyt

Farmasøyt

Ekspertise
Legemidler | KosttilskuddMedisinsk utstyr og Medicare

Bakgrunn
Jeg er utdannet farmasøyt, og har derfor ekspertise innen legemiddelbruk. Jeg har også sterk interesse for, og kunnskap om, kosthold og er opptatt av en sunn og holistisk livsstil. 

Jeg har eid og drevet et eget apotek i flere år, samt jobbet for en av Norges største apotekkjeder, og har mye erfaring både med kunder og apotekdrift. Jeg elsker å snakke med kunder og å veilede dem til å ta gode valg, både innen medisin og livsstil.  

Sunnhet for meg er...
de små hverdagslige valgene man tar hver eneste dag. 

Det handler om å legge til rette for at kropp og sinn kan ha det så godt som mulig. Jeg tror sunnhet og bevisstheten rundt de valgene man tar er essensielt for å kunne leve et optimalt liv. I hverdagen tar man enormt mange valg, og summen av disse kan utgjøre store forskjeller selv om de virker ubetydelige i handlingsøyeblikket.

Hva de valgene er, varierer fra person til person, men for meg handler det om å prioritere opplevelser i naturen, gjøre gode valg i matbutikken så jeg spiser ren mat basert på gode råvarer og å tilbringe tid med de jeg er glad i.

Jeg tror på sunne valg, helt enkelt. Og hos oss kan du enkelt ta noen sunne hverdagsvalg.

Synne Bakker

Line Hiorth - farmasøyt

Hudpleier

Ekspertise
Hudpleie | Kosmetikk | Makeup

Bakgrunn
Jeg er utdannet hudpleier og har ekspertise innen både frisk og syk hud. Jeg har en sterk lidenskap for hudhelse, og har bred kunnskap om produkter, hvem de passer til og hordan de skal brukes. Jeg har også sterk interesse for makeup og er veldig glad i å veilede kunder for å finne hudpleie og makeup som vil gjøre en forskjell, enten det for å bedre en hudtilstand, eller for å gi økt velvære.

Jeg har jobbet med hudpleieprodukter og med fagstoff innen hud og kosmetikk i mange år, blant annet for en av Norges største apotekkjeder. Jeg liker å holde meg oppdatert om det som skjer i bransjen, og elsker å teste og lære om nye produkter, slik at jeg alltid kan gi kundene oppdaterte og gode råd. 

Sunnhet for meg er...

Å leve et liv der kropp og sjel har det godt sammen.

Jeg har tro på at en sunn kropp bidrar til et sunt sinn, og at gode og sunne valg når det gjelder kosthold, trening og livsstil legger grunnlaget for et godt liv. Hvilken trening og hvilket kosthold det er, mener jeg kan være ulikt. Det handler om å finne ut hva som passer for en selv. Jeg prøver alltid å lytte til kroppen, når den sier fra. Den vet som oftest best.

Ikke minst mener jeg det er viktig å ta noen pauser, og å ikke stille så høye krav til seg selv.  Stress er roten til mye vondt. Derfor slår jeg et slag for å roe ned, puste ut, og gi seg selv en klapp på skulderen for alt man får til.

Som hudpleier har jeg også tro på at en sunn hud og økt velvære gir glede i hverdagen. Det er lov å unne seg litt ekstra!   


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.