Møt ekspertene våre

Her hos Med24 vil vi gjerne hjelpe deg så mye som mulig når du handler hos oss. Derfor har vi en rekke fageksperter ansatt som kan gi råd og hjelpe. Det er din sikkerhet for at ditt valg er det riktige for deg, og at du får riktig produkt til akkurat ditt behov.

Du kan kontakte oss både før og etter kjøp, over email, chat eller kundeservice. Hvis du ikke vet helt hvem du skal snakke med, så hjelper vår norske kundeservicemedarbeider deg med å komme frem til riktig person. 

Email: info@med24.no
Telefon: 21 95 94 90 (hverdager 10-14)

- Pia H. Bølgestrand, apotektekniker
- Nina Hald Træholt, produktekspert
- Rikke Cramer, kostholdsveileder og personlig trener
- Astrid H. Kristensen, apotektekniker
Pia Hostrup Bølgestrand

Pia Bølgestrand - Apotekstekniker

Apotektekniker

Ekspertise
KosttilskuddMedisinsk utstyr og Medicare

Bakgrunn
Jeg er utdannet Apotektekniker. Som apotektekniker er jeg legemiddelkyndig og vet derfor en masse om legemidler og medisin, og hvordan det brukes riktig. Jeg har en bred viten rundt sunnhet og helse, samt sykdom og egenomsorg, og jeg brenner for å rådgi om det. 

Jeg har jobbet fem år på apotek og har hatt stor kundekontakt, og jeg synes det var enormt tilfredsstillende å kunne hjelpe kundene med å løse sine problemer her og nå. 

Jeg har et stort omsorgsgen og jeg tror det er det som gjør at jeg er nysgjerrig på mitt fag og hele tiden ønsker å lære og utvikle meg. 

Sunnhet for meg er...
Å bruke sunn fornuft. 

Jeg tror på at det er like viktig å få en god hvil som det er å spise sundt og mosjonere. Jeg prioriterer en god nattesøvn meget høyt og forsøker alltid å få nok søvn. 

Jeg synes ikke at man skal hoppe på alle motetrender innenfor sunnhet og helse uten å tenkte seg om først. Jeg ser for eksempel mange som tar alt for høye doser kosttilskudd eller blander alt for mange produkter sammen, ganske enkelt fordi de vil det beste for seg selv. Man skal huske på at både kosttilskudd og naturmidler kan ha bivirkninger, akkurat som legemidler. Det er stadigvekk aktive stoffer, selv om det er naturlig. Nina Hald Træholt

Nina Hald Træholt

Produktekspert 

Ekspertise
Hupleie | Sminke & Makeup | Kosttilskudd

Bakgrunn
Jeg er utdannet til det som på dansk kalles "materialist" og har de siste 8 år jobbet med hudpleie, kosmetikk, kosttilskudd og naturlegemidler. Jeg har en stor interesse for personlig pleie og nyter virkelig å arbeide med det. Mitt arbeide er ikke bare et arbeide. Jeg elsker å ha fingrene nedi potter og kremer og lære hvordan vi kan gi våre kunder den aller beste veiledning og service. Jeg brenner for å hjelpe kundene mine og finne akkurat det produktet som oppfyller deres behov. 

I forbindelse med min utdannelse som materialist og videre kurs så har jeg tilegnet meg kunnskap til å hjelpe og veilede i både kosttilskudd og naturmidler. Det er spennende å se hvordan et kosttilskudd eller naturmiddel kan hjelpe på store og små problemer i hverdagen, vedlikeholde helbredet og øke livskvaliteten hos våre kunder. 

Sunnhet for meg 
Er å ha det godt i sin egen kropp. 

Sunnhet er ikke bare noe man skal trene seg opp til, det er like mye det som du skal finne i deg selv. For meg er sunnhet velvære, latter, familie og nærvær. Hard fysisk trening er riktig for noen, og jeg har tro på at man skal føle seg tilpass med sine aktiviteter, og jeg prioriterer gåturer i naturen, frisk luft og tid med mine barn.

Sunnhet er også å passe på huden sin. Huden er kroppens største organ og det er viktig at vi behandler det deretter. Det kan være i form av hudpleieprodukter, men også kosttilskudd kan være med til å forbedre huden og hudens oppbygging innenfra. Rikke Cramer

Rikke Cramer, kostveileder og personlig trener

Kostveileder og personlig trener

Ekspertise
Mat & Drikke | Slank & Fitness

Bakgrunn
Jeg er utdannet kostveileder med vekttap som fokus. I tillegg har jeg tatt ernæringskurser innenfor sportsernæring, samt barn og overvekt. Jeg har jobbet med kostveiledning de siste 5 årene, hvor jeg har coachet og guidet riktig mange til å oppnå både vekttap og velvære. 

Jeg er i tillegg utdattet fitnessinstruktør og har undervist i diverse former for teamtrening samt fungert som personlig trener i mange år. 

Sunnhet for meg er
Å leve et liv i balanse med plass til alle livets fristelser. 

Jeg vil gjerne føle meg sterk og i god form, gi min kropp en god ernæringsrik kost, og samtidig også leve et liv uten begrensninger. Derfor er sunnhet for meg et spørsmål om å nyte, yte og skape balanse mellom det "sure" og det "søte". 

Trening er kanskje for meg det jeg mest forbinder med sunnhet, fordi det gir meg energi, velvære og overskudd til å leve sunt og være tilstede. Astrid H. Kristensen

Astrid H Kristensen, apotektekniker

For øyeblikket på fødselspermisjon

Apotektekniker

Ekspertise
Kosttilskudd | Hudpleie | Medisinsk utstyr og medicare

Bakgrunn
Jeg er utdannet apotektekniker og dermed legemiddelkyndig, noe som betyr at jeg blant annet kan rådgi rundt medisiner samt helsefaglige spørsmål og sykdomsforebyggelse. 

Fra 2009 til 2016 jobbet jeg på et privat apotek. I disse 7 årene har mine primære arbeidsområder vært innenofor helsefaglige spørsmål, rådgivning i forbindelse med røykestopp, korrekt inhalasjonsteknikk ved bruk av astma og KOL medisin, samt råd og veiledning i forbindelse med hudpleie til både syk og frisk hud. 

Sunnehet for meg
Å leve livet fornuftig - uten restriksjoner eller overdrivelser. 

Tidligere har ordet sunnhet betydd å ikke være syk. Jeg mener dog at man godt kan være sunn, selv om man er syk. Som tidligere ansatt i helsesektoren har jeg opplevd mange pasienter med f.eks. kreft som likevel lever sunne og fornuftige liv. For meg betyr ordet sunnhet mere å være i balanse, både fysisk, psykisk, mentalt og sosialt. Jeg mener denne balansen skapes når man lever etter "alt med måte" tangegangen. 

Jeg mener at helse og sykdomsforebyggelse begynner tidlig i livet - allerede i mors mave. Derfor har jeg, som mor til 3 barn, forsøkt å gi mine barn den beste starten i livet med de riktige næringsstoffene. Jeg er overbevist om at mange sykdommer, spesielt livsstilsykdommer, kan forebygges gjennom å gi det ufødte barn de beste næringsstoffene samt unngå unødvendige tilsetningsstoffer. 

Dette mener jeg, er sunn fornuft, siden det skaper et fundament som skal bære alle byggestenene til et nytt og sunt liv. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.