Ansiktskrem Ansiktvask & Skintonic Serum Ansiktsmaske Ansiktsolje Face Mist Atopisk hud Fotpleie Kroppspleie Hudpleie for menn Håndkrem Håndsåpe Kosttilskudd Leppepleie Uren hud / kviser Pleie med magnesium Lag-selv-hudpleie Flasker og emballasje Jaderuller & Gua Sha Øvrig hudpleie

Hudpleie

Huden er kroppens største organ og den fortjener å bli passet godt på. Her på siden finner du alt du trenger til din daglige hudpleie, blant annet til ansiktspleie, kroppspleie, avansert hudpleie, fotpleie og mye mer.

Guide til hudpleie | Skandinavisk hudpleie | Hudpleie til menn | Anti-age | Problemhud | De beste hudpleieproduktene | Råd & veiledning

4290 Produkt(er)

Hudpleie til alle behov

Hudpleie kan virke som en komplisert oppgave, derfor har vi sørget for å skape et bedre overblikk her på siden, så du kan finne de produkter som kan gi deg velvære og den rette og optimale pleie av din hud.

Hudpleie dekker også over riktig mange ting, men det er viktig at vi tar kjærlig hånd om huden da den er vårt største og mest synlige organ. Vår hud beskytter oss bl.a. fra ytre bakterier og forhold, og utgjør derfor en viktig del av vårt liv – og av den grunn fortjener den også en helt spesiell og omsorgsfull pleie.


Hudpleie: her er din guide

Det finnes et hav av kremer på markedet, og det gjør det langt fra mer oversiktlig å finne ut av når man skal bruke hva, hva det enkelte produkt er ment til, eller hvordan det påvirker huden.

Er din hud og lepper tørre? Er du plaget av uren hud? Vil du gjerne rette opp på rynker og linjer og nære din hud med den beste pleie? Så er det hjelp å hente hos oss - både for menn, barn og kvinner! Vi tilbyr et kjempe sortiment av eksklusiv, miljøbevisst og økologisk hudpleie, samt mye mer! Ikke nok med det, så er våre priser knivskarpe!

Målrettet hudpleie - skreddersydd hudpleie til dine hudproblemer

Det er nemlig ikke likegyldig hvilken krem, serum, peeling, syre eller renselotion du bruker. Skal du oppnå det optimale resultat og løse noen av dine hudproblemer, skal din hudpleie nemlig være målrettet nettopp din hud. Man kan inndele hud i 6 forskjellige kategorier, der hver især har sine egne utfordringer:

 • Normal hud
 • Kombinert hud
 • Fettet/uren hud
 • Tørr hud
 • Sart hud
 • Fettfattig hud

Vi vil gjerne hjelpe deg på helt rett vei, og derfor har en av våre spesialister bl.a. laget en enkel og oversiktlig hudpleieguide. Her kan du få hjelp til å finne din hudtype, så du kan finne de produkter som passer til din hud. Artikkelen inneholder bl.a. hudpleietips til hvordan du får en sunn hud i balanse med de rette ingredienser.


Skandinavisk hudpleie - kundenes favoritter

I vårt sortiment finner du en rekke av fantastiske, danske merker, som med forskjellige produktserier rammer bredt, dekker mange forskjellige behov innenfor hudpleie og er veldig populære blant våre kunder. Gå på oppdagelse i de enkelte serier, kombinér dine yndlingsprodukter fra forskjellige merker eller bli inspirert til ditt neste kjøp.

Urtekram

Mange elsker fortsatt Urtekrams forskjellige matvarer, hvor sortimentet bl.a. rommer bakeblandinger, pasta, kornblandinger, krydder og mye mer. Kvaliteten er også i høysetet i Urtekram Body Care. Hudpleie fra Urtekram er inndelt i forskjellige serier etter duft og ingredienser. Det store utvalg av shampoo, såpe og andre kropps- og hårpleieprodukter er spesielt populært, men også Urtekrams mange tannkremer er fantastiske.

Ecooking

Populære Ecooking har produsert produkter til både ansikt, hår, kropp, hender og lepper. Du kan med andre ord finne alt du skulle mangle av hudpleie hos dem. Tina Søgaard er kvinnen bak det populære merket som med effektive, økologiske og naturlige ingredienser er blant våre kunders fortrukne merker. De mange masker, oljer og andre produkter til kropp og ansikt er alt du behøver for en sunn hud.


Av andre populære, skandinaviske merker inneholder vårt sortiment bl.a. også:

 • Faaborg Pharma
 • Pudderdåserne
 • DM Skincare
 • Active By Charlotte
 • Sæbeværkstedet

Hudpleie til menn

Selv om hudpleie i design og branding ofte henvender seg til kvinner, har menn i like høy grad bruk for å passe på deres hud. Derfor finner du hos Med24.no en rekke ansiktspleie, kroppspleie og andre hudpleieprodukter spesielt til menn. I hudpleie til menn er det produkter fra lekre merker som Beauté Pacifique, La Rosche-Posay, Vichy, Pharmaceris, Derma og mange flere. Her er særlig snakk om pleie av huden i ansiktet som er mye utsatt. Med den rette pleie i form av rens, fukt og solbeskyttelse kan du som mann oppnå en myk og flott hud.


Anti-age – hudpleie til både ung og aldrende hud

Nivået av hyaluronsyre og kollagen i huden faller i takt med at du blir eldre. Særlig kvinner over 50 opplever tørrhet, rynker, fine linjer og pigmentforandringer som følge av dette. Heldigvis kan du selv forebygge eller utsette aldringen av huden, hvis du begynner tidlig med å bruke hudpleie med nettopp kollagen og hyaluronsyre. Mange tar kollagen som kosttilskudd, så huden forbedres innenfra og hudens fylde bedre bevares. Du kan få mer kollagen ved proteinholdige matvarer som:

 • Fisk
 • Gelatin
 • Røde frukter som jordbær, kirsebær, paprika, bringebær mm.
 • Grønnsaker som kål, spinat, brokkoli og aubergine
 • Kylling
 • Oksekjøtt

Hyaluronsyre er enkelt å finne i hudpleie, da anti-age produkter ofte bruker nettopp denne syren. Eucerin har med seriene Hyaluron+Filler og Elasticity+Filler brukt nettopp hyalonsyre i deres fantastiske anti-age-hudpleie. Du kan også booste din hud med Beauté Pacifique Super 3 Booster, som er det kraftigste anti-age produktet på markedet. Boosteren inneholder vitamin A, som bl.a. stimulerer gjendannelsen av tapt kollagenfibersturktur, og mange andre gode ingredienser.


Problemhud – uren hud, rosacea eller atopisk hud

Mange har kviser, rødme, urenheter og andre utfordringer i ny og ne, men for noen er det en nesten permanent tilstand. Bli klokere på behandling av noen av de mest alminnelige hudproblemer her.

Uren hud og kviser

Er du en av mange som kjemper med urenheter, kviser eller akne? Det kan være frustrerende å få bukt med, og mange opplever at det påvirker deres selvtillitt og humør negativt. I Med24.no’s brede sortiment av hudprodukter er det effektive produkter mot nettopp uren hud. Australien Bodycare og Prinoc er blant merkene som har utviklet gode produkter med virksomme ingredienser.

Rosacea

3-5% av befolkningen lider av hudlidelsen rosacea, og det er ofte kvinner i alderen 30-50 år som bliver rammet. Rosacea er en betennelsestilstand i huden i ansiktet, som kommer til syne ved rødme, utvidede blodkar på nese og kinn og i noen tilfeller kviser og nupper i ansiktet. Mange dekker deres rødlige hud med make-up, men heldigvis finnes det hudpleieprodukter som kan hjelpe deg med rosacea.

Franske Avène har skapt Anti-Redness serien, som er utviklet spesielt til personer med rosacea. De aktive ingredienser behandler og pleier den rammede hud samtidig med at de gjør rødmen mindre synlig. Pharmaceris R-serie er også et effektivt middel mot hudlidelsen. Ved hjelp av ingredienser som gyldne alger, piroctone olamine og allantoin lindres symptomene ved rosacea.

Atopisk hud

Atopisk eksem er en den hyppigste, kroniske barnesykdommen i Norge og er delvis arvelig. Den kan ikke helberedes, men symptomene kan lindres med den rette pleie. Selv om det oftest ses hos barn, opplever opp til 25% som har hatt eksemen som barn, et tilbakefall senere i livet. Hos personer med atopisk hud kan utslettet ses flere forskjellige steder på kroppen alt etter alder. Utslettet kan lindres med fet krem som gir huden næring og fukt.


De bedste hudpleieprodukter

Du kan finne noen av de beste og mest populære hudpleieprodukter hos oss. Våre eksperter har dog gjort litt forarbeid, og sørget for et sortiment som kun inneholder de beste og sunneste valgene for deg! Det varierer hvilket merke og hvilke aktive stoffer som gjør en forskjell for den enkelte, og derfor er det nødvendig å klassifisere dine ønskede egenskaper for å finne det produktet, som imøtekommer dine ønsker og behov mest mulig.

Du finner bl.a. hudpleie fra populære og anerkjente brands som:

 • Weleda
 • NUXE
 • Austrailian Bodycare
 • Beaute Pacifique

Er du i tvil? Eller brenner du inne med et spørsmål?

Du kan trygt og sikkert velge oss som din faste leverandør av produkter innenfor personlig pleie – Vi er nemlig eksperter på området og har et personale som alltid står klar til å gi deg råd! Våre materialister og apotekere har profesjonell erfaring innenfor personlige pleie. Møt alle eksperter her.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.