Hudpleie

Hudpleie til alle behov

Hudpleie kan virke som en komplisert oppgave, derfor har vi sørget for å skape et bedre overblikk her på siden, så du kan finne de produkter som kan gi deg velvære og den rette og optimale pleie av din hud.

Hudpleie dekker også over riktig mange ting, men det er viktig at vi tar kærlig hånd om huden, da den er vårt største og mest synlige organ. Vår hud beskytter os bl.a. fra ytre bakterier og forhold, og utgjør derfor en viktig del av vårt liv – og av den grunn fortjener den også en helt spesiell og omsorgsfull pleie. 


Hudpleie: her er din guide

Der finnes et hav av kremer på markedet, og det gjør det langt fra mer oversiklig å finne ut av når man skal bruke hva, og hva de er til – og ikke minst hva de mange kremer gjør.

Er din hud og lepper tørre? Er du plaget av uren hud? Vil du gjerne rette opp på rynker og linjer og nære din hud med den beste pleie? Så er det hjelp å hente hos oss - både for menn, barn og kvinner! Vi tilbyr et kjempe sortiment av eksklusiv, miljøbevisst og økologisk hudpleie, samt mye mer! Ikke nok med det, så er våre priser super skarpe og hva angår tilbud er det mange å hente.

Vi vil gjerne hjelpe deg på helt rett vei, og derfor har vår dyktige materialist bl.a. laget en enkel hudpleieguide. Her kan du få hjelp til å finne din hudtype. Artikkelen inneholder bl.a. hudpleietips om hvordan du får en sunn hud i balanse med de rette ingredienser.


Hudpleie i alle former og farger

Som sagt dekker hudpleie over riktig mange ting. Det kan være alt fra: kosttilskudd og olje til fotpleie, ansiktspleie og serum. Du finner sågar lag-selv-hudpleie i form av Urtegaardens økologiske produkter. Alt fra Vortex til håndsprit finnes også i sortimentet.

Hudpleie er både til for å pleie, nære, beskytte, hjelpe, styrke, forebygge og bekjempe, så det er heller ikke helt besynderlig at begrepet kan virke som en komplisert, men frykt ikke – for vi har gjort det mer oversiktlig for deg!

Vi har nemlig hudpleie til alle hudtyper, og vi arbeider konstant på å gjøre det raskere og enklere for deg å finne det du leter etter. Her på siden har du derfor mulighet for å søke på din hudtype, velge til og fra av egenskaper, ønskede preferanser og sertifiseringer. Du kan med andre ord raskt og enkelt få vist de produkter du foretrekker og dem som kan dekke dine behov. 


De beste hudpleieprodukter

Du kan finne noen av de beste og mest populære hudpleieprodukter hos oss. Våre eksperter har gjort litt forarbeide og sørget for et sortiment som kun inneholder de beste og sunneste valg for deg! Det varierer dog hvilket merke og hvilke aktive stoffer som gjør en forskjell for den enkelte, og derfor er det nødvendig å klassifisere dine ønskede egenskaper, for å finne det produktet som imøtekommer dine ønsker og behov mest mulig.

Du finner bl.a. hudpleie fra populære og anerkjente merker som: 

  • Clinique
  • Intima
  • Urtekram
  • Welada
  • Vichy
  • NUXE
  • Austrailian Bodycare
  • Beaute Pacifique

Er du i tvil? Eller har du et spørsmål?

Du kan trygt og sikkert velge oss som din faste leverandør av produkter innenfor personlig pleie – Vi er nemlig eksperter på området og har et personale som alltid står klar til å gi deg råd! Vår materialist Nina Træholt og farmasøyt Astrid Kristensen har begge professjonell erfaring innenfor personlige pleie, og de kan kontaktes på mail og telefon. Møt dessuten alle eksperter her

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.