Dagkrem Nattkrem Øyekrem Halskrem Spot treatment Anti-age

Ansiktskrem

Uansett om du har sensitiv, fettet eller tørr hud, kan du finne den perfekte ansiktskremen til akkurat din hud i vårt store sortiment. Utvalget rommer både parfymefri og veganske ansiktskremer, pluss at du også finner kremer til ansiktet fra Weleda, Avène og mange andre.

Velg den rette krem | Ansiktskrem til din hudtype | Naturlige ansiktskremer | Favoritter | Til menn

1144 Produkt(er)

Den beste ansiktskrem til kvinner

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av effektive, naturlige og lekre ansiktskremer. Den beste ansiktskremen er den som passer til akkurat din hudtype, og de hudproblemer som følger med. Derfor er det viktig at du tenker på din egen hud når du leter etter en krem. Er din hud fettet og uren, mangler den fukt eller har du tendens til rødme? Disse faktorer har stor innflytelse på hvilken ansiktskrem du skal kjøpe.

Ansiktskremer kan deles opp i 3 hovedkategorier: Dagkrem, nattkrem og 24th kremer. Hvor dagkremen kan beskytte og fukte hudrn i løpet av dagen, kan nattkremen med aktive og effektive ingredienser arbeide i dybden med din hud, så kviser minskes eller rødme blir mer diskret. Ansiktskremer er langt fra det eneste elementet som er nødvendig for en fin og glødende hud. Renseprodukter, serumer og ukentlige ansiktsmasker er alle med til å holde huden ren og smidig.

Er du helt på bar bakke når det kommer til ansiktskremer, kan du gå etter en fuktgivende ansiktskrem med solfaktor i. En billig ansiktskrem kan godt være god, og det er ikke nødvendig å investere i avansert hudpleie mot eksempelvis uren hud, hvis det ikke er det din hud har behov for.


Ansiktskrem til din hudtype

For å minimere feilkjøp kan du derfor shoppe ut fra din hudtype. Så blir det enkelt å finne en god og billig ansiktskrem som passer til dine behov. Man opererer normalt med 6 forskjellige hudtyper:

 • Normal hud
 • Tørr hud
 • Sensitiv hud
 • Uren og fettet hud
 • Fettfattig hud
 • Kombinert hud

Guide: Finn din hudtype her!Du kan bli klokere på produkter til fire av disse hudtyper nedenfor, så du kan kjøpe de rette produkter.

Ansiktskrem til tørr hud

Føles huden stram og tørr når du kommer ut av dusjen, og er tørrheten et tilbakevendende problem, har du sannsynligvis tørr hud. Ansiktskrem til tørr hud utmerker seg ved å være fylt med fuktgivende ingredienser og næring, så huden blir mer smidig og bløt. En fet krem kan være din redning i de kalde måneder, hvor huden har det med å tørke ut på grunn av kulde.

Beauté Pacifique Ansiktskrem til tørr hud fastholder fuktnivået i huden, samtidig med at den beskytter mot UV-stråler. Kremen skal brukes både som dag- og nattkrem, mens ingredienslisten rommer aloe vera, lanolin, squalane. Sistnevnte er en effektiv “transportør” av A-vitamin. Leter du etter billigere alternativer, har Dr. Organic, Pharmaceris og Weleda flere billige ansiktskremer til tørr hud.

Ansiktskrem til sart hud

Sart hud har ofte tendens til rødme og utslett, hvilket stiller krav til din hudpleie. Mange med følsom hud opplever også tørr hud, fordi huden i ansiktet lett tørker ut eller blir påvirket av sol, vind og værr. Gå etter en beroligende ansiktskrem med solfaktor og antioksidanter. Er huden din tørr og sart, kan du gå etter en ansiktskrem til tørr hud uten parfyme.

La Roche-Posay Rosaliac UV Riche har SPF15 og gir deg en mer jevn hudtone. Den pleiende og lindrende kremen er velegnet til meget tørr hud med tendens til rødme. Har du derimot sensitiv, men fettet hud, kan Ecooking Anti-Rødme Krem være perfekt for deg. Den veganske, parfymefri og dermatologisk testede ansiktskremen er svetteabsorberende og har en matterende effekt på huden.

Er huden rød, kan du også ha problemer med rosacea, en hudsykdom som mange kvinner har problemer med. Her har Pharmacers skapt en R-serie, som er utviklet med henblikk på å lindre rosacea-rammet hud. Du kan også velge den prisvinnende Rosaliques 3-i-1 Anti-Rødme Krem, som kan nøytralisere røde toner i huden. Den beskytter mot solens stråler med SPF50 og gir huden en lett fargenyanse. Ansiktskremer med farge er et naturlig og lett alternativ til foundation.

Ansiktskrem til uren hud

Før du går i gang med allverdens kremer, er det viktig at du tenker over hvorfor du har uren hud. Denne type hud kan nemlig være hormonelt betinget, og derfor vil en god hudpleierutine ikke være nok til å fjerne problemene. Dog er en god ansiktskrem til fettet hud et godt skritt på veien, og du kan heldigvis selv gjøre noe med uren hud i mange tilfeller.

Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte er en dermokosmetisk ansiktskrem til voksne med uren og fettet hud. Den oljefri ansiktskremen inneholder bredspektrede solfiltre, mikrosopper og C- samt E-vitaminer.

Aldrende og moden hud

En ansiktskrem til kvinner over 50 skal gi huden fornyet liv og gi et boost av fukt. Gå etter en ansiktskrem med A vitamin og andre ingredienser, som skaper en oppstrammende ansiktskrem. Ansiktskremen med hyaluronsyre er også kjent som en god anti-age ansiktskrem. Jo tidligere du starter med anti-age, jo bedre mulighet har du for å forebygge fine linjer og fettfattig hud.

Beauté Pacifique Super 3 Booster har etterhvert blitt et kulprodukt innenfor anti-age. Den effektive ansiktskremen er blant markedets kraftigste anti-age produkter, med masse aktive ingredienser som Vitamin A, squalane, talgregulerende ekstrakter og PWE.


Naturlig ansiktskrem

Flere og flere ønsker naturlig hudpleie, og derfor er ansiktskrem uten kjemi også blant de mest ettertraktede produkter. Flere forbrukere etterspør også god ansiktskrem uten parfyme og parabener. Selv om kjemi, parfyme og parabener ikke nødvendigvis er skadelige for huden, kan du allikevel foretrekke en naturlig ansiktskrem på grunn av etiske overveielser eller personlige erfaringer.

Hos Med24.no har vi derfor et stort utvalg av naturlige ansiktskremer. Her er Ecooking, Nuxe, Mellisa og Weleda noen av de mest populære merker når det kommer til naturlig hudpleie. Du finner flere veganske ansiktskremer i sortimentet, pluss at vi også forhandler økologiske ansiktskremer.Kundenes favoritter

I det store utvalget av merker og produkter, kan utvalget virke forvirrende. Derfor kan du lese mer om kundenes favoritter her, så du selv kan finne din neste yndlingsansiktskrem.

Avène Ansiktskrem

Franske Avène er en apoteker-darling med sine dermokosmetiske hudpleieprodukter til sart og sensitiv hud. De fantastiske ansiktskremer fra Avène demper irritasjon i huden, samtidig med at de skånsomt gir bløt og smidig hud.

Ecooking Ansiktskrem

Selv om Ecooking ble lansert så sent som i 2015, har den danske hudpleieserien på rekordtid blitt fast inventar i manges hudpleierutiner. De naturlige ansiktskremer er effektive og skånsomme, liksom de ofte passer til flere typer av hud. Skal det være nordisk, økologisk og rent er Ecooking et opplagt valg.

I tillegg er følgende produkter populære blant våre kunder:

 • Vichy ansiktskrem
 • La Roche Posay ansiktskrem
 • Weleda ansiktskrem
 • Dermalogica ansiktskrem
 • Decléor ansiktskrem

Ansiktskrem til menn

Hudpleie henvender seg ofte til kvinner - både i reklamer og emballasje. Dette er dog ikke ensbetydende med at menn ikke bør bruke ansiktskrem. Det finnes mange uni-sex produkter eller hudpleie målrettet menn og deres hud. Akkurat som tilfellet hos kvinner, er den beste ansiktskremen til menn, den som passer til hans hudtype.

I kategorien med hudpleie til menn finner du fantastisk og effektiv ansiktskrem fra bl.a. Ecooking og Bulldog formulert spesielt til menn. Innenfor dagkremer finner du ansiktskremer som både beskytter og pleier huden i løpet av dagen. Under nattkrem er det flere ansiktskremer fra merker som Barberians, Vichy Homme og Ren.

Loreal, som kanskje er mest kjent for hudpleie og makeup til kvinner, har også en fantastisk serie til menn. Loreal Men Expert tilbyr ansiktskremer til menn med tørr eller fettet hud, mens serien også tilbyr skjeggpleie og ansiktspleie til menn.


Se hudpleie til menn her!link til toppen med24

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.