Weleda Skin Food Krem - 75 ml

1
1
1
1
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Skin Food
Varenummer: 27420

Weleda Skin Food krem - en næringsrik og fet allround-krem til tørre områder på kroppen

Weleda Skin Food er Weledas populære klassiker siden den så dagens lys i 1926 - med akkurat samme innhold som i dag!

Weleda Skin Food er en næringsrik universalkrem for tørre områder på hele kroppen: hender, føtter, albuer, lepper, kinn og nese. Kremen er litt av et mirakelmiddel som er egnet til alle, og er et absolutt must-have i din hudpleierutine! Kremen har fantastiske egenskaper og virker multifunksjonelt. Blant annet gjør kremen huden glatt og fast samtidig med å regenerere hudceller, så huden repareres og fuktes dypt.

Virkning
Kremen virker regulerende på huden og etterlater den myk og smidig. Kremen er basert på naturlige ingredienser som for eksempel bivoks samt en tykk olje, og er tilsatt ekstrakter av stemorsblomst, kamille og morgenfrue for en deilig aroma. Stemor virker beroligende og er kjent for sine kløestillende egenskaper, mens morgenfrue og kamille har en beroligende effekt på huden. Med dens fantastiske egenskaper er denne kremen ideell til hele familien, og er meget velegnet for sensitiv, tørr og irritert hud. 

Skin Foods fordeler

Skin Food er et mer intensivt virkende alternativ til håndkrem og dag- og nattkremer, men kan også brukes til tørre lepper, tørre negler eller tørre føtter. Kremen kan fås i flere størrelser, og denne mindre versjonen på 30ml er perfekt til å ta med deg på farten i vesken eller lommen, så du alltid har mirakelmidlet på deg.

Weleda Skin Food krem er dessuten dermatologisk testet og inneholder hverken syntetiske dufter, fargestoffer, konserveringsmidler eller råmaterialer av mineraloljer. Den er 'Natrue' stemplet, hvilket betyr at kremen er anerkjent som naturkosmetikk. Kremen vant prisen for Årets Hudpleie i 2017

Egenskaper

  • Velegnet til sart, meget tørr og irritert hud
  • Universal multifunksjonell krem
  • Har beroligende og kløestillinde egenskaper
  • Fukter huden og gjør den glatt
  • Virker regenererende på cellene
  • Virker regenererende på cellene
  • Prisvinnende krem

Hvordan kan jeg bruke Weleda Skin Food krem?

Kun fantasien setter grenser for hvordan du kan bruke kremen. Skin Food er en meget allsidig krem og kan brukes som alternativ til både håndkrem, dag- og nattkremer. I tillegg er den også velegnet til tørre lepper, negler eller føtter. Kremen bør påføres på det ønskede området opp til flere ganger om dagen (med rikelig produkt). Kremen vil effektivt behandle tørrhet og grundig pleie din hud.  

Fås også i størrelsen 30ml - kjøp den her. 


Innhold: 75ml.

Ingredienser:

Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Beeswax (Cera Alba), Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Glycerin, Limonene, Viola Tricolor Extract, Hydrolyzed Beeswax, Sorbitan Olivate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Arginine, Sinksulfat, Fragrance (Parfum), Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin

Allergener:

Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin

Opphavsland: Tyskland

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Weleda & Weleda Skin Food
Varenummer: 27420
Natrue Certificering
Natrue Certificering

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.