Weleda


Weleda tilbyr 100 % sertifisert naturlig hudpleie. De fokuserer på bærekraft, etisk innkjøp og respekt for biologisk mangfold. Produktene er fri for syntetiske parfymer, og det brukes ingen dyreforsøk. Les mer om Weleda her!

116 Produkt(er)
Rundt billede - Halvt billede af pige, halvt billede af blomst

Weleda – For en naturlig skjønnhet

Weleda begynte sin reise som et lite apotekerlaboratorium med egen legeurtehage tilbake i 1921, og er i dag en verdensførende produsent av holistisk naturkosmetikk og legemidler til antroposofisk terapi.

Weledas produkter er alle utviklet av 100% naturlige og rene ingredienser som bidrar til å ta hånd om deg og din kropp gjennom alle livets faser. Weleda er i tillegg laget for alle, og de har dermed skapt pleiende og kvalitetsbevisste produkter som kan brukes av både menn, kvinner og barn. Deres målsetning lyder på å bevare, styrke samt restituere alle menneskers sunnhet og den naturlige skjønnhet over hele verden.


Opplev et univers av eksklusiv og effektiv pleie med Weleda

Skjønnhet og velvære forbindes i dag med mange prinsipper – hos Weleda oppnår du disse gjennom pleien av din kropp. En daglig kroppspleie er med til å bevare en balanse mellom kropp og sjel i samarbeid med Weledas produkter. Disse inneholder nemlig nøye utvalgte nøkkelplanter som både gir en særlig karakter til den enkelte kremen, oljen m.m., samtidig med en effektiv pleie og boost av huden din og din naturlige skjønnhet.

Ikke nok med at merket lover å løfte og inspirere din kropp, sjel og ånd, men de støtter deg også mens du finner din livskraft og oppdager din indre balanse. Med dette positive samarbeidet vil sunnhet og skjønnhet, som er helt unikt for den enkelte, utfolde seg gjennom daglig bruk av deres eksklusive kroppspleie til både barn, kvinner og menn. Ren og naturlig hudpleie

For å opprettholde en sunn hud av strålende kvalitet skal du bevare hudens naturlige balanse og beskyttende egenskaper. Derfor utvelger Weleda naturlige vegetabilske oljer og nøkkelplanter som gir de riktige betingelser for en sunn, balansert hud med fantastisk glans.

Erfaring og innovasjon har gjort det mulig å benytte avanserte ingredienser av naturlig opprinnelse, og dermed har Weleda ut fra natur, økologi og vitenskap om nærende pleie kunnet fremstille noen av de mest virkningsfulle kremer, oljer samt bodylotion som er fri for alle unødvendige, skadelige og allergifremkallende stoffer.

Merkets produkter er 100% naturlige, har 0% syntetisk innhold og er økologisk sertifisert av NATRUE. De unngår konsekvent syntetiske fargestoffer og dufter eller 'naturidentiske' konserveringsmidler. Kun naturlige eteriske oljer brukes til parfymering av deres produkter. Ansvarlighet, bevissthet og bærekraft

Visjonen om at alt skal være til nytte for mennesket og verden som helhet har gjort at merket har et enormt fokus på menneskets sunnhet, sosiale ansvar og miljøbevissthet. Like siden Weledas opprinnelse har deres grunnprinsipper derfor også lydt på; økologi og sosialt og økonomisk ansvar – alt handler altså om å skape de beste forutsetninger for hver eneste levende organisme på jorden.

Tradisjon og innovasjon er også viktige for Weleda, da disse har dannet grunnlaget for deres langvarige innsats i forhold til miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft. Om det enten er igjennom fair trade, biodynamisk dyrkning eller utvikling av mennesket, så er bærekraft alltid en del av røttene.

Weleda ble dessuten utnevnt til det beste fairtrade og mest bæredyktige firma på Beauty Shortlist Award 2018.

Hos Weleda streber de etter å oppnå alt dette gjennom beskyttelse og respekt for miljøet, biodiversitet, og ved å behandle og avlønne medarbeidere, partnere og samfunn ordentlig. Virksomheten har vært fullkommen bærekraft i over 90 år, hvilket også gjør at deres merke og produkter er helt igjennom unike.

Fordeler ved Weleda:

 • 100 % sertifisert naturlig hudpleie
 • Fri for mineralolje, parabener og ftalater
 • Fri for syntetiske dufter, genmodifiserte ingredienser og mikroplast
 • Ingen dyreforsøk
 • 80 % sertifiserte økologiske råvarer
 • Etisk innkjøp med respekt for mennesker og biologisk mangfold


Produkter i toppklasse

Kvalitet er ikke bare et moteord for Weleda. Deres navn står for kvalitet helt fra råvare til produkt. De lover deg derfor at den ønskede kvalitet og effektivitet til enhver tid lever opp til både deres navn og produkt.

Ansvarlig behandling av både natur og mennesker har vært en stor del av hele prosessen og har medført at Weleda i dag tilbyr en lang rekke produkter, som gir deg alt det du behøver, og ingenting annet. Du kan finne alt fra det velkjente Weleda Skinfood, Calendula, Lip Balm og Almond Face Cream til Weleda Pomegranate.

I Weledas sortiment finner du kremer, oljer m.m. innenfor alle nedenstående kategorier:

 • Ansiktspleie
 • Kroppspleie
 • Munnpleie
 • Hårpleie
 • Kroppsoljer
 • Barn og baby


Rundt billede - Kvinde sidder med Weleda Skin food creme

Kundenes favoritter

Våre kunder foretrekker bl.a:

Weleda Skin Food krem som er en helt eksklusiv allround krem beregnet til tørre områder over alt på kroppen.

Weleda Handcream Sea Buckthorn som er en fuktgivende, gjenoppbyggende og intensiv pleie til dine hender, som er rik på olje, vitaminer og essensielle fettsyrer.

Weleda Calendula Nappy Change Krem som benyttes til sensitiv babyhud. Denne skånsomme og effektive kremen er med til å beskytte og trøste ømfintlig hud.

Finn din favoritt hos Med24.no. Vi forhandler et stort sortiment av Weledas skånsomme og kvalitetsbetonede produkter. Produktene fås som alltid til en god pris. I Weledas økologiske pleie finnes det pleiende kremer, oljer, shampoo og tannkrem til enhver sjel og behov. Ditt sunne valg starter her!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.