Dagkrem

Ta vare på huden din hele dagen med en deilig dagkrem. En god fuktighetskrem er et av nøkkelelementene i hudpleierutinen din, uavhengig av hudtype. Se hele utvalget her!

Hvorfor bruke dagkrem? | Dagkrem med solfaktor | Dagkrem til din hudtype

671 Produkt(er)

Hvorfor bruke dagkrem?

Du har kanskje bare en enkelt ansiktskrem liggende hjemme, som du bruker både morgen og kveld. Det kan virke unødvendig å ha både dagkrem og nattkrem, men huden din trenger faktisk forskjellig pleie avhengig av tid på døgnet.

Kremen du bruker om morgenen må både kunne beskytte og fukte huden din. I løpet av dagen er fordampningen av fuktigheten i huden størst og huden din blir utsatt for skadelige stråler fra solen. Derfor bør dagkremen din være full av fuktighet og ha høy SPF. Alternativt kan du bruke både en dagkrem med effektive ingredienser og en ansiktssolkrem på toppen som beskytter huden din.


Dagkrem med solfaktor

Mange av dagkremene du finner på denne siden har SPF (solbeskyttelse). På den måten trenger du bare bruke én krem ​​i morgenrutinen din, og dermed spare både tid og penger.

Det kan imidlertid være forskjell når det kommer til mengden krem ​​du bruker. Studier viser at mange bruker mindre dagkrem med SPF sammenlignet med om de brukte solkrem. Det kan derfor være lurt å smøre ansiktskremen to ganger med dagkremen med SPF slik at du er sikker på at ansiktet er godt smurt og ingen områder er glemt.

Selv om mange nordmenn kun bruker solkrem om sommeren, bør vi faktisk nesten alltid bruke solkrem i ansiktet. Solens skadelige stråler er absolutt sterkest om sommeren, men kan likevel fremme hudens aldring og være usunn for huden din også andre tider på året.

En av de mest populære dagkremene med SPF i er Eucerin Elasticity+Filler dagkrem med SPF15. Denne fantastiske anti-aldringskremen kan brukes av både store og små som ønsker å forebygge eller behandle aldrende hud. Dagkremen Vichy Slow Age Rich Day Cream har en solfaktor på 30 og motvirker også aldringstegn. Anti-aldringsprodukter er generelt sett et godt sted å starte dersom du ønsker en beskyttende, styrkende og fuktighetsgivende dagkrem med solfaktor. Mange av disse dagkremene inneholder SPF.


Dagkremer til alle hudtyper

Når du skal velge dagkrem er det viktig å vite om den passer din hudtype. I dag finnes det mange kremer som produseres spesielt for for eksempel tørr, fet eller sensitiv hud. Din hudpleie kan dermed bli mer effektiv når du bruker produkter som er målrettet for akkurat dine behov. Det er 6 forskjellige hudtyper:

  • Normal hud
  • Kombineret hud
  • Fet/uren hud
  • Tørr hud
  • Fettfattig hud
  • Sensitiv hud

Du kan lære mer om hvordan du finner din egen hudtype og hvordan du behandler huden din i vår store hudpleieguide. Her kan du både prøve vår hudpleietest og lese om alle stegene i en god hudpleierutine. Du kan også få tips til spesielle dagkremer for henholdsvis tørr hud, fet hud eller sensitiv hud nedenfor.

Tørr hud

Har du problemer med tørr hud som et permanent eller tilbakevendende problem, er det viktig å bruke en dagkrem med mye fuktighet og næring. En krem ​​med høyt fettinnhold er et must for deg, slik at huden din kan bli myk og elastisk.

Den populære Helo Kremen fra Faaborg Pharma kan brukes både i ansiktet og på kroppen, og fettinnholdet på 48% gjør den egnet for deg med veldig tørr hud. Den passer også for deg med atopisk hud. Kremen er fri for parabener og parfyme og er også allergisertifisert. Du kan også prøve den fantastiske Ecooking Day Cream eller Beauté Pacifique Moisturizer.

Fet/uren hud

Har du fet hud med kviser, kviser og andre urenheter, kan en mattende dagkrem eller en gelé være løsningen. Det er viktig at du velger en dagkrem for ansiktet som reduserer dannelsen av talg, fett og urenheter. Se etter ingredienser som salisylsyre eller tea tree olje på ingredienslisten. La Roche-Posay Effaclar Mat Moisturizer reduserer porer og skinnende hud, og du kan enkelt legge sminke på toppen. Prøv også produkter fra Pharmaceris T-serien, som er laget spesielt for uren hud.

Sensitiv hud

Hvis huden din er sensitiv vil du ofte få problemer med rødhet, tørrhet og være følsom for temperaturendringer. Sensitiv hud må tas godt vare på, og du bør velge din dagkrem med omhu. Mens UV-beskyttelse er viktig for alle, er det spesielt viktig hvis huden din er sart. Velg derfor en dagkrem med antioksidanter, solbeskyttelse og rikelig med fuktighet.

Franske Avènes Anti-Redness-serie er perfekt for sart hud med rødhet eller rosacea. Seriens dagkrem har solbeskyttelse og reduserer irritasjon. Du kan også Weleda Sensitiv Facial Cream, som beskytter og gir næring til sensitiv og tørr hud.


Naturlige dagkremer - det naturlige valget for huden din

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av deilige dagkremer basert på naturlige ingredienser. Med dagkremer fra merker som Ecooking, Raunsborg, Nuxe, Weleda og Rønsbøl er det noe for ethvert behov. Mange av disse naturlige dagkremene er organiske og fri for kjemikalier.

De naturlige dagkremene er ofte basert på deilige, naturlige ingredienser som Aloe Vera, grønn te og stemorsblomst, som effektivt pleier huden din. Sortimentet inkluderer også veganske dagkremer fra Mellisa, Dr. Organic, Ahava og mange andre.


Skap din egen hudpleierutine hos Med24.no

En komplett hudpleierutine består av flere elementer enn bare en dagkrem. Du kan enkelt finne de produktene som passer deg best på Med24.no og lage din egen hudpleierutine.

Se våre mange nattkremer som kan sørge for at huden din får optimal pleie hele døgnet rundt, eller finn det perfekte serumet for huden din. Du kan også skjemme bort kroppen din med en av de mange deilige kroppskremene i kategorien Kroppspleie.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.