Anti-age

Unn huden din anti-age produkter fra favorittmerkene dine! Du kan både forebygge og behandle aldrende hud med en anti-ageing-kremer. Se hele utvalget her!

Anti-age krem | Når bør jeg begynne å bruke anti-ageing? | Hva forårsaker rynker? | Forebygge og minimere rynker

200 Produkt(er)

Kremer med anti-aldringsegenskaper

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av den beste hudpleien med anti-age-egenskaper. Her kan du utforske utvalget av oppstrammende kremer som virker, fra noen av de beste merkene på markedet.

Fantastiske ingredienser

Mange anti-age hudpleieprodukter arbeider aktivt for å tilføre huden hyaluronsyre og kollagen, ettersom nivåene av disse to stoffene synker når vi blir eldre. Kollagen er et protein som finnes naturlig i huden. Dette proteinet gjør huden smidig, mens hyaluronsyre binder fuktigheten i huden. Anti-age produkter med hyaluronsyre kan hjelpe huden din med å opprettholde fuktighet og volum.

I tillegg er vitamin E, antioksidanter og ekstraktet rhamnose blant de mest brukte ingrediensene på grunn av deres anti-aldringsegenskaper.


Når bør jeg begynne å bruke anti-age?

Mange tror at man først skal begynne med anti-age produkter hvis man allerede har rynker, og at det kun er en behandling for rynkete hud. Selv om du kan begynne med anti-ageing der, får du mest ut av de aktive ingrediensene hvis du forebygger og utsetter aldringstegn fra 25-årsalderen. Hvis du ikke begynner før du er 50, vil huden din sannsynligvis allerede ha rynker, fine linjer og eventuelt pigmentforandringer som er vanskeligere å behandle. Det er ikke umulig, men det er tidlig innsats som har størst effekt.


Hva forårsaker rynker?

Det er mye du kan gjøre med anti-age hudpleie, men hudens aldring påvirkes også av en lang rekke andre faktorer. Hvis du har unngått, og fortsetter å unngå, følgende, har du gode forutsetninger for å unngå rynker som følge av en dårlig livsstil:

 • Soling
 • Solarium
 • Røyking
 • Store mengder alkohol
 • Ubalansert og usunt kosthold
 • For lite søvn
 • Stress og anstrengelse

Du kan bidra til å gi huden din de beste forutsetningene for å eldes med verdighet ved å leve sunt. Huden din gjenspeiler ofte hvordan kroppen din har det innvendig.


Forebygging og behandling – hva virker mot rynker?

Vil du forebygge fine linjer eller glatte ut eksisterende rynker? Les mer om hva du kan gjøre med kosthold og hudpleie her.

Hudpleie innenfra – kosthold og kosttilskudd

I tillegg til anti-age produkter og en sunn livsstil kan du faktisk gjøre enda mer for å gi huden næring og unngå tidlige aldringstegn. Noen tar for eksempel kollagentilskudd eller styrker huden ved å spise kollagen- og proteinrik mat.

Disse omfatter blant annet:

 • Kylling
 • Okse- og kalvekjøtt
 • Fisk og sjømat
 • Gelatin
 • Rød frukt (jordbær, kirsebær, paprika, bringebær osv.)
 • Spesielle grønnsaker (kål, spinat, brokkoli og aubergine)

Utvendig hudpleie – anti-aldringsprodukter

Alle blir eldre, og det er ingen grunn til å frykte de uunngåelige rynkene. Uansett hvor effektivt hudpleieregimet ditt er og hvor sunt du spiser, vil huden din med tiden se eldre ut. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å sikre at rynkene holder seg i sjakk en stund til, og at huden din holder seg vakker – selv etter at du har fått fine linjer og slapp hud.

Kvinner som bruker anti-age produkter, ønsker ofte å gjøre noe med rynkene sine. Når huden mister sin fylde og elastisitet, blir den rynkete. Heldigvis finnes det et bredt utvalg av "rynkekremer" som glatter ut og gir volum.

Dagkrem

En god anti-age dagkrem er et must hvis du vil ta godt vare på huden din. Se etter produkter med SPF, hyaluronsyre og andre effektive ingredienser som pleier huden i dybden. Disse fungerer som en antirynkekrem.

Prøv Eucerin Elasticity+Filler dagkrem SPF15, som forbedrer hudens elastisitet og reduserer dype rynker. Denne deilige kremen bidrar til å akselerere kollagenfornyelsen og etterlater huden strålende. Du kan lese alt om kollagen her.

Pudderdåsernes Anti-age Cream er et annet godt produkt fra det populære merket. Effektive ingredienser som niacinamid, hyaluronsyre og SyriCalm opprettholder fuktbalansen og reduserer porene. Kombiner denne dagkremen med et av Pudderdåsernes mange serum for effektiv og målrettet hudpleie.

Nattkrem

Huden din jobber mer aktivt om natten, når den har tid til å rense seg selv. Derfor bør nattkremen din også inneholde aktive ingredienser som gir huden næring hele natten.

Ecookings populære nattkrem er rik på deilige oljer og hyadisine, som booster huden og kollagenproduksjonen. Hos Ecooking finner du også andre spennende og naturlige produkter som den betennelsesdempende Anti-Redness Cream.

Avène har utviklet en serie anti-age produkter, blant annet en herlig nattkrem. Det franske merket baserer alle produktene på termalsk kildevann, som blant annet bidrar til å berolige huden. En annen fransk favoritt er Nuxe, som har laget en serie anti-ageing-produkter med Ultra-serien. Prøv Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Night Cream og våkne opp med en ungdommelig glød!

Øyekrem

Hvis du vil bli kvitt rynker i øyeområdet, er Vichy Liftactiv Supreme Eyes et godt sted å begynne. Denne deilige anti-ageing-øyekremen strammer opp fin hud og motvirker hengende øyelokk, poser og mørke ringer. Denne øyekremen er spesielt egnet for moden hud som allerede viser tegn på aldring. Den innovative formelen inneholder escin og koffein.

Du kan også kjøpe den fantastiske øyekremen Paradoxe Anti Age fra Beauté Pacifique. Øyekremens aktive ingredienser beskytter mot frie radikaler samtidig som de gir huden et fuktboost med hyaluronsyre. Se hele utvalget av Beauté Pacifiques produkter, inkludert den banebrytende Super 3 Booster. Denne boosteren er en av de kraftigste anti-ageing produktene på markedet og er svært populær. Hos Beauté Pacifique finner du også produkter som body lotion, tørr hudkrem og oljefri ansiktskrem.


Tips! Kombiner din anti-age dag- eller nattkrem med et anti-age serum for å booste kremen! Se alle serumene våres her!

Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.