Serum

Lurer du på hva et serum er, hvorfor du bør bruke det, og hvilket serum som passer best for deg? Lær mer om serum for ansiktet ved å lese mer her:

Hva er serum? | Slik bruker du serum | Det beste serumet for deg

373 Produkt(er)

Hva er serum?

Kvinde drypper serum på sin finger Med24

Et serum, et tynt og konsentrert produkt for ansiktet ditt, som består av mange aktive ingredienser, som vitamin C og hyaluronsyre. Serumet påfører du ansiktet ditt, hvor de aktive ingrediensene trenger inn i huden og behandler effektivt, slik at du kan få best mulige resultater.

Sammenlignet med en ansiktskrem virker et serum dypere, da den tynne og konsentrerte formelen lettere kan trenge dypt inn i huden. Du kan imidlertid ikke bruke et serum alene, da det ikke inneholder det beskyttende fettet som ansiktskremene dine gjør.

Hvorfor bør du bruke serum?

Et ser nærmest ut som vann, men faktisk skjuler det konsentrerte produktet helt fantastiske egenskaper. Hvis du er plaget med spesifikke problemer, som pigmentdefekter, uren hud, kviser eller rynker, kan et serum være det beste valget for din hud.

Serumet går inn og booster huden og lindrer utfordringene huden din kan ha. Et serum virker så effektivt på huden på grunn av sin konsentrerte formel. Dette kan bl.a. inneholder vitamin A, vitamin C, vitamin E og hyaluronsyre, som finnes i serum for uren hud, anti-aldringsserum mot rynker og fuktighetsgivende serum for de med tørr hud.


Trinn for trinn - hvordan bruker du et serum til ansiktet?

1) Ansiktet er renset for bakterier og fett, da disse danner en barriere og gjør det vanskelig for serumet å trenge inn i huden. Vi anbefaler også at du bruker en ansiktsskrubb ca. 1 gang i uken for å fjerne døde hudceller og redusere tilstoppede porer.

2) Påfør så serumet på huden. Ha noen dråper på hånden og smør forsiktig et fint lag av ansiktsserumet – du trenger ikke mye. Unngå området rundt øynene, da det er et ømfintlig som kun bør behandles med produkter til dette området.

3) Vent i 3-5 minutter slik at serumet kan trenge dypt inn i huden. Ettersom de aktive ingrediensene effektivt behandler huden, kan du oppleve en prikkende fornemmelse.

4) Avslutt med din favoritt nattkrem eller dagkrem for å danne et beskyttende lag over serumet ditt.

5) Hvor ofte du trenger å bruke et serum avhenger av hvert enkelt produkt. Du kan lese mer om dette under produktteksten til de ulike serumene.


Finn det beste serumet for huden din

Det er et serum for alle! Dette gjelder ikke bare alle hudtyper, men også personlige krav om merkets bærekraft, miljøbevissthet, om de er allergivennlige og parfymefrie, av beste kvalitet eller om produktene er veganske.

  • Serum til normal, skadet og kombinert hud - Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme og Melisa Multivitamin Serum
  • Serum til tørr og sensitiv hud - Vichy Mineral 89 Booster og Evolve Hyalurionic Serum
  • Serum til pigmentforandringer - Beaute Pacifique Defy damage Serum og Eucerin Anti-pigment Dual Serum
  • Anti-aging serum til rynker - Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe og Vichy Idéalia Serum
  • Serum til uren hud og akne - Dermalogica Skin hydrating booster og Ecooking Acne Serum
  • Vegansk serum - Ecooking Fugt Serum og Mellisa Anti-Age Serum
  • Allergivennlig serum - Pudderdåserne Alt i En Hyaluronsyre og Ecooking A-vitamin

Du kan finne det beste serumet for huden din ved å undersøke hvilke hudproblemer du ønsker å behandle. Har du tørr og matt hud som trenger en boost, bør du få et serum med hyaluronsyre og vitamin C. Er det et anti-age serum du er ute etter, prøv et serum med retinol, også kjent som vitamin A, som bl.a. styrker hudens elastisitet og reduserer fine linjer.


Få rådgivning

Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilket serum som passer best for deg og hvilke virkestoffer du bør se etter, så hør med en av våre hudpleier eller farmasøyter. Snakk med en av våre eksperter her!


Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.