Ecooking Dagkrem - 50 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra Ecooking
Varenummer: 61863

Ecooking Day Cream har nå en forbedret kollagenboostende formel med fuktighetsgivende hyaluronsyre og rødalgeekstrakt.

Ecooking Day Cream relanseres nå med en forbedret formel som kombinerer fuktighetsgivende hyaluronsyre med kollagenfremmende ingredienser. Dagkremen, som allerede er en kundefavoritt, er blitt enda mer effektiv takket være tilsetningen av hyaluronsyre. Ecooking dagkrem har anti-age-effekt på alle hudtyper. Hyaluronsyren i dagkremen er en mester i å gi intens fuktighet og plumping til huden. Formelen er dessuten beriket med mineralrike ekstrakter fra gresskarfrø og rødalger som stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon.

Dagkremen bidrar til å forbedre hudens elastisitet, jevne ut fine linjer og skape et ungdommelig utseende. Den er alltid nærende og oppstrammende. Til tross for de kraftige ingrediensene har kremen en lett konsistens som gjør at den trekker raskt inn i huden uten å etterlate en fet følelse. Den passer for alle hudtyper og vil alltid være det ideelle valget for en hudpleierutine som krever både næring og pleie.

Funksjoner:

  • Fuktighetsboost med hyaluronsyre
  • Kollagenforsterkende med gresskarfrø og rødalger
  • Forbedrer hudens elastisitet og reduserer fine linjer
  • Lett konsistens som absorberes raskt
  • Egnet for alle hudtyper
  • 100 % vegansk og dermatologisk testet

De viktigste ingrediensene:

- Naturlig hyaluronsyre, som kan binde vann opptil 1000 ganger sin egen vekt og derfor er en ypperlig fuktbooster.

- Naturlig rødalgeekstrakt, som stimulerer produksjonen av proteinet kollagen og med sitt høye mineralinnhold fukter og beskytter huden.

- Naturlig gresskarfrøekstrakt, rikt på umettede fettsyrer og vitaminer, som øker hudens kollagenproduksjon og styrker huden.

Anvendelse:

Påfør Ecooking Dagkrem på ansikt, hals og bryst hver morgen etter at du har renset huden. Det kan være lurt å bruke et serum tilpasset hudens behov før dagkremen. Denne lette kremen trekker raskt inn i huden og etterlater en følelse av næring og oppfriskning.


Innhold:
50 ml.

Ingredienser:

Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Triheptanoin**, Cetearyl Alcohol**, Cucumis Sativus Fruit Water*, Glycerin*, Glyceryl Stearate**, Propanediol**, Butyrospermum Parkii Butter*, Stearic Acid**, Caprylyl Glycol**, Tocopherol**, Carbomer, Sodium Lauroyl Glutamate**, Glyceryl Caprylate**, Sodium Hyaluronate**, Sodium Levulinate**, Helianthus Annuus Seed Oil**, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Citric Acid**, Cucurbita Pepo Seed Extract**, Sodium Benzoate, Jania Rubens Extract**, Parfum, Geraniol, Limonen, Linalool

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Ecooking
Varenummer: 61863
Vegan Reg trademark Dermatologisk Testet EC
Vegan Reg trademark Dermatologisk Testet EC

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.