Ecooking


Ecooking er en dansk hudpleieserie utviklet av Tina Søgaard. Det fantastiske produktutvalget inneholder alt fra dagkremer til sjampoer, som alle er formulert med deilige, naturlige og økologiske ingredienser. Les mer om det fantastiske merket her:

Bak Ecooking | Veganske ingredienser | Kundenes favoritter

101 Produkt(er)

Ecooking – Pleiende og rene hudpleieprodukter

Ecooking, som ble lansert i 2015, er en dansk utviklet og produsert hudpleieserie. Alle Ecooking-produkter er utviklet med en kjærlig hånd og omtanke som setter deg og miljøet først.

Hudpleieserien er utelukkende basert på de deiligste, økologiske og naturlige ingrediensene, som sammen med mange års erfaring innen hudpleie, har skapt en nærende og effektiv formel i et stort utvalg av fantastiske produkter for deg og dine kjære.

"Alle fortjener sunn og velpleiet hud"

Dette er budskapet fra kvinnen bak Ecooking, Tina Søgaard, som eksklusivt har utviklet Ecooking-produktene for å kunne hjelpe andre med deres hudproblemer. Å hjelpe andre er hennes beste fortjeneste, og derfor har det aldri vært salg i tankene, men kun en kjærlig omtanke og ønsket om effektiv hudpleie.

I tillegg er Ecookings produkter i en prisklasse som de fleste har råd til – fordi alle fortjener opplevelsen av velvære gjennom sunn og velstelt hud.


Utviklet av hjemlige og kjærlige hender

Ecooking ble som sagt utviklet av Tina Søgaard, som med sin mangeårige erfaring innen hudpleie valgte å ta saken i egne hender. Hennes mål var å utvikle hudpleieprodukter som kunne leve opp til forventningene, slik som er så ofte lovet av hudpleieprodusenter helt forgjeves.

Med tiden så hun hvordan livet satte sitt preg på huden, og ønsket om nærende og helbredende hudpleie som kunne hjelpe oss både nå og på lengre sikt ble et ønske som gikk i oppfyllelse på Tinas eget kjøkken, hvor blandinger mellom krem, olje og serum brakte vellykkede produkter med effektive resultater.

I dag har hun utviklet en lang rekke spesifikke produkter, som alle er med på å hjelpe mot ulike problemer. I Ecookings store sortiment finner du blant annet:

Ecooking Dagkrem

Siden huden mister mye fuktighet om natten, er det viktig å smøre huden med en god og pleiende krem ​​om morgenen, slik at den er klar til å tåle alt den utsettes for i løpet av dagen. Ecooking har pleiende dagkremer for alle aldre og behov, og ønsker du ekstra effekt kan du alltid supplere med et Ecooking-serum.

Les mer om Ecookings forskjellige dagkremer her!

Ecooking Nattkrem

Det er om natten huden jobber hardest med å regenerere seg selv. Den bruker mye tid på å gjenoppbygge alle skadene den har tatt i løpet av dagen. Det er derfor også her viktig å smøre en god nattkrem på huden, slik at den har noe å jobbe med.

Ecooking Leiremaske

I tillegg til mange deilige kremer, lager Ecooking også fantastiske masker. Ecooking leiremaske renser huden din i dybden, minimerer porene og hjelper til med å redusere uren hud.

Ecooking Håndkrem

Lider du av tørre hender, er Ecookings håndkrem definitivt noe for deg. Den inneholder økologisk dyrkede oljer og planteekstrakter, som har en fuktighetsgivende og reparerende effekt. Ecooking håndkrem beskytter hendene samtidig som den har en helbredende effekt.

Ecooking Bodylotion

Med Ecookings gjennomgående fantastiske og effektive produkter, er Ecooking Bodylotion intet unntak. Samtidig som den har en fuktighetsgivende effekt, virker den også glattende og oppstrammende på huden. Det er veldig bra for deg som ønsker å få elastisiteten og gløden tilbake, men også redusere slappheten som naturlig kommer med alderen.


Effektiv hudpleie og god samvittighet med Ecooking

Det er ikke helt likegyldig hvilke produkter og midler vi bruker på huden vår. Huden beskytter oss mot mange ytre faktorer som sykdommer og værforhold som kan forårsake skade på huden. Det er derfor viktig at vi tar godt vare på den!

Ecooking har derfor et stort utvalg av dagkremer, oljer, håndkremer og mange andre hudpleieprodukter som er utviklet spesielt for de ulike områdene av huden. Så uansett hvor du føler at huden din er utsatt eller forårsaker problemer, har Ecooking en løsning for deg.

Noen av produktene er også multifunksjonelle, inkludert Ecooking Multi Oil og Ecooking Alt i én Balm (tidligere Ecooking Multibalm), og kan brukes av hele familien. Noen av produktene er til og med så rene at de kan spises! Enten de påføres huden eller går gjennom fordøyelsen, er du alltid lovet at de vil gi deg den mest optimale effekten på huden – du kan derfor forvente å se akkurat de resultatene du ønsker!


Naturlige og rene hudpleieprodukter fra Ecooking

Alt fra Ecooking er som nevnt utviklet med fokus på deg og miljøet. Derfor brukes kun 100 % rene økologiske og naturlige oljer, og merket garanterer at kun de beste råvarene tilsettes produktene. De går dermed aldri på akkord med kvaliteten. Alle produktene til Ecooking er 100 % veganske, med unntak av deres balm-produkter, da det brukes naturlig bivoks i disse.

Videre er Ecooking basert på ærlighet og åpenhet, og derfor viser alle etiketter nøyaktig hva som er i flaskene. Da det legges stor vekt på de enkelte ingrediensene, er det verken kunstige farger eller parabener i noen av produktene fra Ecooking.

Derimot inneholder de mye vitaminer, mineraler, antioksidanter og konserveringsmidler, som har vist seg å ha en effektiv og sunn effekt på huden.


Kundenes Ecooking favoritter:

  • Ecooking Alt i én Balm (tidligere kalt Multibalm), som fukter og helbreder skadet eller tørr hud, på alt fra albuer og sprukne lepper til insektbitt.
  • Ecooking Håndsåpe, som er en mild og skånsom håndsåpe som både renser, pleier og etterlater huden med en frisk duft.
  • Ecooking Peel Mask som jevner ut og strammer opp huden, slik at du unngår og reduserer fine linjer og rynker.
  • Ecooking Super Serum som booster huden med fuktighet, reduserer synligheten av fine linjer og rynker, og etterlater huden med en vakker glød. Formelen er 100% vegansk.
  • Ecooking Dagkrem som er en fuktighetsgivende og pleiende krem ​​med umiddelbar effekt på huden.

Kjøp Ecooking på Med24.no

Du finner et stort utvalg av de eksklusive og effektive hudpleieproduktene fra Ecooking hos oss på Med24.no. Vi har valgt ut produktene med omhu, for å kunne tilby deg den skånsomme, effektive og kvalitetsbevisste hudpleien du fortjener!

Nå er det bare et spørsmål om du vil berike og skjemme bort deg selv og dine nærmeste med en hudpleieserie som har en banebrytende bevissthet om hudens helse og velvære. Du går uansett aldri forgjeves med Ecooking hudpleie!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.