Dermokosmetiske dagkremer

Dagkremer fra merker som er anbefalt og utviklet i samarbeid med helsepersonell som dermatologer. Kjennetegnet av målet om å kombinere toleranse og effektivitet i ansiktspleien for alle hudtyper - også sensitiv hud. Her finner du dermokosmetiske dagkremer som er produsert etter samme standarder som legemidler. Produktene er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaper og bidrar til å opprettholde en normal og velfungerende ansiktshud.

277 Produkt(er)

Hva er dermokosmetiske dagkremer?

Dermo-cosmetic dagkremer er utviklet i samarbeid med hudleger, noe som sikrer deg en dagkrem av høy kvalitet som pleier huden din i dybden. Disse produktene er effektive problemløsere med kosmetiske egenskaper som bidrar til å opprettholde en velfungerende hud. Du kan være trygg på at det ikke brukes allergifremkallende ingredienser eller andre unødvendige tilsetningsstoffer i disse kremene.

Disse kremene er nyttige også for deg med svært sensitiv hud, eksem eller lignende.

Hvorfor skal jeg bruke dermokosmetisk dagkrem?

Huden er kroppens største organ, og det er viktig at vi behandler den deretter. En dagkrem gir huden den næringen den trenger gjennom hele dagen. Ansiktshuden er utsatt for vær og vind og trenger ofte ekstra beskyttelse og pleie. I løpet av dagen er fordampningen av fuktighet i huden størst, og huden utsettes for UV-stråling og forurensning. Derfor er det viktig å bruke en dagkrem for å gi huden den optimale pleien for å ta vare på huden din.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.