A-Creme Orgininal uparfymert - 120 gr

1
Se alle produkter fra A-creme Original
Varenummer: 20891

Original A-Creme er en nærende fuktighetskrem for spesielt tørr og sensitiv hud - perfekt for hele familien.

A-Creme er hele familiens trygge valg når det gjelder fuktighetskrem. Mange foreldre bruker A-Creme til seg selv og barna. Selv for familiens minste medlemmer, de herlige babyene, kan kremen gjøre underverker. A-creme er fuktighetsgivende, mykgjørende og rik på vitamin A, noe som er spesielt godt egnet for tørr, sensitiv og sart hud i ansiktet og på kroppen. Dette er en mild og skånsom krem for deg og din familie.

A-Creme ble utviklet allerede i 1953 og fremstilles i dag etter nøyaktig samme oppskrift som den gang. Siden 1953 er det ikke rapportert om et eneste tilfelle av allergiske reaksjoner ved bruk av A-Creme. Du kan derfor trygt bruke den klassiske fuktighetskremen til både babyer og sensitiv hud generelt.

Funksjoner

  • Fuktighetskrem for hele familien
  • For sensitiv, sart og tørr hud
  • Produktet er uten parfyme

Det gode vitaminet som mykgjør huden din

Vitamin A er et fettløselig vitamin. A-vitamin brukes i A-Cream fordi det motvirker tørr hud og dermed bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighet. Vitaminet finnes naturlig i kjente matvarer som melk, smør, egg, gulrøtter og spinat. Du har sannsynligvis en eller flere matvarer i kjøleskapet som inneholder A-vitamin.

Hvordan bruke

Kremen har en fet konsistens, men trekker raskt inn i huden. Derfor er A-Cream også treg i bruk, slik at den ikke forsvinner med en gang. Du kan bruke A-Cream etter behov, for eksempel etter bading. Kremen er også spesielt egnet når vinterkulden setter sine spor på huden.


Innhold:
120 gram

Ingredienser:

Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-32, PEG-6, Glycerin, Canola Oil, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Citric Acid, Ethyl Lauroyl Arginate HCI, Caprylyl Glycol, Retinyl Palmitate, Tocopherol

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra A-creme Original
Varenummer: 20891

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.