Nattkrem

Ta godt vare på huden din 24 timer i døgnet! Med en nattkrem kan du pleie og fukte huden din ekstra godt, slik at den er helt klar for dagens utfordringer. Se hele utvalget av nattkremer her.

Hvorfor bruke nattkrem? | Nattkrem til din hudtype | Anti-age nattkrem | Naturlige nattkremer | Nattkrem til menn

216 Produkt(er)

Hvorfor bruke nattkrem?

En god nattkrem skal være nærende og fuktighetsgivende mens du sover. Om natten har huden god tid til å absorbere næringsstoffer og den blir ikke stresset av forurensning, sollys eller andre ytre forhold. Å bruke nattkrem er derfor et "must" i din daglige hudpleie. De fleste nattkremer er laget for å passe alle hudtyper, men det finnes også noen nattkremer som er utviklet for spesielle hudtyper.


Finn den perfekte nattkremen til din hudtype

Den beste nattkremen du kan bruke er den som passer akkurat for din hudtype. Uansett om huden din er fet eller tørr, uren eller rød, sart eller fettfattig, finnes det en nattkrem som kan hjelpe deg med å få mer smidig, myk og jevn hud. Det er 6 hudtyper, som er delt inn som følger:

  • Normal hud
  • Tørr hud
  • Sensitiv hud
  • Fettfattig hud
  • Uren/fet hud
  • Kombineret hud

Hver eneste hudtype har sine egne egenskaper, fordeler og ulemper. Du kan finne din egen hudtype med hudtypetesten i den store guiden til hudtyper og hudpleierutiner. Ønsker du å finne en nattkrem som passer din hud, kan du se de ulike hudtypene og få anbefalinger på denne siden. Du kan også lese forslagene nedenfor for nattkremer for henholdsvis tørr, sensitiv og uren hud.

Nattkrem til tørr hud

Har du problemer med tørr hud i ansiktet, opplever du sannsynligvis tørre flekker, mangel på glød og flak på nesen. Her er det viktig å lage en hudpleierutine med rikelig med fuktighet og pleiende ingredienser, slik at du kan få glød og smidighet tilbake i huden. Velg den beste ansiktskremen for akkurat deg, og opplev å få huden din fornyet!

Mellisa Night Cream with Organic Sage & Jojoba Oil er en naturlig og vegansk nattkrem som har en styrende effekt på huden. Den er spesielt egnet for tørr hud, da den tilfører fuktighet gjennom squalene, salvie og glyserin, men kan brukes av alle hudtyper.

Nattkrem til sensitiv hud

Den sensitive, røde og sarte huden må tas ekstra vare på, og du bør unngå nattkrem med parfyme. Blant de mest populære nattkremene for sensitiv hud er Pharmaceris Calm-Rosalgin Redness Recucing Night Cream, som har en beroligende effekt og er spesielt formulert for hud med tendens til rosacea, rødhet og irritasjon.

I stedet for nattkrem kan du også prøve en nattgelé. Mderma Face 21 Moisturizing Gel er for overfølsom og irritert hud, som uten olje effektivt fukter huden med hydrogel. Med ingredienser som niacinamid og glyserin får du både en gjennomfuktet hud med glød og en fin overflate.

Nattkrem til uren/fet hud

Er huden din fet med kviser, hudormer og andre urenheter? Da kan du med fordel bruke en nattkrem rettet mot disse problemene. Selv om du kanskje føler at huden din er for fet for krem, er det fortsatt ekstremt viktig å fukte og pleie huden. Dette får du med Vichy Normaderm Phytosolution nattkrem. Med ingredienser som salisylsyre, probiotika, hyaluronsyre og ACG vil du oppleve en synlig effekt på hudormer og kviser.


T-serien fra Pharmaceris inneholder også en fantastisk nattkrem mot uren hud. Den eksfolierende nattkremen har 10 % sebo-mandelpeeling og er effektiv mot akne og fet hud. Du kan også prøve merkets nattkrem med retinol for voksen og moden hud.

Nattkremer til alle hudtyper

Har du en helt vanlig hud, uten nevneverdige problemer? Da kan du bruke en nattkrem som passer alle hudtyper. De fleste har utbytte av de aktive ingrediensene i de ulike nattkremene, og du kan fortsatt pleie huden din effektivt.

Prøv Ecooking parfymefri Night Cream, som pleier, jevner ut og fukter huden eller Beauté Pacifique Crème Métamorphique vitamin A-krem, som både behandler solskader, reduserer rynker, reduserer akne og beskytter huden. Hvis det er veldig enkelt, kan du få dekket alle dine behov med Pudderdåsernes Alt i én krem, som kan brukes over hele kroppen.


Anti-age - særlig om natten!

Du tror kanskje at du er for ung til å bruke anti-aldringsprodukter, men jo tidligere du starter, jo mer effektive vil de være. Allerede fra fylte 25 år kan du begynne å forebygge og utsette aldringstegn i ansiktet og bevare fylden som yngre hud har. Spesielt om natten, når huden din har god tid til å jobbe med fuktighet og næring, er antialdringskremer en god idé.

Blant de beste antialdringsproduktene finner du Beauté Pacifique Super 3 booster. Denne fantastiske boosteren er det sterkeste anti-aldringsproduktet på markedet takket være de mange aktive ingrediensene.


Naturlige nattkremer

Unngår du syntetiske produkter og kjemiske ingredienser? Da er en naturlig nattkrem tingen for deg! I sortimentet finner du mange forskjellige nattkremer som pleier huden din med naturlige ingredienser.

Det finnes også et stort utvalg av sertifiserte økologiske nattkremer, som er merket med EcoCert, slik at du kan ta vare på deg selv og naturen. Du kan også holde utkikk etter sertifiseringer som Vegan Friendly eller Vegan Trademark hvis du ønsker å holde din hudpleie vegansk og dermed fri for animalske ingredienser.

Blant de beste naturlige nattkremene er produktene fra REN og Dr. Organic. Prøv den deilige REN Evercalm Overnight Recovery Balm, en aktiv balsam for deg som vil tilføre fuktighet og redusere irritasjon. Du kan også gå den veganske veien med Dr. Organic Aloe Vera konsentrert krem, som gjenoppbygger hudens barriere og virker beroligende.


Nattkrem til menn

Selv om all hudpleie i prinsippet er for både menn og kvinner, lar mange menn seg skremme av den rosa innpakningen og markedsføringen rettet spesielt mot kvinner. Dette betyr imidlertid ikke at menns hud ikke trenger rensende, pleiende og fuktighetsgivende produkter like mye som kvinners.

Blant de mest populære unisex nattkremene er La Roche-Posay Toleriane Ultra Overnight nattkrem. Den er spesielt egnet for de med sensitiv og intolerant hud, da den er fri for parfyme, parabener, fargestoffer og konserveringsmidler.


Husk solkrem!

Bruker du serum eller nattkrem med mild peeling er det viktig at du bruker en effektiv og god dagkrem med solfaktor på dagtid. Huden din kan bli mer følsom for solens stråler som følge av hudpleieprodukter med eksfolierende og peelings-egenskaper.

Generelt er det viktig å bruke enten en dagkrem med SPF eller både en dagkrem og en ansiktssolkrem hele året. Selv huden med alderen blir mer løs, rynkete og får fine linjer, er det fortsatt viktig å ta vare på huden slik at den fortsetter å beholde gløden.

Se utvalget av dagkremer her.  


til toppen pil med24

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.