Ansiktsolje

I løpet av de siste årene har ansiktsoljer blitt et av de mest populære hudpleieproduktene. Ansiktsoljer finnes med en rekke sunne, effektive ingredienser og unike egenskaper. I vårt sortiment finner du dem til gode priser og eksklusive tilbud. Her finner du ansiktsoljen som er tilpasset din hudtype og dine preferanser!


Hva er ansiktsolje? | Hvorfor du bør bruke ansiktsolje | Den beste ansiktsoljen for din hud

75 Produkt(er)

Hva er ansiktsolje?

Naturlige oljer har blitt brukt i århundrer til både innvendig og utvendig kroppspleie. En god ansiktsolje bør ikke undervurderes, for den kan gjøre underverker for huden din. Det gjelder enten du ønsker ekstra fuktighetsgivende pleie eller forebygging av aldringstegn.

De fleste ansiktsoljer består av et utvalg av ulike naturlige, deilige og økologiske oljer som har viktige egenskaper, mineraler og vitaminer som er bra for huden. De fleste formuleringer bidrar til det huden trenger av næring, beskyttelse og fuktbalanse.

Det finnes mange ansiktsoljer som er utviklet for spesifikke hudtyper og formål. Du kan enkelt og raskt finne den oljen du ønsker ved hjelp av kategoriseringen og sertifiseringen på nettstedet.

Hvorfor skal jeg bruke ansiktsolje?

Det er mange gode grunner til at du bør inkludere ansiktsolje i hudpleierutinen din – enten du har uren og fet hud, eller sensitiv og tørr hud. En av de viktigste grunnene er at ytre faktorer som værforhold, kjemikalier og bakterier daglig påvirker og skader huden så mye at den kommer ut av kurs.

Ansiktsoljer er utviklet for å trenge raskt inn i huden og hjelpe den der den trenger en effektiv og kjærlig hånd, uten å forstyrre den naturlige balansen. De er basert på ulike vitaminer, mineraler og antioksidanter, og er i stand til å myke opp, beskytte og fukte huden og gi den ny spenst.

Visste du at...
Både tørr og fet hud ofte er tegn på fuktmangel? Begge fenomenene kan skyldes ubalanse i hudens fuktighetsbalanse. Huden kan reagere med å kompensere for fuktigheten ved å danne et ekstra fettlag på huden. Det kan være en stor fordel å bruke en ansiktsolje for å gjenopprette fuktbalansen, da oljen virker naturlig, raskt og effektivt på huden.

Slik bruker du ansiktsolje

Før du påfører ønsket ansiktsolje, er det viktig at huden er nyrenset med vann, skin tonic eller lignende. Oljene kan bidra til å holde på/binde den påførte fuktigheten i huden, samtidig som unødvendig fett og smuss ikke blir liggende i ansiktet og skape mulighet for urenheter.

Ansiktsolje i kombinasjon med dagkrem/nattkrem

En god ansiktsolje trenger dypere inn i huden enn en vanlig ansiktskrem. Huden din vil utvilsomt være takknemlig for den ekstra innsatsen. Det betyr imidlertid ikke at du skal droppe natt- eller dagkremen til fordel for oljen. Huden din vil fungere bedre med en kombinasjon av begge deler, da de utfyller hverandre.

Hvis du har tørr hud eller kombinasjonshud, synes de fleste at det er en fordel å massere inn 4-6 dråper ansiktsolje i huden først og deretter smøre inn med dag- eller nattkrem. Ved å bruke begge hudpleieproduktene kan du dekke flere av hudens behov. Du kan for eksempel bruke en ansiktsolje til å fukte og gi næring til huden, mens kremen kan ha anti-age-egenskaper eller hjelpe mot pigmentforandringer.

Ved fet hud er det mange som synes det er best å blande noen dråper med kremen, slik at pleien påføres samtidig og du unngår å overfette hudoverflaten.

Hvis du allerede har en næret og "mettet hud", kan du oppleve at ansiktsoljen skinner på huden og bruker lang tid på å trenge dypere ned i hudlagene. I så fall kan det fungere best å påføre den om natten, slik at ansiktsoljen kan arbeide med huden mens du sover.

Hvilken ansiktsolje er best?

Med den rette ansiktsoljen får du raskt drømmehuden med sunn hud, utstråling og vakker glød. Den beste ansiktsoljen velges ut fra hvilket innhold som best kan bidra til det huden din trenger. Derfor varierer det fra person til person hvilken olje som faller i smak.

De fleste ser etter en økologisk olje. Mange foreslår Ecooking Multi Oil eller Urtegaardens mix-and-match-oljer som de beste økologiske ansiktsoljene. Mange velger også en ansiktsolje med E-vitamin, da vitaminet er noe av det mest reparerende og beskyttende for huden.

Hos Med24.no finner du kun et utvalg av de sunneste og beste valgene innen ansiktspleie. Vi tilbyr også kundefavoritter og best anmeldte produkter som Dr. Hauschka ansiktsolje og Badeanstalten ansiktsolje.

Hjemmelaget ansiktsolje

Mange er også opptatt av å utvikle sine egne ansiktsoljer. Urtegaarden har med sine produkter gjort det mulig for deg å blande en sunn og økologisk ansiktsolje med veldokumentert innhold som passer dine preferanser! Du finner Urtegaardens produkter her!

I tillegg har stadig flere forelsket seg i å bruke andre oljer som kokosolje, avokadoolje og linfrøolje til hudpleie. Mange oljer, som kokosolje, har antibakterielle egenskaper og fungerer derfor også godt som ansiktsrens. Hvis du er ute etter en olje som ikke er beregnet på ansiktspleie, bør du se etter en kaldpresset og økologisk olje.

Du kan ta en titt på de ulike hudpleiemerkenes oljeblandinger og deretter velge de rene oljene og mineralene i vårt sortiment som du ønsker å berike huden din med. Det er verdt å nevne at de fleste planteoljer er sunne å bruke på huden!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.