Urtegaarden

145 Produkt(er)

Urtegaarden - Lag dine egne unike og effektive hudpleieprodukter

Det velkjente varemerket Urtegaarden har utviklet ulike oljer, juicer, voks og en rekke andre produkter som gjør at du kan skape ditt helt eget univers av unike hudpleieprodukter som er både effektive og skreddersydde for akkurat deg! Med Urtegaarden kan du lage alt fra kremer, hårpleieprodukter, leppepomader til sminke og til og med godteri.

Hjørnesteinen i merkevaren er at alle skal vite nøyaktig hva de putter på huden eller i munnen. Urtegaarden garanterer at produktene deres er av høyeste kvalitet, basert på de fineste og reneste råvarene og er fri for skadelige eller unødvendige stoffer.

Hva er Urtegaarden?

Varemerket startet sin reise tilbake i 1978 da gründeren Sumo Lotus ønsket å skape et sunnere og mer naturlig alternativ til hudpleieprodukter og mer enn det som var tilgjengelig på markedet på den tiden.

Lotus hadde en stor lidenskap for naturlige ingredienser og deres kraftfulle, nærende og pleiende egenskaper, som hun først oppdaget da hun utviklet produkter til seg selv og familien. Senere begynte hun å lære opp folk om naturens og råvarenes unike egenskaper, slik at de selv kunne skape produkter for sine egne behov.

Konseptet lever videre den dag i dag, med et bredt utvalg av ulike oljer og juicer fra Uretegaarden som du som forbruker kan velge mellom og skape eksklusive formler ut fra. Du kan lese alt du trenger å vite om produktenes egenskaper og mer under hvert enkelt produkt.

Rene og essensielle oljer

Urtegaarden har også spesialisert seg på eteriske oljer som utvinnes fra planter og brukes i aromaterapi, som er en alternativ behandlingsform. De eteriske oljene fra Urtegaarden kan brukes i hudpleieprodukter, og flere av dem er også spiselige og kan derfor brukes i produksjon av godteri.

Som alltid får kundene full informasjon om alle Urtegaardens produkter, slik at de enkelt kan ta valg basert på pålitelig og grundig informasjon om råvarer og emballasje.

Ren informasjon betyr også at det ikke finnes noen form for tilsetningsstoffer i Urtegaardens produkter. Fokuset ligger utelukkende på rene og naturlige kvalitetsprodukter, hvorav de fleste er 100 % økologiske.

Stort utvalg av luksuriøse produkter fra Urtegaarden

Utvalget av produkter fra Urtegaarden er stort, og du kan finne akkurat det som passer din sjel og dine behov blant Urtegaardens vegetabilske oljer, dufter, aromaer og andre råvarer som gjør underverker for din personlige pleie og velvære.

Sliter du med uren hud til daglig? Da har Urtegaarden utviklet grapefruktolje og sitrongressolje som du kan bruke i produktet ditt for å unngå fet og uren hud. Deres fantastiske lavendelolje og eukalyptusolje er for alle hudtyper, mens Urtegaardens rosentreolje og manadrinolje er effektive for tørr, sensitiv og moden hud.

Vær oppmerksom på dette før du bruker produktet!

Eteriske oljer er sterke saker og bør derfor behandles med forsiktighet. Bruk dem ALDRI ufortynnet direkte på huden. Det er generelt viktig at du leser nøye om hver voks, olje, saft osv. før du bruker den, da noen oljer skal brukes som duftlys, mens andre kan brukes som hudsmøremiddel når de er blandet med andre ingredienser.

Du finner et stort utvalg av eksklusive Urtegaarden-oljer hos Med24.no. Hvis du ønsker å bidra til din indre og ytre pleie, er Urtegaarden alltid en unik og uforglemmelig hudpleieopplevelse! Du velger selv hvilke ingredienser du trenger for å skape et underverk for pleie av kropp og sjel, og du finner dem til fantastiske tilbud og gode priser hos oss. Vi tilbyr også levering over natten og gratis frakt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.