Raunsborg Nordic

Raunsborg
44 Produkt(er)

Raunsborg Nordic - Naturlig pleie og skjønne dufter

Hva er Raunsborg Nordic?

Raunsborg Nordic ble grunnlagt i 2011 på Sydfyn - samme sted som de i dag har kontor, laboratorie og produksjon. Raunsborg er grunnlagt gjennom et partnerskap med Plum A/S som er en av de førende virksomheter innen for utvikling og produksjon av hudpleieprodukter, og designeren Jim Lyngvild. Samarbeidet har resultert i produkter av høy kvalitet med milde dufter til både kvinner og menn.

Raunsborg Nordic er et kvalitetsbevisst dansk merke, og hele prosessen fra idé til produksjon skjer i Danmark hos PLUM A/S i Assens. Alle produkter kontrolleres daglig for å sikre deg den beste kvalitet! 


Naturen som inspirasjonskilde

Inspirasjonen bak hudpleieproduktene kommer fra den mange hundre år gamle danske bok, Flora Danica, som omhandler den nordiske naturen. Naturen skaper selv små mirakler, og hos Raunsborg har man funnet effektive egenskaper fra naturens egne urter, planter og blomster som brukes konstruktivt i produktene og danner grunnlaget for Raunsborg. Hudpleie produktene er basert på naturlige ingredienser som kan finnes i den danske natur, og kan brukes til alle hudtyper.


Produktene og seriene fra Raunsborg Nordic

Raunsborg Nordic serien er en skjønnhetsserie med milde dufter.
Raunsborg MAN er hudpleie og dufter til den maskuline hud.
Raunsborg Sensitive er en skjønnhetsserie, spesielt utviklet til sensitiv hud.

Hos Med24 finner du et bredt utvalg av Raunsborg Nordic skjønnhetsprodukter, vi har alt innenfor pleieprodukter til ansiktet og kroppen, pleie til håret, sunlotion, skjønne dufter og en serie av pleieprodukter til menn.  


Favorittene:

Raunsborg Nordic Håndkrem er en av våre bestselgere. Kremen er kåret som vinner av ”Danish Beauty Awards” i år 2013. Kremen er en nærende pleie som raskt trenger inn i huden. Den har dessuten en skjønn duft av birk.

Raunsborg Shampoo til alle hårtyper renser, pleier og beskytter ditt hår uten å virke uttørrende på hodebunnen. De aktive ingredienser fra havtorn gir styrke og glans til håret, mens multebær virker beroligende på en følsom og irritert hodebunn.

Raunsborg Bodylotion er en rik og nærende bodylotion med en skjønn duft av rabarbra og solbær. Kremen inneholder radiseolje, som gjør at den raskt trenger inn, uten å etterlate huden fettet. Kremen inneholder Padderok som strammer opp huden og stimulerer produksjonen av elastin og kollagen.

Raunsborg Nordic Pink Rose parfyme er en parfyme med en elegant, feminin og skjønn duft av vilde roser.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.