Raunsborg MAN Hand & Body Cream Viking reparasjon - 200 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Raunsborg & Raunsborg Man
Varenummer: 19633

Raunsborg MAN Hand & Body Cream Viking reparasjon - 200 ml

Viking Repair er en fuktighetskrem som absorberer raskt uten å være feit. Den inneholder agurkekstrakt som tilfører vitamin c og mykgjør, i tillegg inneholder den burreekstrakt og vegetabilsk squalane som arbeider for å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.

Viking Repair inneholder aloe vera og pantheol som har en helbredende effekt og derfor gjør kremen spesielt effektiv mot tørr og sprukken hud. Kremen er egnet for hender og kropp, og kan derfor brukes med fordel på ekstra utsatte steder som albuer, hender eller føtter. 

Om Raunsborg Nordic - en moderne hudpleieserie inspirert av den nordiske naturen

Raunsborgs filosofi er at naturen kan selv skape små mirakler, og skaper Jim Lyngvild har sammen med det erfarne hudpleielaboratoriet og produsenten Plum AS gått sammen om å finne effektive egenskaper fra naturens egne urter, planter og blomster, og vekket gamle skildringer fra boken Flora Danica (Anno 1648) til live. Egenskapene til hver plante er nøye utvalgt, og sammen med Plums moderne laboratorium har Raunsborg Nordic skapt en moderne hudpleieserie inspirert av den nordiske naturen. 

Ingredienser:

Vann, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate, Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Pentaerythrityl, Stearate/Caprate/Caprylate/Adipate, Squalane, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Parfum, Panthenol, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Extract, Arctium Lappa Root Extract, Aloe Barbadensis (aloe vera), Tocopherol

Opphavsland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Raunsborg & Raunsborg Man
Varenummer: 19633

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.