Fast håndsåpe Flytende håndsåpe

Håndsåpe

Det er ekstremt viktig å opprettholde god hygiene. Spesielt når det gjelder hendene våre, som vi bruker til nesten alt vi gjør. Les mer om håndsåpe her!

214 Produkt(er)

Oppnå optimal håndhygiene i et univers av faste og flytende håndsåper

Hendene er et av våre viktigste og mest brukte verktøy. De er også spesielt følsomme, utsatte og mottakelige for både smuss og bakterier. Håndhygiene er derfor spesielt viktig.

I kombinasjon med vann og din favoritthåndsåpe kan du få rene, velduftende og velpleide hender som gjør deg klar til dagens neste gjøremål.

Hos Med24.no finner du en nøytral håndsåpe for deg som ikke tåler parfyme, eller den herlig duftende palmeoljebaserte såpen du vil ha for å gi hendene den luksusen og perfekte renheten de skal ha.

Hvorfor du bør bruke håndsåpe

Så snart hendene dine har vært i kontakt med andre mennesker, gjenstander eller til og med luften, kan bakterier, smuss, vind og vær utsette hendene dine for uttørking og andre spor. Hvis du bare vasker hendene i vann flere ganger om dagen, kan det også skape grobunn for irritable og tørre hender.

Unngå sykdom, smuss og bakterier
Ved å vaske hendene med et effektivt renseskum, desinfeksjonsmiddel eller såpe fjernes virus, smuss og bakterier som kan befinne seg på hudoverflaten. Spesielt sedler, håndtak, telefonen og mat kan ha vært i kontakt med mange organismer som du bør unngå for å beskytte deg mot smittsomme sykdommer.

Lei av tørre hender?
Noen såper kan virke uttørkende på sensitiv hud, fordi vann og såpe bidrar til å fjerne den naturlige oljen og fleksibiliteten i huden. Hvis du vil unngå dette, kan du velge en såpe med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper.

I sortimentet vårt finner du blant annet Derma flytende håndsåpe med pumpe, som er spesielt utviklet for personer med sensitiv hud og de som bryr seg om både mennesker og miljø. Med Urtekram Aloe Vera Liquid Hand Soap kan du også vaske hendene skånsomt. Håndsåpen er utrolig mild og pleier hendene skånsomt med både aloe vera og glyserin.

Skjem bort hele familien med en luksuriøs håndsåpe
En god håndsåpe kan dekke hele familiens behov. Den kan gi renhet, velduftende nyanser og næring, og man finner fort sin favorittvariant som kan sette et eget preg på badet. Dessuten finnes det ikke noe mer innbydende enn en deilig håndsåpe som gjestene kan ta med seg når de kommer på besøk,

Til den daglige vasken har vi de vakreste, mildeste og mest veldesignede såpene som etterlater hendene dine myke, fuktige og velpleide. Hvis du foretrekker håndlaget håndsåpe eller vegetabilske såper, finner du også dette i nettbutikken vår.

Fast håndsåpe

Fast håndsåpe er den lett gjenkjennelige formen for såpe som har gitt en hjelpende hånd med renslighet helt siden den første håndsåpen oppsto. De lages fortsatt på tradisjonelt vis og finnes i en rekke naturlige dufter eller som helt nøytrale og hudvennlige varianter.

Rømer Natur Produkt, Urtekram håndsåpe og Weleda tilbyr flere fantastiske håndsåper som føles trygge og gode i hånden. Med bare noen få trykk på den faste såpen kan du oppleve sanseberikende dufter og rene hender.

For en morsom og barnevennlig opplevelse har Savon du Midi både en krokodillesåpe og en fiskesåpe, som begge er økologiske og velduftende såper som gjør det vanskelig for barn å glemme å bruke såpe når de vasker hendene.

Flytende håndsåpe

Flytende håndsåpe er blitt den mest populære formen for såpe på markedet og finnes i nesten alle hjem. De finnes i en rekke vakre forpakninger og varianter som på en skånsom, mild og effektiv måte tar vare på hendene og deres behov. Du finner dem i skumform, med en mer oljebasert formel og mye mer!

Enten du ønsker en naturlig, økologisk eller parfymefri håndsåpe, kan du finne din favoritt i flytende form. Alt fra aloe vera, sitrus, lavendel, oliven og til og med aktivt kull kan sette sitt preg på din flytende håndsåpe!

Mange foretrekker Ecookings håndsåpe, som er utviklet for selv de tørreste, mest irriterte og ru hendene. Håndsåpen tar vare på alle gjester uansett behov og rengjør huden på en supermild og skånsom måte.

Hvis du er på utkikk etter en såpedispenser som ikke krever berøring, er Dettol No-touch starter kit med Aloe vera en påfyllbar såpedispenser som setter prikken over i-en på hygienen i hjemmet. Den stilige dispenseren gjenkjenner automatisk hendene dine og doserer akkurat passe mengde såpe.


Håndsåpe er et uunnværlig husholdningsprodukt. Derfor bør du aldri gå på akkord med valget av håndsåpe for å sette preg på hjemmet ditt og ønske gjestenes hender velkommen. Hos Med24.no har vi et stort utvalg av sunne, miljøvennlige håndsåper av høy kvalitet som både rengjør og gir en unik pleie eller duft.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.