Ansiktsmaske

Rens huden din i dybden eller gi den en fuktighetsboost med en deilig ansiktsmaske. I vårt store utvalg finner du ansiktsmasker for hudormer, naturlige ansiktsmasker og mye mer. Enten du vil ha en peeling, fuktighetsmaske eller skrubbemaske, finner du den rette her!

Alt om ansiktsmasker | Uren hud & hudormer | Anti-age ansiktsmaske | Naturlige ansiktsmasker

226 Produkt(er)

Hvorfor bruke en ansiktsmaske?

Hvis du allerede bruker serum, kremer og en god ansiktsrens, er en ansiktsmaske en naturlig forlengelse av dine allerede effektive hudpleierutiner. Det finnes mange forskjellige masker med forskjellige formål, men oftest brukes ansiktsmaskene for å fukte eller rense i dybden. Med en ansiktsmaske mot for eksempel uren hud eller hudormer kan du supplere din allerede målrettede innsats for ren og strålende hud. Her kan en dyp peeling av huden rense i dybden, akkurat som en fuktighetsmaske over natten kan myke opp din tørre og stramme hud.

Hvordan virker ansiktsmaske best?

En ansiktsmaske skal alltid brukes på ren hud slik at den kan fungere optimalt. Rens derfor huden fri for sminke og smuss, og følg instruksjonene til den aktuelle ansiktsmasken. Noen bør brukes i badekaret på våt hud, andre kan brukes over natten, mens andre igjen bør brukes på tørr hud.

Det viktigste er at du leser på produktet slik at du kan bruke det riktig. Hvis en maske med for eksempel kjemisk peeling blir stående lenger enn anbefalt, kan du skade huden din, på samme måte som feil bruk av en fuktmaske kan redusere utbyttet.


Ansiktsmaske mot hudormer & uren hud

Vi kjenner det nok alle sammen: Midt i den daglige morgenrutinen legger du merke til noen nye kviser i speilet, som sannsynligvis blir gule i løpet av dagen. Selv om kviser kan ha mange årsaker, kan en god hudpleierutine bidra til å forebygge og behandle uren og kviseutsatt hud. Det samme gjelder hudormer, som kan være vanskelige å bli kvitt.

Ansiktsmaske til hudormer

Ved å eksfoliere huden kan du heldigvis oppnå gode resultater. Spesielt for hudormer kan du bruke ulike sorte masker eller porestrimler, som kan bidra til å fjerne skitt og olje fra porene. Disse ansiktsmaskene er også kjent som peel-off masker og de brukes på mindre områder som nese, kinn og hake, hvor mange har hudormer. Bruker du svart ansiktsmaske mot hudormer, kan du se hudormene på masken etter at du har trukket den av.


Våre mest populære peel-off masker for hudormer inkluderer:

 • Jorgobé The Original Black Peel Off Mask
 • AHAVA Single Use Dunaliella Peel Off Mask
 • Formula 10.0.6 Down to the Pore - Pore Strips

Ansiktsmaske til uren hud

Har du generelt problemer med kviser og fet og uren hud, vil en ansiktsmaske være et åpenbart element i din hudpleierutine. Det finnes forskjellige typer masker for din hudtype. Noen bruker såkalt mekanisk peeling, hvor masken med små korn renser eller skrubber huden din fri for smuss.

Andre bruker kjemisk peeling, hvor syre, vitaminer og lignende renser huden i dybden uten at du trenger å gni eller skrubbe ansiktet. Begge typer masker kan høres harde ut, men ansiktsmaskene er laget spesielt for huden i ansiktet, så ingredienser og konsentrasjoner er formulert nøyaktig for dette området av kroppen.


Hvilke ingredienser er bra for uren hud?

Ønsker du å finne den perfekte ansiktsmasken for uren hud, kan du se nærmere på nøkkelingrediensene i ansiktsmaskene. På den måten kan du lettere finne masken som kan bøte på din urene hud. Aktive og effektive ingredienser er avgjørende for om en ansiktsmaske kan avhjelpe problemet ditt med uren hud. Se etter ingredienser som:

 • Salicylsyre/BHA: Bidrar til å redusere porene, fjerne urenheter, fett og smuss
 • Frugtsyre/AHA: Bidrar til å redusere urenheter og porer
 • Ler/mudder: Bidrar til å redusere talg og urenheter
 • Niacinamid: Beskytter og styrker hudbarrieren

Det finnes mange flere effektive ingredienser enn disse, men ovennevnte kan være et godt utgangspunkt i jakten på den beste ansiktsmasken. Det finnes også ansiktsmasker med en mengde vitaminer, som hver pleier huden din på sin egen måte. Blant de populære ansiktsmaskene for uren hud finner du gjørmemasker eller leirmasker, som er kjent for sine betennelsesdempende og beroligende egenskaper.


Beste ansiktsmaske for uren hud

Den beste ansiktsmasken for uren hud varierer fra person til person. Ikke alles hud reagerer likt på et produkt, og derfor kan resultatene av en ansiktsmaske variere. I tillegg har hormoner, kjønn, alder og generell livsstil også stor innvirkning på fet hud og urenheter i ansiktet. De mest populære ansiktsmaskene for uren hud hos Med24.no er:

 • Ecooking Lermaske
 • RazSpa Cleansing Mask
 • Vichy Normaderm 3in1
 • Dermalogica Sebum Clearing Masque

Ansiktsmaske til menn

Menn må også ta vare på huden sin. Som mann kan du bruke de samme ansiktsmaskene som kvinner, men ønsker du et produkt som ser og lukter mer maskulint, kan du også finne ansiktsmasker spesielt for menn.

Anti-age ansiktsmaske

Mange tror at anti-age hudpleie kun kan brukes når de fine linjene og de første rynkene har dukket opp i ansiktet. Faktisk kan du bruke anti-age hudpleie allerede i 20-årene for å forebygge eller utsette aldring av ansiktet. Rynker og linjer er en naturlig del av livet, som er uunngåelig uten kosmetiske prosedyrer. Likevel er det mye du kan gjøre for å eldes slik at du fortsatt føler deg som deg selv.

En oppstrammende ansiktsmaske er en del av effektiv hudpleie mot aldring. Du vil ofte finne vitamin A eller retinol som øker gjenopprettingen av tapt kollagenfiberstruktur. Squalan, hyaluronsyre og kollagen dukker også ofte opp i anti-aldringsmasker, på samme måte som fuktmasker også er gode for å gi spenst og liv til huden.


Blant de beste anti-age ansiktsmaskene finner du:

 • Beauté Pacifique Fugtmaske
 • Ecooking Fugtmaske
 • Evolve Bio-Retinol Gold Mask
 • Mádara Brightening AHA Peel Mask

Naturlige ansiktsmasker

Vil du ha et produkt som er så naturlig som mulig? Hos Med24.no finner du massevis av naturlige ansiktsmasker som er basert på naturens egne ingredienser. Ansiktsmaske med kaffe, ansiktsmaske med avokado eller en kokosolje ansiktsmaske er populære masker og ingredienser. Du kan også begi deg ut i DIY-ansiktsmasker som du enkelt kan lage hjemme. 


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.