Pleie til leppene

Det er viktig å ta vare på og beskytte leppene, da de lett kan bli tørre på grunn av været. Hos Med24.no har vi et bredt utvalg av leppeprodukter med ulike formål, blant annet fargede, pleiende, beskyttende og fuktighetsgivende lip balms og leppepomader.

Ta vare på leppene dine | Typer leppeprodukter | Sprukne lepper?

204 Produkt(er)

Ta vare på leppene dine

Leppene er et av de organene som er mest utsatt for vær og vind. Derfor er det spesielt viktig å ta godt vare på leppene, slik at du ikke ender opp med tørre eller sprukne lepper. Med ulike leppeprodukter kan du opprettholde det beskyttende fettlaget på utsiden av leppene, noe som forhindrer at leppene tørker ut. Hos Med24.no finner du leppeprodukter fra populære merker som Badeanstalten, Labello, Ecooking, Vichy, Vaseline og Mentholatum.

Ulike leppeprodukter

Vi har samlet en rekke ulike leppeprodukter, både til pleie og beskyttelse av leppene, men også til farging og fremheving av leppene.  Hvis du har spesielt sensitiv hud eller er allergisk mot f.eks. parfyme eller farge, kan du velge fra våre allergivennlige leppeprodukter.


Leppepomade og lip balms

Leppepomader og lip balms kan brukes til å gjenopprette fettlaget på leppene, noe som reduserer fordampningen av vann fra leppene. Leppepomader er enkle å ta med seg på farten, slik at du er klar til å smøre på nytt hvis du merker tegn på tørrhet.

Blant kundefavorittene er Ecooking Lip Balm, som har en nærende og beskyttende effekt.

Blant leppepomader finnes det også produkter med SPF. Disse leppepomader beskytter ikke bare leppene mot uttørking, men også mot solens skadelige stråler. De er derfor ideelle å ta med seg og bruke på solrike steder, men kan også fint brukes i hverdagen. Velg for eksempel Carmex Lip Stick SPF 15, eller den populære Labello Sun Lip Balm SPF 30.


Skrubbe

Hos Med24.no kan du kjøpe Ecooking Lip Scrub, som er en eksfolierende sukkerskrubb for leppene. Skrubben pleier og mykgjør leppene og er lett  å bruke. Masser skrubben forsiktig inn i leppene og la den sitte et øyeblikk før du skyller den av med vann. Du trenger ikke å bekymre deg for å få produktet i munnen, for skrubben er faktisk spiselig fordi den er laget av 100 % naturlige ingredienser. Derfor egner den seg også for veganere og allergikere fordi den er superskånsom mot huden, samtidig som den har en nærende effekt.


Salve

Hvis leppene dine trenger litt ekstra kjærlighet, anbefaler vi en helende leppesalve. Disse produktene har en spesiell helende effekt og er derfor ideelle for å minimere irritasjon og rødhet. Du kan inkludere RazSpa Repair i din daglige rutine, som er egnet for lepper, men som også kan brukes på kinn, hender og føtter.


Farge

For å gi leppene et friskt utseende samtidig som de pleies, finnes det ulike fargede leppepomader. Disse produktene er fuktighetsgivende som vanlige leppepomader, men inneholder en liten mengde farge som gir leppene en rosa nyanse. Burt's Bees Lip Balm Pomegranate har etterlater en lett og vakker rødtone på leppene.


Større lepper

Hvis du liker litt større lepper, kan du finne ulike lip plumping-produkter på Med24.no som gir leppene dine et øyeblikkelig volumløft. Dette er et enkelt alternativ til kostbare kosmetiske behandlinger og injeksjoner som kan gi deg fyldigere lepper på kort tid.


Har du sprukne lepper?

Hvis du har sår på leppene som ikke skyldes slag eller kutt, kan det godt være forkjølelsessår forårsaket av Herpes simplex-viruset. Leppepomade eller lip balm er ikke nok til å behandle slike sår, men her på Med24.no finner du forkjølelsessårplaster til behandling av forkjølelsessår.


Enten du ser etter leppeprodukter som bekytter mot vær og vind, pleie til forkjølelsessår eller en kledelig leppepomade med farge, har vi det meste til en god pris på Med24.no!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.