Skjønnhet og pleie

Hva er Arganolje?

Lite bilde av et argan tre, Med24.no

Arganolje stammer fra Marokko, og kalles for Marokkos gull - både på grunn av dens gyldne farge og dens betydning for de marokkanske kvinner, som også står for store deler av produksjonen. Arganolje kan både brukes i skjønnhetsprodukter og i matlaging. Du kan lese mer om Arganolje her!

Enkle løsninger for tørr hodebunn

lille billede, kvinde klør i håret - orange baggrund, Med24.dk

Det er ikke morsomt å ha tørr hodebunn, men dessverre plages mange med den kløende og irriterende tilstanden. Heldigvis er en tørr hodebunn oftest lett å behandle med bl.a. shampoo, kremer og oljer. Behandling av tørr hodebunn er viktig, så les med her og bli klokere på symptomer og behandling av tørr hodebunn og flass.

Kollagen - din huds beste venn

kollagen Alle har kollagen i huden, men med alderen daler mengden av kollagen og du kan oppleve at huden vil mangle fylde og blir mer løs. Men bare rolig, alt håp er ikke ute for deg og din hud. Det finnes nemlig flere forskjellige måter hvor du kan gjenvinne din tapte kollagen og få en mer fast og spenstig hud. Les mer her og bli guidet i hvilke kollagen-produkter som passer til nettopp deg og din hud.  Hva er kolllagen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.