Mer om merket

Styrk bekkenbunnsmuskulaturen med Itouchsure

Er du en av de mange kvinnene som lider av ufrivillige lekkasjer, så er det hjelp å få med en automatisk bekkenbunnstrener. Bekkenbunnstreneren bruker elektrisk muskelstimulering – EMS. Ved hjelp av milde elektriske impulser aktiveres musklene dine, slik at du trener de riktige musklene helt automatisk. Målet er at du skal få kontroll over musklene og blæren.

Gå forandringene i møte med Vichy Neovadiol

Vichy Neovadiol overgangsalder Å ha det godt med seg selv, å kunne hvile i sin egen kropp og fremstå autentisk er noe som de fleste av oss gjerne vil oppnå. Men når overgangsalderen inntrer, kan det kreve en ekstra innsats. Hvis du er godt forberedt, kan forandringer fryde. Plei huden med Vichy Neovadiol i overgangsalderen Når kvinner kommer i overgangsalderen, skjer det en endring i de mengder progestoron og østrogen, som kroppen utskiller. Ubalansen i hormonnivået kan bety humørsvingninger, hetetokter og søvnvansker,...

Repadina® plus – behandling mot vaginal tørrhet


Repadina® plus er det eneste hormon- og parabenfrie middelet mot tørrhet i skjeden som både lindrer og medvirker til å gjenoppbygge vaginalslimhinnen uten å tilføre kroppen østrogen. Middelet er også unikt gjennom å gjenopprette slimhinnene i stedet for å kun gi midlertidig lindring av plager.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.