Virus

Vaskbart munnbind - fordeler med vaskbare munnbind

to kvinner på arbeid med munnbind

Vil du gjerne skåne miljøet og gjenbruke ditt munnbind? Med et vaskbart munnbind kan du redusere avfall – helt uten å gå på kompromiss med god hygiene. Du kan bli mye klokere på fordelene ved et gjenbrukbart munnbind her, hvor du også kan lese om helsemyndighetenes råd til bruk av vaskbare munnbind.

Får du uren hud ved bruk av munnbind? Få tips mot "maskne"

I takt med at munnbind har blitt et must-have i hverdagen, har det dukket opp nye, kosmetiske problemstillinger. Selv om masken kan hjelpe deg med å passe på deg selv og andre, opplever mange dessverre også uren hud med kviser, utslett og rødme som følge av munnbind. Du kan bli klokere på fenomenet som har blitt døpt maskne her, hvor du også får hjelp til å unngå urenheter.

Er håndspriten deres effektiv mot Corona-virus?

Effektiv håndsprit til desinfektion af hænderne mod coronavirus

Vi får mange henvendelser om hvorvidt den håndspriten vi selger er effektiv mot Corona-virus? Dette er forståelig da det i mediene har vært omtalt produkter på markedet som ikke har dokumentert effekt. Men svaret er JA. De er effektive.

Vernemidler og beskyttelse mot virus

Dame kjøper inn med munnbind på - beskyttelse mot coronavirus

Lær om forskjellige former for vernemidler og bli klokere på hvordan du best kan beskytte deg selv mot smitte fra bakterier eller virus som coronavirus (Covid-19). Les om håndsprit, hansker, munnbind, håndsåpe og kitler, og få gode råd til å unngå smitte.

Stoffmunnbind eller engangsmunnbind - hva er best?

Er du tvil om hvorvidt du skal kjøpe et stoffmunnbind eller engangsmunnbind? Det kan være forvirrende å finne rundt i alle de forskjellige anbefalinger om bruk av munnbind. Du kan bli mye klokere på hvilket munnbind som er best her.

Kan barn bruke munnbind

far giver søn mundbind på

Bruker du ofte selv munnbind men er i tvil om hvorvidt barn også kan eller skal bruke et? Du kan bli mye klokere på anbefalinger til barns bruk av munnbind i denne artikkelen. Les om viktigheten av den riktige passformen, anbefalinger fra Helsemyndigheter samt mye annen nyttig informasjon.

Slik vasker du dine hender riktig

Hænder med sæbe

Her kan du finne en guide til hvordan du vasker dine hender grundig og dermed kan minimere risikoen for å bli syk, samt unngå å smitte andre. En effektiv håndhygiene er nemlig essensiell.
Så hvordan er det du vasker dine hender riktig? Er det noen steder det er viktigere å skrubbe enn andre? Hvilken såpe skal du bruke? Skal du bruke varmt eller kaldt vann? Og hvordan er det med håndsprit? - få svar på det her!

Hjemmelaget håndsprit

Hænder der desinficeres med hjemmelavet håndsprit

Lær å lage din egen håndsprit av få ingredienser! Oppskriften er basert på en guide fra WHO (World Health Organization), men du finner også idéer til hvordan du kan lage en mer naturlig blanding til desinfeksjon av hendene med basis i aloe vera gel og eteriske oljer.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.