Gå forandringene i møte med Vichy Neovadiol

Skrevet av
Vichy Neovadiol overgangsalder

Å ha det godt med seg selv, å kunne hvile i sin egen kropp og fremstå autentisk er noe som de fleste av oss gjerne vil oppnå. Men når overgangsalderen inntrer, kan det kreve en ekstra innsats. Hvis du er godt forberedt, kan forandringer fryde.


Plei huden med Vichy Neovadiol i overgangsalderen

Når kvinner kommer i overgangsalderen, skjer det en endring i de mengder progestoron og østrogen, som kroppen utskiller. Ubalansen i hormonnivået kan bety humørsvingninger, hetetokter og søvnvansker, men også at huden endrer seg.

Når hormonnivået endrer seg, fornyes ikke cellene i huden seg like raskt som tidligere. Huden vil føles mindre elastisk, spenstig og tynnere, mens antallet av rynker blir flere, og de som allerede ses i huden, blir mer tydelig.

Det finnes ingen en mirakelkur mot overgangsalderen, men det er noen ting som kan hjelpe deg og din hud godt på vei. Med de riktige hudpleieprodukter kan du være proaktiv og påvirke noen av de forandringer som skjer i huden i overgangsalderen. De kan hjelpe med å gi mer glød, elastisitet og spenstighet til huden.

For heldigvis skjer aldring av huden ikke fra den ene dagen til den andre, men gradvis. Du har derfor mulighet for å gripe
inn, være proaktiv og påvirke forandringene.

Dokumentert hudpleie i samarbeid med hudleger

I 25 år har Vichy forsket på hva som skjer med huden hos kvinner i og etter overgangsalderen. Målet har vært å finne ut av hva man kan gjøre for å kompensere for de aldringstegn i huden som skyldes overgangsalderen.
Forskningen har vist at det er fire aktive ingredienser; hyaluronsyre, proxylane, hepes og hedione, som kan hjelpe mot tørr og slapp hud, gi en jevnere hudtone og samtidig motvirke rynker.


Hvem skal bruke Vichy Neovadiol?

Vichy Neovadiol er en hudpleieserie som er skapt til kvinner som gjerne vil ha effektive og sensoriske produkter. Hudpleieserien bruker de fire ovennevnte aktive ingredienser til å kompensere for ubalansen i huden og gi deg en spenstigere, fyldigere og mer strålende hud.

Som noe helt nytt har Vichy skapt NEOVADIOL PHYTOSCULPT, som er den første av Vichy’s kremer som målrettet arbeider med å stramme opp huden på halsen og gi en mer definert ansiktskontur. Når kremens unike tekstur kjøles ned, forvandles den til en film som strammer opp huden. Det betyr at uansett om du ønsker å oppstramme, tone eller å forme din hals, vil du kunne se øyeblikkelige resultater. Neovadiol Phytosculpt inneholder flere fettholdige ingredienser som pleier, gir fukt og komfort til tørr hud, uten at den føles fettet.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.