Repadina® plus – behandling mot vaginal tørrhet

Skrevet av

Repadina® plus er den naturlige løsningen mot vaginal tørrhet

Repadina® plus er det eneste hormon- og parabenfrie middelet mot tørrhet i skjeden som både lindrer og medvirker til å gjenoppbygge vaginalslimhinnen uten å tilføre kroppen østrogen. De aller fleste andre produkter mot vaginal tørrhet tilfører kun midlertidig fuktighet. Repadina® plus tilfører fuktighet samtidig som det gjenoppbygger slimhinnene. 

Den vanligste årsaken til vaginal tørrhet er fallende østrogenproduksjon i forbindelse med overgangsalderen. 

 • Repadina® plus gjenoppbygger slimhinnenes normale funksjon
 • Repadina® plus fremmer heling ved hjelp av hyaluronsyre
 • Repadina® plus er uten horomer, pafryme og parabener

Mange kvinner lever med tørrhet i skjeden og vet ikke hvordan de kan gjøre noe med det. Repadina® plus er en naturlig og hormon-fri løsning som hjelper med svie, kløe og smerter i skjeden. 


Slik virker Repadina® plus:

 • Fremmer heling ved hjelp av hyaluronsyre
 • Mykgjør med mandelolje
 • Gjenoppbygger slimhinnenes normale funksjon
 • Virker etter få dagers behandling
 • Er hormonfri

Den fysiologiske prosessen:

Vaginalslimhinnen utskiller et sekret som danner en beskyttende barriere. Denne barrieren bidrar til at den nødvendige fuktigheten overføres til cellene under. Når denne prosessen brytes får man vaginal tørrhet. Dette kan gi kløe, svie og irritasjon, samt smerter ved samleie. 

Hyaluronsyre og tørrhet i skjeden

Hyaluronsyre stimulerer den naturlige fysiologiske prosessen i skjeden og er med på å gjenoppbygge slimhinnen. I tillegg binder hyaluronsyre væske og er med til å fremme fuktbalansen i vevet noe som gir både fuktighet samt bevarer elastisiteten og fleksibiliteten som er nødvendig for at slimhinnene skal fungere optimalt. Resultatet er en gjenoppbygget slimhinne som er myk, fuktig og som dermed er beskyttet mot en eventuell bakteriell infeksjon. 

Repadina® plus inneholder hylauronsyre, og behandling med Repadina® plus gir derfor en naturlig og effektiv forbedring og gjenoppbygging av slimhinnen i skjeden. Repadina® plus er uten hormoner, parfyme og parabener og er derfor et godt alternativ til personer som vil unngå hormoner og parabener. 

Vanlige årsaker til tørrhet i skjeden:

 • Overgangsalder – en livsfase hvor østrogenproduksjonen avtar og mange kvinner opplever tørrhet i skjeden, noe som kan føre til infeksjoner og ubehag
 • Graviditet og fødsel – hormonene bruker tid på å komme i balanse og mange opplever problemer med tørrhet i forbindelse med en graviditet eller fødsel
 • Stress og fysisk trening – i perioder med mye stress eller hard fysisk trening kan kroppen bli overbelastet og man kan oppleve tørrhet i skjedet fordi hormonene er i ubalanse
 • Medisinske bivirkninger – p-piller, anti-depressiva, celegiftbehandling samt andre typer medisin og medisinske behandlinger kan gi tørrhet i skjeden
 • Sjøgrens syndrom og andre kroniske sykdommer – autoimmune sykdommer kan gi tørre slimhinner uten at det skyldes et lavt østrogennivå

Repadina® plus er enkel å bruke. Behandlingen består av stikkpiller som føres dypt inn i skjeden hver kveld i 10 dager. I vanskelige tilfeller anbefales det å bruke Repadina i 20 dager. Etter den innledende behandlingen skal Repadina brukes etter behov, f.eks. 3 ganger om uken. Behandlingens varighet avhenger av hvordan symptomene utvikler seg. Repadina er uten hormoner og legemidler og kan brukes i lange perioder hvis det er nødvendig. Det anbefales at behandlinger foretas om kvelden, før man legger seg. 

Pakning: Repadina® plus er vagitorier/stikkpiller som innføres i skjeden. Pakken inneholder 10 vagitorer på 2 g. 

Kontraindikasjoner: Repadina® plus skal ikke brukes hvis du har en kjent overfølsomhet overfor innholdsstoffene (hyaluronsyre og mandelolje). 

Graviditet og amming: Det er ingen kjente kontraindikasjoner ved bruk av Repadina® plus ved graviditet og amming. 

Bivirkninger: Langvarig bruk kan føre til overfølsomhet. I slike tilfeller skal du avbryte behandlingen og kontakte legen for alternativ behandling. Les også:

10 råd til en god intimhygiene
Overgangsalderen? Det er helt normalt!
Planteøstrogener og rødkløver - hva betyr de for kvinnekroppen?


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.