Plei din hodebunnmed Vichy Dercos Anti-Dandruff

Vichy Dercos hårpleje

Flass er et vanlig problem som oftest skyldes ubalanse i hodebunnen. At det klør og skaller av fra hodebunnen kan være problematisk, og derfor har Vichy utviklet serien Vichy Dercos Anti-Dandruff, som hjelper med å skape balanse og dermed pleie hodebunnen din.

Flasssjampo for tørt hår

Vichy Dercos flasssjampo for tørt hår er en mild, men effektiv måte å bekjempe flass og tørr, irritert hodebunn på. Sjampoen inneholder blant annet selendisulfid, en kraftfull ingrediens mot flass, samt beroligende vulkansk vann fra Vichy. Få mykt og glansfullt hår, som er fri for flass etter fire ukers behandling.

Bruk

Påfør produktet i fuktig hår, og la det virke i 2 minutter. Vask ut sjampoen fra håret, og bruk deretter en pleiende balsam for din hårtype i spissene. Produktet er en behandlingskur på fire uker. For å oppnå den beste effekten kan du bruke sjampoen hver dag i fire uker, hvoretter en gang i uken kan være nok til å opprettholde resultatet.

Sjampo for fett hår

Har du normal eller fet hodebunn, kan du prøve Vichy Dercos flasssjampo for fett hår. Produktet hjelper med å redusere synlig flass og kløe forårsaket av flass.

Vichy Dercos hårpleieserie

Hårpleie som dekker alle behovene ditt hår og hodebunn kan ha, enten det handler om å motvirke flass, lindre en sensitiv hodebunn eller tilføre volum og næring til håret. Disse sjampoene inneholder aktive ingredienser som glyserin som gir en fuktighetsgivende effekt, eller salicylsyre som renser. Produktene er spesielt utviklet for å tilføre næring i dybden, beskytte hår og hodebunn og samtidig gjøre lengdene glansfulle. Vichy anbefales av hudleger.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.