Hvilken type eggløsningstest skal man velge?

Skrevet av
Jente holder frem en positiv eggløsningstest

Det finnes flere ulike tester som kan gi deg en klar indikasjon på om du har eggløsning. Hos Med24.no kan du finne 3 forskjellige typer eggløsningstester, nemlig strips, pinner og kassetter.

De er basert på samme prinsipp, nettopp å måle mengden av kjønnshormonet LH som skilles ut i urinen. Nedenfor vil du kort bli introdusert til de enkelte typene.

Strimmel

Strimmeltesten er den billigste eggløsningstesten. Dette fordi de er billige å produsere. I denne testen må urinen din samles i et beger som strimmelen dyppes i til den har absorbert nok urin.

Velger du strimmel som eggløsningstest, er det viktig å være klar over at den ikke er omgitt av et beskyttende lag med plastforsegling (slik som pinnen). Dette kan gi rom for flere feilkilder når du utfører testen og derfor et uklart resultat.

Stav

Staven er den dyreste formen for eggløsningstest. Samtidig er den også den enkleste å bruke. Teststaven har en beskyttende plastforsegling, som reduserer mulige feilkilder, og som samtidig gjør det mulig å tisse direkte på den absorberende delen av testen – så du kan unngå å samle urinen din i et beger først.

Blant kundefavorittene er ValMed Eggløsningstest Stav og Clearblue Digital Eggløsningstest


Hvilken eggløsningstest bør jeg velge?

Hvilken test man foretrekker å bruke, er både en en smaks- og holdningssak. De fleste tester er over 99 % sikre (uansett type) så lenge de brukes riktig i forhold til vedlagte bruksanvisning. Den beste eggløsningstesten for deg er den som best dekker dine behov.

Husk alltid å sjekke utløpsdatoen på eggløsningstesten før bruk. Hvis det har passert datoen, må resultatet leses som ugyldig.


Les også:

Hva er eggløsning, og når har du det?
4 fysiske tegn på at du har eggløsning
Slik bruker og avleser du en eggløsningstest

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.