Hyaluronsyre - Anti-age som virker!

Skrevet av

Når vår hyaluron- og kollagennivå faller i huden i takt med at alderen stiger, vil det oppstå tørrhet, fine linjer, rynker samt pigmentforandringer flere steder på kroppen. Det skylles blant annet at hyluronsyre er hudens helt eget anti-age stoff.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er proteinstoffer eller såkalte polysakkarider, SOM finnes naturlig i vevet i kroppen vår, hvor det er i stand til å binde fukt. I løpet av alderen vil mengden av stoffet avta. Man anslår at et voksent menneske har 1/20 hyaluronsyre i forhold til et spebarn.

Et gram hyaluronsyre er nok til å binde hele 1 liter vann! Det er derfor ikke rart at stoffet er en helt unik anti-age booster til huden. Når hylaronsyre-nivået minskes vil bindevevet derpå også miste fukt og volum. Likeså vil det støttende vevet kunne falle sammen, sånn at rynker og fine linjer oppstår.

Hvor anvendes hyaluronsyre?
Hyaluronsyre er kjent i fillers til hud og lepper, hvor det fungerer som et naturlig stoff, som både vil nedbryte seg selv over tid og ikke volde skade i kroppen. I vårt sortiment finner du syren i det anmelderroste Fillerina. I tillegg er det et spesielt brukt tilskudd i kremer, oljer samt serum.

Mangel på hyaluronsyre

Når huden lider av mangel på hyaluronsyre avspeiles det både i form av rynker, mangel på glød og en tørr og slapp hudstruktur. Ønsker man å gjenvinne hudens elastisitet og fukt, kan man med fordel anvende hudpleieprodukter med hyaluron, som både hjelper huden med å oppta fukt og holde på den.

Det er som alltid viktigere å forebygge fremfor å gjenoppbygge. Man bør derfor også påbegynne sin anti-age hudpleie allerede i de unge år omkring 25-års alderen.

Hyaluronsyre er dog ikke den eneste synder i forbindelse med fremkomsten av rynker. Hudens innhold av kollagen er også med til å forårsake at vår ungdommelige og strålende utseende i løpet av årene kan komme til å høre fortiden til. Du kan med stor fordel lese artikkelen om kollagen her!

Dokumentert effekt

Hyalronsyre i kremer og serums kan gi deg de synlige resultater du ønsker som følge av aldringstegn. Det nærer huden intensivt – helt i de nedre hudlagene hvor kollagen blir dannet.

Flere vil kalde stoffet for hudens beskyttende ramme, da det er den viktigste medspiller når det gjelder vår bevaring av hudens vitalitetsfundament, som er intet mindre enn H2O.

Når hyaluronsyren først påbegynner sin prosess med cellene, er det derfor mulig å oppleve en markant endring i hudens fuktnivå struktur og elastisitet. Ifølge vitenskapelige studier finnes det følgende fordeler ved hyaluronsyre:

  • Økt fuktopptak i huden
  • Økt kollagenproduksjon
  • Effektivt mot frie radikaler
  • Beskytter ledd og nerver
  • Antibakterielle samt anti-inflammatoriske egenskaper
  • Helende virkning på sår og rifter
  • Effektiv til å styrke huden – blant annet etter solskader

Kremer med hyaluronsyre

Hyaluronsyre krem eller en hyaluronsyre maske kan være et bærende element i den anti-age hudpleie. Det er kroppens helt eget virkningsfulle og øyeblikkelige fuktighetskrem, og det fungerer mer enn godt nok til både å “gjenoppfylle” hudens egne fuktdepoter, samt bevare vitaliteten over lengre tid.

Hyaluronsyre kan hjelpe med alt fra rødme, tørrhet, akne, rynker og manglende glød. Kombinerer man de unike kremer bestående av syren med et hyalyronsre serum bestående av aktive ingredienser, er det mulig ikke bare å forebygge aldringstegn, men også karsprengninger! Syren er nemlig i stand til å transportere ingrediensene inn i hudens dypere lag.

Blant de største merker som Vichy, Madara, Eucerin og Urtekram kan du finne lekre kremer og masker med hyaluronsyre.

Hyaluronsyre serum

Serum består av en lipidoppløselig base, hvilket gjør at de aktive ingredienser tillates å trenge helt inn i hudens epidermis fremfor at det legger seg på det ytterste lag, som det ses hos størstedelen av alle fuktighetskremer. Ved bruk av serum som inneholder hyaluron kan du derfor raskt og enkelt bidra til en ung og sunn hud full av glød og elastisitet.

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av serum. Vi tilbyr blant annet Ecooking fuktserum som kan brukes av alle hudtyper og aldre. Dens innhold av hyaluronsyre både binder fukten og setter gang i kollagenproduksjonen.

Evovle Hyaluronic Serum bidrar dessuten også med et høyt innhold av den eksklusive syren. Med bare få påføringer av det naturlige og lekre innholdet kan du nære, fukte og beskytte huden mot alt fra tørrhet til aldringstegn.

Kosttilskudd med hyaluronsyre

Man kan enkelt oppnå fordelene av det virkningsfulle stoffet uten å skulle påføre det flere ganger daglig på huden. Med hyaluronsyre tabletter kan du nemlig raskt gi kroppen den naturlige næring innenfra og helt ut i kroppens higende celler.

New Nordic tilbyr blant annet det helt fantastiske Skin Care Hyaluron Shot, som er utviklet med en naturlig smak av tindved, som du enkelt kan inndra i din morgenrutine. Den inneholder både en sterk konsentrasjon av hyaluronsyre samt bidrar til dannelsen av kollagen.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.