Vichy

137 Produkt(er)

Vichy dermokosmestisk hudpleie – Helt eksklusivt og rik på mineraler

Vichy er utviklet gjennom mer enn 80 år med henblikk på å hjelpe deg med å oppnå den ideelle hud. Vichy produktene begynner sin reise i hjertet av Frankrikes vulkanske områder, hvor vannet dypt nede i vulkanene er rike på 15 forskjellige mineraler samt mineralske næringsstoffer som er helt essensielle for hudens skjønnhet. Det termalske kildevann kombinert med moderne vitenskap innenfor hudpleie, gjør at fremstilling av alt fra Vichy kremer og Vichy serum til Vichy deodoranter og Vichy solkremer er nøkkelen til din suksess.

Du kjenner kanskje Vichy fra diverse apoteker? Det er ikke bare hos apoteket Vichy florerer som en kundefavoritt. Hos Med24.no er vi offisiell forhandler av Vichy, og vi tilbyr et lekkert og stort sortiment av kunders største favoritter. Du kan oppdage kildens kraft med Vichy demokosmetiske hudpleie!


Vichy Krem - Veien til sunn og velpleid hud

Det er især Vichy kremene som hitter blant forbrukerne verden over. Vichy kremer finnes i mange spesifikke og effektive utgaver bl.a. som Vichy ansiktskrem, bodylotion, bodykrem, Vichy dagkrem, natkrem, Vichy øyenkrem og mye mye mer! Felles for disse er deres nærende, aktive, fuktgivende og pleiende ingredienser, som alle har vært med til å skape grunnlaget for at Vichy krem har blitt fundamentet for en sunn og optimal pleid hud. 


Brandets misjon

Siden merket ble grunnlagt i 1931, har misjonen vært uendret. Vichy ønsker å hjelpe kvinner og menn med pleie av deres hud på en helt ekslusiv og effektiv måte hver eneste dag – uansett alder eller hudtype. Samtidig beskytter Vichy miljøet og fremmer bæredyktighet, men mest av alt beskytter de deg med et innhold som er bestående av alt det du trenger, og ingenting annet.

Ved utviklingen av Vichy krem og øvrige produkter er det tatt utgangspunkt i at vi alle har hver vår hudtype og ulike behov. Men en ting er helt sikkert – uansett produkt, er det alltid utviklet til sensitiv hud med et innhold som er kombinert med sikkerhet og effektivitet. Deres mål er utelukkende å; skape kraftfulle, effektive formuleringer basert på naturlige ingredienser, som gir sunn, livskraftig hud.

Alt dette har blant annet ført til utviklingen av en lang rekke forskjellige produktserier som du kan lese mer om nedenfor. Du kan finne din Vichy anti age krem eller Vichy ansiktkrem her på siden! Hos Med24.no finner du som alltid Vichy produktene til skarpe priser og gode tilbud.

Ønsker du å lese mer om Vichy, kan du klikke her.


Vichy Normaderm

Hudpleieproduktene i Vichy Normaderm serien er utviklet til deg med kombinert og/eller fettet hud. Det er en komplett hudpleieserie som bekjemper urenheter, herunder kviser, utvidede porer, skinnende hud, rødme og ujevn hudtone. 


Vichy Idealia

Vichy Idealia er hudpleie som gir en ensartet og glatt hud med fornyet glød. Kremene og de øvrige produktene i serien er utviklet til å virke utglattende på huden samt gi en mer ensartet hudtone. Vichy Idelaia reduserer rynker og etterlater huden med en naturlig vakker glød. 


Vichy Aqualia Thermal

Pleieproduktene i Vichy Aqualia Thermal serien motvirker fuktmangel med henblikk på å sikre en frisk og strålende hud hele dagen. Serien gir både styrkende og beroligende fuktpleie. Dette skyldes blant annet innholdet av termalsk kildevann fra Vichy som er rikt på 15 forskjellige mineraler.


Vichy Purete Thermale

Serien består av renseprodukter som egner seg til alle hudtyper, herunder også de mest sensitive. Purete Thermale inneholder 15 forskjellige mineraler som stammer fra det mineraliserende termalske kildevann fra Vichy. Den ideelle hud er ren og fri for forurensende partikler, døde hudceller, talg, makeup og andet smuss. Det anbefales alltid at du starter med å rense din hud. 


Vichy Liftactiv

Vichy Liftactiv er avansert antirynkepleie, som reduserer selv dype rynker. Anti-rynkekremene i serien er basert på avanserte formler som både strammer opp og får huden til å føles mykere. Liftactiv er velegnet til å redusere rynker på både ansikt og hals. 


Vichy Neovadiol

Disse produktene er utviklet til kvinner i og etter overgangsalderen. Med overgangsalderen får mange kvinner tørr hud på grunn av den nedsatte hormonelle aktivitet. Dette kan Neovadiol produktene hjelpe på. Vichy Neovadiol er utviklet for å kompensere for overgangsalderens påvirkninger av huden, herunder gi huden ny spenstighet, fylde og glød. 


Vichy Nutrilogie

Kremene i Nutrilogie-serien er pleie til tørr hud som skaller, er rød eller føles ubehagelig. Du vil oppleve at huden øyeblikkelig blir mykere og forblir behagelig og smidig. 


Vichy deodoranter

Vichy har utviklet en rekke effektive deodoranter. De er velegnet til alle hudtyper – også den sensitive. Deodorantene holder hele dagen, hvor de motvirker både lukt og svette. Se alle Vichy deodoranter her.


Vichy Dermablend

Makeup med ekstrem dekkevne og velegnet til sensitiv hud. Dermablend gir øyeblikkelig og fullstendig kamuflering av uregelmessigheter i huden, som f.eks. kviser, små arr, flekker, mørke ringer, karsprengninger mm. Det er vel og merke samtidig med å gi et helt naturlig look.


Vichy Ideal Soleil

Solbeskyttelse til hele familien som sikrer dere mot både UVA- og UVB-stråler. Soleilproduktene har en så deilig konsistens at du med sikkerhet ikke glemmer solbeskyttelsen – man får ganske enkelt lyst til å smøre den på! Produktene er til alle hudtyper, selv sensitiv hud. 


Vichy Dercos

Dercos-produktene består av innovative hårpleieprodukter til alle hårtyper. De er effektive og målrettede, men samtidig skånsomme for håret og huden.


Vichy Homme

Med Homme serien har de utviklet en rekke produkter spesielt til menn. Det er en pleiende og fuktgivende hudpleieserie som styrker og beskytter huden hver dag. 


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.