Vichy


Vichy er et fransk dermokosmetisk merke som er skapt av vulkansk vann, som er rikt på mineraler. Med hudpleie fra Vichy kjenner du at de aktive ingrediensene styrker hudens barrierefunksjon og gjør den sterk.

Vichys historie | Vichy hudpleie for ansiktet | Rens | Vichy for kroppen 

114 Produkt(er)

Vichy - Kjenn kraften i vulkansk vann

Rundt bilde - Kvinne som holder en ansiktskrem foran ansiktet sitt

Vichy er utviklet gjennom mer enn 80 år for å hjelpe deg med å oppnå en perfekt hud. Vichys hudpleie begynner sin reise i hjertet av Frankrikes vulkanske region, der vannet dypt inne i vulkanene er rikt på 15 ulike mineraler og næringsstoffer.

Ved å bruke det mineraliserende vannet i Vichys hudpleieprodukter får du alle fordelene, og resultatet er en sterkere hud. Termalkildevannet er kombinert med moderne hudpleievitenskap, så bruk av alt fra Vichy er nøkkelen til suksess.

Siden Vichy ble grunnlagt i 1931, har selskapets misjon vært uforandret. Vichy ønsker å hjelpe kvinner og menn med å ta vare på huden sin på en eksklusiv og effektiv måte - uansett alder eller hudtype. Samtidig beskytter Vichy miljøet og fremmer bærekraft, men mest av alt beskytter de deg med et innhold som består av alt du trenger og ingenting du ikke trenger.


Serier utviklet i henhold til hudtype og behov

Vichys serier er utviklet med utgangspunkt i at det finnes ulike hudtyper og at vi ikke nødvendigvis har de samme behovene. Derfor kreves det ulike serier for å finne de hudpleieproduktene som fungerer best for deg.

Ettersom huden din og hudens behov endrer seg med årene, bør hudpleien din også gjøre det, slik at du alltid gjør det som er best for huden din og hva den trenger.

Rundt bilde - Miljøbilde av Vichy Normaderm Phytosolution og Vichy Minéral 89 Booster

Vichy hudpleie for ansiktet

Vichy Normaderm

Vichy Normaderm hudpleieprodukter er utviklet for deg med kombinert og/eller fet hud. Det er en komplett hudpleieserie som bekjemper urenheter som kviser, forstørrede porer, skinnende hud, rødhet og ujevn hudtone.

Vichy Idealia

Vichy Idealia er hudpleie som gir deg en jevn og glatt hud med fornyet glød. Kremer og andre produkter i serien er utviklet for å jevne ut huden og gi en jevnere hudtone. Vichy Idelaia reduserer rynker og gir huden en naturlig vakker glød.

Vichy Aqualia Thermal

Pleieproduktene i Vichy Aqualia Thermal motvirker fuktmangel og sørger for en frisk og strålende hud hele dagen. Serien gir både styrkende og beroligende fuktighetspleie. Dette skyldes blant annet innholdet av Vichy termalsk kildevann, som er rikt på 15 ulike mineraler.

Vichy Liftactiv

Under Vichy Liftactiv finner du to forskjellige serier, som begge har anti-aldringseffekt.
Liftactiv Specialist er basert på avanserte formler som reduserer rynker, fine linjer og pigmentforandringer. I tillegg forbedrer den hudens struktur og gjør huden mer spenstig.

Lifeactiv Supreme har en oppstrammende effekt som tilfører huden fylde og fasthet, samtidig som den glatter ut rynker.

Vichy Liftactiv er egnet til å redusere rynker i ansiktet og på halsen.

Vichy Neovadiol

Disse produktene er utviklet for kvinner i og etter overgangsalderen. I overgangsalderen opplever mange kvinner tørr hud på grunn av redusert hormonaktivitet. Neovadiol-produkter kan avhjelpe dette. Vichy Neovadiol er utviklet for å kompensere for overgangsalderens effekter på huden, blant annet ved å gi huden ny elastisitet, fylde og glød.

Vichy Nutrilogy

Kremene i Nutrilogie-serien pleier tørr hud som er flassende, rød eller ubehagelig. Du vil merke at huden din umiddelbart blir mykere og holder seg behagelig og smidig.

Vichy Homme

Med Homme-serien har de utviklet en serie produkter spesielt for menn. Det er en nærende og fuktighetsgivende hudpleieserie som styrker og beskytter huden hver dag.


Rundt bilde - Miljøbilde av Neovadiol-sortimentet

Vichy renseserie

I tillegg til alle hudpleieproduktene har Vichy også utviklet renseprodukter som styrker og pleier huden din.

Det er viktig å rense huden både morgen og kveld for å fjerne all skitt og smuss som kan hope seg opp i løpet av dagen og natten. Ved å rense huden gjør du det også mulig for huden å absorbere hudpleien mer optimalt og få mest mulig ut av de aktive ingrediensene i hudpleien.

Huden etterlates ren, myk og fornyet.

Vichy Purete Thermale

Serien består av renseprodukter som passer for alle hudtyper, også de mest sensitive. Purete Thermale inneholder 15 ulike mineraler fra Vichys mineraliserende termalkildevann. Den ideelle huden er ren og fri for forurensede partikler, døde hudceller, talg, sminke og annet smuss. Det anbefales alltid å starte med å rense huden.

Vichy Normaderm

Denne renseserien er utviklet for deg med kombinert eller fet hud som er utsatt for urenheter. Normaderm fukter huden samtidig som den matterer og bekjemper urenheter og kviser.


Vichy for kropp og hår

Vichy deodoranter

Vichy har utviklet en serie effektive, men skånsomme deodoranter. De egner seg for alle hudtyper - også sensitiv hud. Deodorantene varer hele dagen og motvirker både lukt og svette.

Vichy Ideal Body

Dette er en komplett kroppspleieserie for en fastere, glattere og jevnere hud. Dette er avanserte produkter beriket med nøye utvalgte ingredienser og 10 nærende oljer.

Vichy Dermablend

Ekstremt dekkende sminke som passer for sensitiv hud. Dermablend gir umiddelbar og fullstendig kamuflasje av uregelmessigheter i huden som kviser, små arr, urenheter, flekker, mørke ringer, edderkoppårer med mer. Samtidig som den etterlater et naturlig utseende.

Vichy Ideal Soleil

Solbeskyttelse for hele familien som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Soleil-produktene har en så deilig konsistens at du garantert ikke glemmer solbeskyttelsen - det er bare å smøre seg inn! Produktene passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Vichy Dercos

Dercos-serien består av innovative hårpleieprodukter for alle hårtyper. Alle produktene er effektive og målrettede, men samtidig skånsomme mot hår og hud.

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.