Vichy Homme

Vichy homme
9 Produkt(er)

Vichy Homme

Vichy Homme er en eksklusiv hudpleieserie for menn med sensitiv hud. Serien inneholder produkter for barbering, ansiktspleie og kroppspleie. Vichy hudpleie er utviklet gjennom mer enn 80 år for å hjelpe deg med å oppnå den ideelle huden!

Barbering
Vichy Homme Barberskum letter den daglige barberingen og inneholder termalsk kildevann som beroliger og styrker huden. Barberskummet er velegnet ved inngrodde hår og hvis huden er rød og irritert.

Vichy Homme After Shave Balm styrker hudens naturlige barriere og egner seg derfor til hud som blusser og svir etter barbering. Den inneholder kalsium og termalsk kildevann som fukter huden i opptil 24 timer.

Ansiktspleie
Vichy Homme Hydra Mag C+ gir fuktighet i opptil 24 timer og motvirker tegn på tretthet. Kremen har en lett konsistens og kan brukes både som ansikts- og øyekrem.

Kroppspleie
Vichy Homme Hydra Mag C+ Shower Gel er en ikke-fet gel som gir en langvarig følelse av friskhet. Den inneholder magnesium, vitamin C og termalsk kildevann som beskytter og beroliger huden hele dagen.

Vichy Homme Deo
Vichy Homme antiperspirant deo roll-on inneholder ultraabsorberende mineraler og har derfor en svettekontrollerende effekt som kan vare i opptil 72 timer. 72H-deodoranten inneholder parfyme, mens 48H-deodoranten er uten parfyme.

Produktene er testet på selv den mest sensitive hud og kan derfor brukes daglig, da de pleier, styrker, beskytter og fukter huden.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.