Fillerina - injeksjonsfri filler for lepper, kinn og linjer

Fillerina - få fyldigere og fastere hud, lepper og kinnben helt uten injeksjoner

Fillerina er en serie hudpleieprodukter som gir fukt, booster hudens glød og gir fylde til lepper og kinnben. Alle Fillerinas produkter virker effektivt på aldringstegn og minser synlige linjer og ryner. Produktene har en effekt som kan sammenlignes med botox og restylane, men helt uten nåler og injeksjoner. 

Fillerina består av en 14 dagers kur, samt nattkrem, dagkrem og en øye- og leppekrem. Kuren skal brukes i 14 dager, og deretter brukes de andre produktene til å opprettholde resultatet. 

Fillerina inneholder ikke parabener eller kunstige fargestoffer. 


Fillerina grad 1, 2 & 3

Fillerina hudpleieprodukterne kommer i 3 forskellige grader. Les mer om hvilken grad som er riktig for deg her:

Fillerina grad 1:

Grad 1 er til yngre hud som primært har bruk for ekstra fukt og glød eller ekstra fylde på lepper og kinnben.

Fillerina grad 2:

Grad 2 er til hud med begynnende linjer og rynker som man ønsker å redusere. Grad 2 gir fukt, booster hudens glød og gir fylde til lepper og kinnben.

Fillerina grad 3:

Grad 3 er til modnen hud hvor man gjerne vil redusere linjer og rynker.  hvor linjer og rynker ønskes reduceret. Grad 3 gir fukt, booster hudens glød og gir fylde til lepper og kinnben.


Aktive ingredienser:

Fillerina hudpleieprodukter inneholder 6 aktive hyaluronsyrer med forskellige størrelse molekyler slik at de absorberes forskjellig i huden. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår, men produksjonen faller naturlig med alderen. Derfor er det viktig å tilføre hyaluronsyre hvis man vil bevare en fuktet, elastisk og spenstig hud samt redusere fine linjer og rynker. 

Alt etter hvilken grad du velger i Fillerinas produkter, er hyaluron molekylene forskjellige. Jo mere aktivt produktet er, desto mindre er molekylene. Molekylene trenger igjennom og arbeider effektivt i dybden av huden, når de er små, derfor er molekylene i Fillerina grad 3 mindre enn molekylene i grad 1. Dette betyr ikke at grad 1 ikke er mer effektiv enn grad 3, den passer bare bedre til en yngdre hud med begynnende alderstegn, i stedet for en hud med synlige aldersteng. 

Fillerina inneholder også kokosolje, som er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter. Kokosolje er fuktgivende og trenger lett inn i huden, sammenlignet med andre oljer. Et annet aktivt innholdstoff, Xylitol, er et sukkerstoff som binder væske i vevet i kombinasjon med hyaluronsyre. Vitamin E, som er en kraftig antioksidant, styrker hudens forsvar mot nedbrytning av celler og frie radikaler fra luften omkring oss. 


Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.