Mádara Organic skincare

Mádara er et naturlig og økologisk merke som har utviklet en rekke hudpleieprodukter med unike ingredienser fra skoger, sjøer og enger i det nordlige Latvia. Mádaras produkter er sertifisert i henhold til Ecocert/Cosmos som forbyr bruken av parabener, syntetiske farger, parfyme og alkohol samt andre skadelige stoffer. Les mer om Mádara her.


Lotte Tisenkopfa-Iltnere - kvinnen bak Mádara

Mádara ble grunnlagt i 2006. Bak brandet står den lettiske kvinne Lotte Tisenkopfa-Iltnere som er født og oppvokst i Riga. Hennes kjærlighet til ville, nordiske planter og urter stammer fra de mange somre hun har tilbragt hos sin bestemor. Bestemoren hadde et hus på landet nært skog og mark. Her lærte Lotte Tisenkopfa-Iltnere at de nordiske skogene er fyllt med urter som har en helberedende virkning på sår, rifter og andre hudproblemer.

Mens Lotte Tisenkopfa-Iltnere studerte i Japan, forelsket hun seg i japansk hudpleie. Senere utviklet hun dog allergi overfor de produkter, som hun elsket så høyt. Ingrediensene i flere av de japanske produkter var dessverre syntetiske, og det ble kimen til Mádara. Lotte Tisenkopfa-Iltnere besluttet seg for å utvikle en økologisk hudpleieserie med det samme høie innhold av fuktgivende ingredienser som i de japanske kremer. 


Planter, urter og frø fra den nordiske flora

Ingrediensene i Mádaras produkter stammer fra den nordiske natur. Det barske klimaet i de nordlige egner har over en periode på mange tusen år utviklet en rekke hardføre planter som kan overleve ekstreme værforhold. Hos Mádara har man nærstudert disse planter og samlet de mest innovative av slaget. Det betyr at du i flere av produktene finner arktiske bær med mange vitaminer, urter proppet med antioksidanter og frø med et høyt innhold av omega-fettsyrer.  


400 aktive og naturlige ingredienser

Mádaras hudpleieserie inneholder mer enn 400 forskjellige, kraftfulle ingredienser. Birkesaft er en av nøkleingrediensene og inngår som bindemiddel i flere av Mádaras hudpleieprodukter. Saften tappes fra birketrær i arktiske regioner om våren, og den inneholder en masse næringsstoffer som: 

  • Stimulerer veksten av hudceller
  • Beskytter mot tidlig aldring
  • Reduserer skader fra sollys, kjemikalier og forurensing

Hos Mádara har man foruten for birkesaft innsamlet en rekke planter som har et høyt innhold av antioksidanter. Gulmaure, løvefot, rødkløver, humle, kjerringrokk og tindved er bare noen av de planter som er på Mádaras lange liste over effektive ingredienser. Disse er nemlig ekstra flittige til å hjelpe dine hudceller til å regenerere og danne kollagen. 


Hudvennlig serie til alle hudtyper

Mádaras fokus på naturlige og skånsomme ingredienser betyr at serien kan brukes av alle hudtyper. Huden etterlates myk og gjennomfuktet, mens rynker og fine linjer minskes. Hudpleieserien består av økologisk sertifiserte kremer til ansikt og kropp. Sortimentet teller blant annet ansiktskremer, serum, masker, deodoranter og håndkremer. Mádara Organic Skincare har derfor alt hva du skal bruke til din daglige hudpleie. I vårt utvalg på Med24 har du for eksempel mulighet for å prøve:

Mádara Cellular Repair Serum
Dette serumet setter for alvor gang i cellefornyelsen. Produktet er sammensatt av urter med en høy konsentrasjon av antioksidanter og birkesaft som virker utglattende og oppstrammende på huden.

Mádara Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion 
Denne skjønne bodylotion er så mild at den egner seg til alle hudtyper. Den gir huden et boost av fukt samt beriket med havreekstrakt og aromatiske essenser av sjasmin og mjødurt som er med til å gi en god følelse av velvære. Madara Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion omslutter kroppen din i guddommelig mykhet! 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.