Trening i det fri - 7 morsomme ideer til gøy aktivitet

Skrevet av
Træning i det fri

Når solen er fremme og været er godt, så er det som regel ekstra motivasjon til å komme ut og være aktiv i det gode været.

Det finnes mange morsomme måter hvor du kan få pulsen opp, og være ute i det gode været. Ta med familie og venner og vær sammen om å være aktive - det er både morsomt og utfordrende.


Løp

Ja, løp kan være både kjedelig og hardt, men vi kommer ikke utenom at løping er en effektiv måte å forbrenne kalorier på. Ved løp utskiller kroppen endorfiner som gir deg energi, lykkefølelse og velvære. Det kan garanteres at jo flere ganger man kommer ut og løper, jo lettere blir det.


Sykling

Sykling kan være for stort sett alle, det er en mosjonsform som ikke er veldig belastende for kroppen i forhold til f.eks. løp. Ved sykling forbedrer man kondisjonen og musklene blir sterkere.


Rulleskøyter

Det å stå på rulleskøyter er forbundet med noe morsomt. Selv om det er mega morsomt, så er det samtidig en fantastisk måte å forbrenne kalorier på, og det er riktig god trening for spesielt ben og rompe.


Utendørs fitness

Der er mange steder laget offentlig utendørs fitness lekeplasser for voksne. Her kan hele kroppen trenes på en morsom og utfordrende måte. Eller man kan gjøre øvelser selv.


Beachvolley

Er både en morsom og hard sportsgren. Beachvolley gir god kondisjon, det er riktig hardt å løpe i sanden. Hvis du spiller beachvolley 1 time kan du forbrenne ca 500 kalorier. Det finnes beachvolley baner flere steder rundt omkring.


Hoppetau

At hoppe med hoppetau styrker både kretsløp og utholdenhet. Både balanse og koordinasjon blir bedre ved å hoppe med hoppetau. Hvis du gjør intervallhopping og intensiteten generelt er høy, så kan hoppetau faktisk sammenlignes med en løpetur.


Hulahopp

Er en mild treningsform som aktiverer hele ryggsøylen samt magemuskulaturn (din core). Især ryggsøylen er i bevegelse i små rytmiske sirkler, og dermed blir bevegeligheten bedre.Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.