Balansetrening Foam Roller Treningsballer Treningsstrikk Treningsmatter Sitteputer Yoga Øvrig treningsutstyr

Stort utvalg av treningsutstyr til gode priser

Kom i form hjemme

De færreste har hverken råd, plass eller lyst til å oppbevare store treningsapparater fra treningssenter hjemme. Vi tenker ofte at den eneste måten å komme i form på er ved å være innehaver av et dyrt medlemskap hos et moderne treningssenter, men man behøber ikke nødvendigvis store og avanserte treningsapparater for å komme i form. Fakstisk kan man komme i form hjemme i stuen med helt enkle treningsutstyr. Trening hjemme behøver ikke være dyrt, man kan trene enkelt, effektivt og billig bare man har det rette utstyret. Her på siden har vi et bredt utvalg av treningsutstyr. Alt fra hoppetau, matter, treningsstrikk til Redondo baller. Under kan du få en kort introduksjon til funksjon og effekt av noen av produktene.
133 Produkt(er)

Stort utvalg av treningsutstyr til lave priser

Man trenger ikke dyre apparater for å komme i form. Thera-Band har mange lette og rimelige løsninger for å trene alle muskelgrupper hjemme. Togu har et stort utvalg av medisin- og massasjeballer til de fleste behov.

Hoppetauet
Hoppetauet er billig, tidsparende, lett å ta med seg og er ca. tre ganger så effektivt som å løpe. Det er altså en god grunn til at boksere hopper tau når de trener opp formen. Når man hopper tau settes alle kroppens muskler i gang på en gang. Det er ikke bare et hopp, man bruker nemlig armene, skuldrene og torsoen til å holde tauet i bevegelse. Hjertet pumper for å forsyne alle musklene med oksygen, som setter i gang kretsløpet og dermed også kondisjonen.

Massasjeball
En massasjeball kan gi både mosjon, massasje og utrensing på en gang. Når man triller ballen styrkes og masseres musklene samtidig som blodomløpet stimuleres. Man kan også utvikle både balanse og kropsskoordinering. Legg ballen på gulvet eller bruk den inntil en vegg for å styrke lårene. Massasjeballen er spesielt god mot ømme muskler og kan derfor også brukes ved f.eks. en øm nakke i sofaen om kvelden.

Togu Redondo Ball

Med en Redondoball trenger man kun et stuegulv og en matte. Redondoballen er spesielt god til å arbeide med de dype musklene og bekkenbunden. Man jobber med en liten og bevegelig ball som tvinger deg til å aktivere de små og indre musklene i ryggen. Derfor er ballen også ideel til dem som f.eks skal rehabiliteres etter en ryggskade. Øvelser med ballen øker samtidig kroppsbevisstheten og skaper en flatere mage. Hvis man henger med overkroppen, henger man automatisk også med magen, men hvis man derimot har en god holdning vil magen automatisk trekkes inn.

Treningsstrikk
Med et treningsstrikk finnes det uttalige variasjoner og muskelgrupper man kan trene. Strikkene finnes i ulike farger som symboliserer hardhetsgraden. Fra gul (1), som brukes til lett og skånsom gjennopptrening, til blå (4), som brukes til allminnelig styrketrening, og til sølv (6) som er ment til hard styrketrening. Strikkene er både praktiske og tidsparende. De er enkle å ta med og man kan trene alle de sentrale muskelgruppene på under 20 minutter.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.