Balansetrening Foam Roller Treningsballer Treningsstrikk Treningsmatter Sitteputer Yoga Øvrig treningsutstyr

Treningsutstyr


Første steget mot sunnhet er å holde seg i aktivitet. Derfor har vi på Med24.no et stort utvalg av treningsutstyr, slik at du kan komme i form enten det er ved hjemmetrening eller andre former for aktivitet. Sjekk utvalget av kvalitetsutstyr til din trening!

183 Produkt(er)

Kom i form med hjemmetrening!

De færreste har penger, plass og lyst til å oppbevare de store treningsapparatene fra treningssenteret hjemme. Vi innbiller oss ofte feilaktig at den eneste måten vi kan gå ned i vekt på er gjennom et dyrt medlemskap på et populært og folksomt treningsstudio.

Men du trenger ikke nødvendigvis de store maskinene fra treningssenteret for å komme i form. Faktisk kan du med enkelt treningsutstyr komme i form hjemme i din egen stue.

På denne siden tilbyr vi et bredt utvalg av treningsutstyr. Fra hoppetau til matter og strikk, og Redondo baller. Få en kort innføring i funksjonen og effekten av noen av produktene.

Hoppetauet

Tauet er billig, tidsbesparende, lett å transportere – og er i tillegg ca. tre ganger så effektivt som løping. Dette er en god grunn til at boksere bruker hoppetau når de trenger å komme i form. Når du hopper, aktiverer du alle kroppens muskler på en gang. Det er ikke bare et hopp, for armene, skuldrene og kjernen holder tauet i bevegelse. Hjertet pumper for å forsyne alle musklene med oksygen, som setter i gang sirkulasjonen og dermed kondisjonen din. Og oppå det hele er tauet billig og lett å bære!

Massasjeball

Det er lett å tenke at massasjeballer er totalt unødvendige, utdaterte støvsamlere. Men massasjeballer kan gi deg trening, massasje og stimulering av huden i ett produkt! Når du ruller på ballen, styrkes og masseres musklene, samtidig som blodsirkulasjonen stimuleres. Du utvikler også både balanse og koordinasjon. Legg den på gulvet eller bruk den mot en vegg – på den måten styrker du også lårene. Massasjeballen er spesielt god mot ømme muskler, og den kan derfor også brukes mot blant annet smerter i nakken i sofaen om kvelden.

Togu Redondo Ball

Med en Redondo-ball kreves det ikke så mye annet enn et stuegulv og en matte. Redondo-ballen er spesielt god til å jobbe med de dype musklene og bekkenbunnen. Redondo er en liten og bevegelig ball som tvinger deg til å aktivere de små og indre musklene i ryggen. Derfor er ballen også ideell for de som for eksempel trenger å trene seg opp igjen etter en ryggskade. Øvelser med ballen øker også kroppsbevisstheten og skaper bedre kjernemuskulatur. En heldig "bivirkning" av sterkere indre muskulatur er en bedre holdning og en flatere mage. Henger du med overkroppen, henger du også med magen, mens magen automatisk trekker seg tilbake når holdningen din blir rettere.

Treningsstrikk

Med en treningsstrikk er det et hav av variasjoner og muskelgrupper du kan trene. Strikkene finnes i flere forskjellige farger som i mange tilfeller symboliserer motstandsgraden til strikken. De ulike motstandsgradene går helt fra veldig lett, til veldig tung motstand, slik at du enkelt kan tilpasse strikkene til ditt nivå, dine øvelser og behov. Strikken er både praktisk og tidsbesparende. Du kan enkelt bære den med deg, og på under tjue minutter kan du trene alle de sentrale muskelgruppene med riktige øvelser.

Yogautstyr

Kom godt i gang med hjemmetrening med en behagelig yogaøkt på en matte i stua eller i hagen. På denne siden finner du alt yogautstyret du trenger for å gjøre yoga, enten det er hjemme eller på treningsstudioet. En god matte er grunnlaget for en god yogaøkt, for yogamatten skal sikre deg en god jordforbindelse og samtidig være myk, behagelig og skånsom mot hender, knær og føtter.

Du kan også inkludere bruk av yogaklosser, ringer, bånd og belter i yogaøkten din, noe som kan gjøre det lettere å få mest mulig ut av øvelsene hvis du er relativt fersk på yogamatten. Yogablokker kan for eksempel ta en del belastning av håndleddene. Med strikk kan du oppnå en ordentlig tøying i øvelser som du ellers ikke ville kunne utføre riktig på grunn av manglende fleksibilitet.

Få kvalitetsutstyr til din trening for en god pris på Med24.no. Vi bryr oss om din helse, og våre eksperter gi deg gjerne svar på det du skulle lure på angående våre treningsrelaterte produkter. Kjøp og få rask levering i dag!


Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.