Guide til bruk av Nupo

Skrevet av
Kæmpe sortiment af Nupo. Lær om alle varianterne her og sammensæt din egen Nupo diæt

Har du planer om å kickstarte ditt vekttap ved hjelp av produkter fra Nupo, men er du i tvil om hvordan de forskjellige produkter brukes, så les med her! Nupo er kjent blant mange som et effektivt middel til å tape seg raskt, men det kan være vanskelig å finne ut hvordan man bruker Nupo produktene aller best – alene eller som en full kosterstatning. Vi har samlet informasjon om de forskjellige produkter, så du enkelt kan finne ut hvordan du kan kombinere bruken av de mange spennende slankeproduktene, og finne den løsningen som passer deg best.


Introduksjon til Nupo

Nupo oppstod i 1981 og har siden sin begynnelse spesialisert seg i produkter til vekttap. Det populære merket har både utviklet full kosterstatning og erstatninger av enkelte måltider. Det er forskjell på hvilke produkter som egner seg best til de forskjellige formål. Felles for produktene, er dog at de alle er en hjelpende hånd på veien mot et vekttap.


Nupo som full kosterstatning

Nupos mest kjente form for kur og produktserie er produktene Nupo Diet, som er en såkaldt VLCD-kur (Very Low Calorie Diet). Hvis du erstatter alle dine måltider med en Nupo Diet Shake, kaller man det for en full kosterstatning, og dette er den mest effektive måten å gå ned i vekt med Nupo, da du på denne måten inntar færrest kalorier. Hvis du erstatter alle måltider med Nupo Diet Shakes, vil du i løpet av dagen innta 700 kalorier.

Nupo Diet produkter finnes både som Diet Shakes, Diet Oatmeal og Diet Soup, og disse produker kan uten problemer blandes og settes sammen, så du kan tilpasse din kur helt individuelt etter ønske. På den måten kan du variere dine matopplevelser, så du ikke går deg lei av én smak eller form for mat. Du kan erstatte din kost med Nupo Diet i flere uker for å oppnå optimal effekt, men du bør ha 1 til 2 ukers pause etter maks 8 uker, hvor du spiser alminnelig, men energifattig kost før du kan starte opp med full kosterstatning igjen.


Diet Shakes

kvinne strekker seg med milkshake i forgrunnen

Nupo Diet Shakes fås i 5 forskjellige smaksvarianter:

 • Chocolate Flavour
 • Caffe Latte
 • Jordbær
 • Mango Vanilla
 • Blueberry Raspberry

En Diet Shake er enkel å klargjøre, og den er derfor et godt valg hvis ikke du ønsker å bruke lang tid på å forberede alle dine måltider. For å klargjøre måltidet, skal du bare blande 32 g pulver eller en pose sammen med 3 dl kaldt vann og riste i f.eks. en Nupo Shaker inntil pulveret er helt oppløst. Mange foretrekker å la blandingen stå en liten stund i kjøleskapet før servering for å kunne nyte produktet helt kaldt.

Disse variantene inneholder enten 114, 115, 116 eller 117 kalorier pr. porsjon, og de kan derfor mikses og matches helt fritt, så du kan velge de smaker som du liker best.

Diet Soup

Nupo Diet Soup finnes i 3 varianter: Tomato, Vegetable og Spicy Thai Chicken. Suppen blandes på samme måte som en Diet Shake med 3 dl vann, men bør heretter varmes opp i en gryte eller i mikroovnen for å gi den beste spiseopplevelsen. Du kan med fordel drysse krydderurter over suppen før servering, hvilket gir suppen et siste piff og gjør den ekstra lekker å nyte.

Oatmeal

Nupos Diet Oatmeal er med den klasske smaken av eple og kanel, og havregrøten kan nytes til alle dagens måltider. Du skal bare blande innholdet av en pose sammen med 175 ml vann, og riste godt før du varmer det opp i mikroovnen. Du kan som et siste serveringstips drysse litt malt kanel på toppen, som forsterker grøtens smak av kanel.


Tilberedelse av Nupo - vann eller melk?

Alle Nupo Diet produkter kan også blandes med melk hvis du ønsker en mer kremet konsistens, men så skal du være spesielt oppmerksom på det ekstra kaloriinntaket. Melk inneholder nemlig mellom 33 og 64 kalorier pr. dl alt etter melkens fettprosent.

Det mest optimale for et vekttap er altså å bruke vann, men de forskjellige shakes, supper og grøten kan kombineres helt etter eget ønske, så du kan innta flest av de produktene som du liker best.

Nupo Diet produktene er særlig designet til å inneholde alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler som kroppen har bruk for, og som du gjennom en alminnelig kost kun får i deg sammen med et høyt antall kalorier. Derfor anbefales det at du ved bruk av Nupo Diet, erstatter alle dagens måltider og ikke bare 5/6, da du på den måten er sikker på at du får nok av de viktige næringsstoffer.

Du kan dog alltid spise en alminnelig porsjon middag utover de 6 Nupo Diet måltider, hvis du ønsker at ditt daglige kaloriinntak skal være høyere enn 700.


Kjøp Nupo Diet produktene her.


Nupo One Meal

Hvis du ønsker et mindre vekttap eller et vekttap over lengre tid, kan du bruge Nupo One Meal produkter til å erstatte 1 eller 2 hovedmåltider om dagen. Nupo One Meal kan fås som barer, meal shakes eller som pannekaker, og de inneholder alle de vitaminer og mineraler som du normalt skal ha i et hovedmåltid. One Meal produktene har altså alle de nødvendige næringsstoffer, men et lavt kaloriinnhold, og de kan derfor brukes til å holde det daglige kaloriinntaket lavt.

Hvert One Meal produkt inneholder omkring 200 kalorier, og i en alminnelig kost kan det erstatte enten frokost, lunsj eller middag, så du på den måten samlet sett har et lavere kaloriinntak.

Enkel løsning

Måltidserstatningene fra Nupo er en hurtig og lett løsning hvis du ønsker et lekkert, men kalorilett måltid. Det finnes 6 forskjellige smaksvarianter av barene, som hver især inneholder 220 kalorier. De seks smaksvarianter er:

 • Caramel
 • Chocolate
 • Chocolate Mint
 • Toffe Crunch
 • Lemon Crunch
 • Brownie Crunch

Disse velsmakende barer er favoritter hos mange da de har en syndig smak, men kan nytes med god samvittighet. Baren tar heller ikke mye plass i lommen eller i vesken, og er god å ha med på farten hvis du ikke kan nå et av dine hovedmåltider. Se noen av de mest populære Nupo One Meal-produkter her:

Nupo One Meal +Prime

Vil du prøve måltidserstatninger som er en klasse over mange andre produkter på markedet? Nupo One Meal +Prime har mer protein og flere fibre enn mange andre måltidserstatninger. Alle produktene er dessuten uten tilsatt sukker og det er ingen kompromisser når det kommer til smak og kvalitet. Utforsk hele serien av Nupo shakes, Nupo barer og vegansk Nupo pulver!


Pannekaker

Hvis du gjerne vil ha et måltid som minner mer om alminnelig mat enn shakes og barer, kan du nyte en porsjon pannekaker fra Nupo. Det krever litt mer tid å forberede pannekakene enn de andre One Meal produkter, og det er derfor opplagt å spise pannekakene i weekenden f.eks. til brunch, hvor du kanskje har litt ekstra tid til å forberede maten.

Pannekakene lages ved å blande pulveret med vann, riste blandingen godt og til slutt steke små pannekaker på pannen. Pannekakene kan både nytes friske som de er, eller du kan ha på forskjellige toppinger etter ønske. Dette er f.eks. frukt og bær, smørepålegg, sirup, honning eller Bodylab Zero Topping. Du skal dog være oppmerksom på at kaloriinntaket fra det samlede måltid vil være høyere alt etter hvilke toppinger du du har på pannekakene.


Ekstra Slim Boost fra Nupo

kvinne jubler på vekt over vekttap

For å supplere ditt vekttap kan du finne 5 forskjellige slankekosttilskudd fra Nupo, som hver især har sin spesielle funksjon. De 4 varianter er alle satt sammen av naturlige ingredienser og er glutenfrie, GMO-frie og dessuten velegnet til vegetarer.

Burn My Fat

Nupo Slim Boost Burn My Fat inneholder ekstrakt fra kolanøttefrø, som er en naturlig kilde til koffein. I tillegg inneholder produktet C-vitamin, som bidrar til et normalt energistoffskifte, samt Yerba Mate og cayennepepper. Du skal bare ta 1 kapsel daglig.

Fill My Tummy

Produktet Fill My Tummy har evnen til å fylle opp magen, så du ikke føler deg så sulten i forbindelse med måltidene, og derfor har mindre tendens til å overspise. Produktet inneholder glucomannan fibre, som kan absorbere vann og bli til en fyldig masse når det kommer i kontakt med vann i magesekken. Derfor bør du også drikke rikelig med vann i forbindelse med Fill My Tummy – minimum 1-2 glass.

Fat Binder

Nupo Slim Boost Fat Binder inneholder lipomyl som kan binde helt opp til 60 ganger sin egen vekt i fett, og på den måten sørge for at fettet ikke opptas i kroppen. Du bør innta 2 kapsler 15 minutter før et hovedmåltid, sammen med minst 1 stort glass vann for å oppnå en effekt. Du bør dog ikke ta mer enn 6 kapsler daglig.

Calorie Fighter

Det nyeste skuddet på stammen innenfor Nupos slankekosttilskudd, er Nupo Slim Boost Calorie Fighter som med sitt innhold av kitosan og glucomannan, kan bidra til å forebygge overspising. Kitosan tiltrekker og binder fett helt naturlig fra magen, hvilket hjelper med å danne ufordøyelige fettklynger, som ikke absorberes av kroppen. Glucomannan er naturlige fibre som kan absorbere vann opp til mange ganger sitt eget volum, hvilket gir deg en følelse av metthet. Oppløs 1 x 3 poser Calorie Fighter i et stort glass vann daglig før et hovedmåltid.

Slim Boost produktene fra Nupo kan både kombineres med Nupo Diet produktene, Nupo One Meal eller brukes alene hvis du har bruk for litt hjelp til å booste ditt vekttap.


Mellemmåltider

Nupo har to forskjellige barer – de såkaldte Protein Bites, som kan brukes som et godt mellommåltid som ikke bare er “tomme kalorier”. Barene har et lavt kaloriinnhold på kun 134-137 kalorier, mens de samtidig har et høyt innhold av protein. Barene fås i variantene Chocolate og Caramel Ginger, og de to varianter har begge en lekker kremet konsistens og intens smak. Hvis du har bruk for et mellommåltid, en hurtig snack eller litt ekstra protein i forbindelse med trening, er disse barer en god løsning som raskt og enkelt gir en god følelse av metthet.


Vil du vite mer om Nupo?

Hvis du er nysgjerrig etter å vite mer om Nupo og deres mange produkter, kan du lese denne artikkelen om hvordan du kommer godt i gang med ditt vekttap med Nupo, eller du kan finne mer informasjon i bunnen av kategorien.


Tilbake til Nupos produkter.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.