C-vitamin

C-vitamin, også kjent som ascorbinsyre, er et vannoppløselig vitamin. Dette betyr at Vitamin C ikke kan lagres i kroppen og man har derfor bruk for å dekke behovet gjennom den daglige kosten. C-vitamin hjelper med å beskytte cellene og holder dem friske. I tillegg er vitaminent involvert i produksjonenen av kollagen og stimulerer hudens egen reparasjonsprosess. Les mer om C-vitamin her

65 Produkt(er)

Les mer om C-vitaminer

C-vitamin er ikke kun viktig for huden, det er like viktig for skjelett og blodkar. Faktisk er C-vitamin mest kjent som immunforsvarets styrkende agent, som beskytter cellene mot giftige kjemikalier, forurensende stoffer (f.eks. sigarettrøyk) og frie radikaler, som kan forårsake kreft, hjerte-kar-sykdommer, gikt osv. Sist, men ikke minst, øker vitamin C opptaket av jern fra grønnsaker som grønnkål, brokkoli og rosenkål.

Hvis du spiser en sunn og variert kost, vil du ofte få dekt behovet for C-vitamin. Du får blant annet C-vitamin hvis du spiser sitrusfrukter og grønnsaker som rød og grønn paprika, brokkoli, jordbær og nettmelon.
For voksne er det tilstrekkelige inntaket av C-vitamin ca. 100 mg daglig.

Du kan lese mere om c-vitamin og andre vitaminer i vår store vitaminguide.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.