Sånn kommer du godt i gang med Nupo

Skrevet av
kvinder måler sine hofter med et lyserødt målebånd

Mange av oss vet godt at det kan være vanskelig å endre på gamle vaner. Vi vet godt hva som skal til for at vi kan ta av overflødige kilo, men det kan være veldig vanskelig å gjøre den forandringen som skal til. Et vekttap kan være en langsommelig prosess, hvor du blir utfordret mentalt. Selv etter en vellykket slankekur kan det være vanskelig, da du her skal holde fast i gode vaner og ikke legge på deg de tapte kilo igjen.


Kom godt i gang med ditt vekttap ved hjelp av en Nupo kur

Med produkter fra Nupo får du en kickstart til ditt vekttap som i manges tilfelle kan være en stor hjelp, fordi man kan se på vekten at det skjer en forandring. Hvis du ønsker raske resultater som gir deg blod på tann til å fortsette den gode livsstilen, så prøv en Nupo kur. Den er dokumentert å give gode resultater.

Det viktigste midlet mot vekttap er at man inntar færre kalorier enn man forbrenner, og derfor kan Nupo gi raske resultater, da Nupo er spesielt designet som en lav kalori kur. Din kropp får alle de næringsstoffer den har bruk for med Nupo, samtidig med at du kan slanke deg raskt og effektivt.

Vekttap er gøy hvis du samtidig kan spise noe som du liker imens, vi har derfor satt sammen en startpakke hvor du mottar 1 stk. av flere forskjellige Nupo produkter, for å kunne finne den smaksvarianten du liker best.


Gode råd til vekttap med Nupo

Er du nervøs for å starte på din Nupo kur, får du her 3 gode råd til hvordan du enklest kommer igjennom den.

Vær standhaftig og gi kroppen mulighet for å venne seg til Nupo kuren

Hvis du utelukket lever av Nupo produkter, vil du kanskje føle sult i løpet av de første 2-3 dager, det gjør mange, men hold ut. Hvis du er standhaftig og kommer igjennom de første par dager, vil kroppen venne seg til mengden, og du vil føle deg mer og mer mett etter hver porsjon. Husk på at det er nytt for din kropp å innta så få kalorier, og den skal ha litt tid til å venne seg til det.

Drikk masse vann

Et annet godt råd er at du skal sørge for å drikke mye væske. Væsken vil hjelpe med å gi deg en metthetsfølelse og kan lindre den hodepinen som mange også opplever i løpet av de første par dagene. Du bestemmer selv hvilken væske du vil drikke, men gå etter ting som har et lavt innhold av kalorier, eks. vann, kaffe, te, kullsyrevann, sukkerfri saft eller brus. Aller helst skal du drikke rent vann.

Bekjemp trangen til søtsaker

Et godt råd hvis du føler deg litt sulten, eller bare har lyst på noe godt, er å børste tennene. Tannbørstingen gir samtidig ditt tannkjøtt den massasje som det mangler fordi du ikke bruker tennene så mye mens du er på en Nupo kur.

Sukkerfri tyggegummi gir også dine tenner noe å arbeide med, og simulerer samtidig spyttsekresjonen som holder din munn fuktig, og motvirker dårlig ånde.


Den mest effektive Nupo kur – VLCD-Kuren

Du kan bruke Nupo på flere måter. Jo flere måltider du erstatter med Nupo, desto raskere kan du forvente å gå ned i vekt, da produktene fra Nupo er spesielt utviklet til å gi din kropp de næringsstoffer den har bruk for, samtidig med at du inntar en minimal mengde kalorier.

Nupo kan med fordel brukes til å kickstarte ditt vekttap. Med en 14 dagers Nupo kur, vil du kunne oppleve et markant vekttap og heretter er det viktig at du følger opp din kur med sunne spisevaner, ellers kan de tapte kilo raskt komme igen. Nederst på siden beskriver vi den mest effektive måten du kan bruke Nupo's produkter, med henblikk på å oppnå et vekttap.

Ved å erstatte alle dine måltider med Nupo VLCD produkter får du det optimale resultat. VLCD betyr Very Low Calorie Diet. Du får en dagskost på omkring 700 kcal, men er med Nupo produktene sikret at du får alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer.
De foreslåtte produkter nedenfor kan utskiftes med andre smaksvarianter. Kjøp VLCD startpakken her!

Vi har satt sammen en Nupo VLCD Kur Startpakke. Her får du 84 porsjoner, hvilket svarer til 14 dages effektiv kur. Du får 7 forskjellige varianter, hvilket gir deg optimal mulighet for å tilpasse kuren som du ønsker.

Nupo har et stort sortiment med mange smaksvarianter, og det er bestemt en fordel at det er så mange forskjellige produkter å velge imellom. På den måten blir du ikke lei av at spise det samme hele tiden.

*VLCD betyr Very Low-Calorie Diet

Hold ditt vekttap ved like

Det er viktig at du legger om kosten etter et vekttap ved hjelp av en Nupo kur, da et varig vekttap er en livsstilsendring, og det er en sjanse for at du legger på de tapte kilo igjen, hvis du fortsetter som du gjorde før din Nupo kur. Synes du det er vanskelig å legge om hele kosten på én gang, så er det hjelp å få i Nupo One Meal serien.

Nupo One Meal fungerer som en måltidserstatning, og kan erstatte enten frokost, lunsj eller middag i form av en bar i flere smaksvarianter.

Nupo One Meal inneholder alle de fibre, proteiner, mineraler og vitaminer som du har bruk for i et hovedmåltid. Du får samtidig et kalorielett måltid for å gjøre det enkelt for deg å redusere eller kontrollere ditt daglige kalori inntak.

Du kan dessuten kombinere en sunn, variert og kalorilett kost med slankekosttilskudd fra Nupos Slim Boost-serie. Her finner du 5 forskjellige kosttilskudd som du kan supplere med dine gode vaner for et varig vekttap.


Tilbake til Nupos produkter

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.