Nupo Slim Boost

Nupo Slim Boost er en ny serie kosttilskudd som hjelper og støtter din kropps naturlige prosesser og funksjoner når du er på en slankekur. Hvert produkt har en skreddersydd fuksjon og utviklet til å imøtekomme de utfordringene de fleste mennesker møter i løpet av et slankeforløp. Les mer om Nupo Slim Boost her

5 Produkt(er)

Hva er Nupo Slim Boost kosttilskudd?

Nupo Slim Boost er en ny serie kosttilskudd som hjelper og støtter din kropps naturlige prosesser og funksjoner når du er på en slankekur. Hvert produkt har en skreddersydd fuksjon og utviklet til å imøtekomme de utfordringene de fleste mennesker møter i løpet av et slankeforløp. 

  • Fill My Tummy - fibre til vekttap
  • Block My Carbs - karbohydratblokker
  • Burn My Fat - fettforbrenner

FAQ - Nupo Slim Boost

Hvem er Nupo?

Nupo er en dansk produsent av slankeprodukter. Nupo er en sammentrekning av ordene Nutritional Powder. Nupo ble utviklet i 1981 på Hvidovre hospital i København og har siden da fortsatt utviklingen av populære og effektive slankeprodukter. 


Hvorfor skal jeg bruke Nupo Slim Boost?

Slankekurer kan være vanskelige å overholde, spesielt hvis man har en utfordrende og travel hverdag. Nupo SLIM BOOST er kosttilskudd som booster og hjelper slankekuren din. Hvert produkt har spesifikke egenskaper og innhold skreddersydd til ditt behov. Bruk ett eller tre produkter alt etter behov slik at du får den støtten og hjelpen i din slankekur som du trenger.


Produkt Er en Hjelper med Aktive ingredienser
Nupo Slim Boost Fill My Tummy Fiberfyllkapsel Metthetsfølelse Glucomannan, tindved og krom
Nupo Slim Boost Block My Carbs Karbohydratblokker Reduserer opptakelsen av karbohydrater Fabenol® fra kidneybønner, tindved, ingefærrot, Krom
Nupo Slim Boost Burn My Fat Fettforbrenner Fremmer forbrenningen av fett Morosil® fra appelsiner, Yerba Mate, Cayennepepper og Vitamin B6

Når skal jeg bruke Slim Boost?

Nupo Slim Boost kan brukes til alle tider hvor det er et behov for å booste slankekuren. Følg alltid den anbefalte daglige dosen og instruksjonene på emballasjen. 

FILL MY TUMMY - ta 2 kapsler ca 30 minutter før et måltid (maks 6 kapsler daglig). Sørg for å drikke rikelig med vann sammen med kapslene da det er vannet som får glucomannanfibrene til å vokse i volum og hemme sultfølelsen. 

BURN MY FAT - 1 kapsel daglig

BLOCK MY CARBS - ta 2 kapsler rett etter et måltid (maks 6 kapsler daglig) sammen med rikelig med vann (minst 1-2 glass).

Alle kosttilskuddene fra serien skal brukes i en kombinasjon med energiredusert kost og fysisk aktivitet. 


Kan jeg kombinere Nupo Slim Boost med øvrige slankeprodukter?

Nupo Slim Boost kan godt kombineres med andre slankeprodukter. Produktene inneholder ikke legemidler og du får best resultat hvis produktene inngår i en sunn, variert og kalorilett kost og kan godt kombineres med Nupos kost- eller måltidserstatningsprodukter. 


Er det noen bivirkninger?

Ingen av ingrediensene er forbundet med bivirkninger. Hvis du er overfølsom eller allergisk mot noen av ingrediensene, eller du er under medisinsk behandling, anbefaler vi at du snakker med din lege bør bruk. BURN MY FAT inneholder koffein og er derfor uegnet til personer som er overfølsomme mot koffein. Produktene anbefales heller ikke til gravide, ammende kvinner eller barn. 


Er det trygt å bruke Nupo Slim Boost?

Nupo SLIM BOOST er sammensatt av nøye utvalgte og aktive ingredienser fra naturens egne kilder. Ingrediensene er testet og godkjent av European Food Safety Authority (EFSA), som er den høyeste matvaresikkerhetsinstansen i EU.


Kan jeg ta alle de 3 Nupo Slim Boost produktene samtidig?

Du kan godt ta alle de 3 variantene av Slim Boost samtidig. Husk alltid å følge anbefalt daglig dose og bruksanvisning på hvert enkelt produkt. 


Hvor lenge kan jeg ta Nupo Slim Boost?

Bruk Nupo Slim Boost etter behov. Slim Boost øker effektiviteten av en energiredusert kost og fysisk aktivitet. Hastighet og effektivitet av slankekurer er alltid individuelt fra person til person og faktorer slik som alder, sunnhetstilstand, livsstil, startvekg og vekttapsmål skal tas med i betraktning. Kosttilskudd som Slim Boost skal ikke erstatte en sunn og variert kost. 


Er Slim Boost testet?

Ja. Alle ingrediensene i Nupo Slim Boost er velkente og testet til formålet. Ingrediensene er godkjent til sitt bruk og formål av European Food Safety Authority (EFSA). 


Hvem kan bruke Slim Boost produktene?

Slim Boost er ment til voksne over 18 år som har behov for å gå ned i vekt eller bevare en sunn normalvekt. Produktene kan brukes både som en del av en normal kalorilett kost i forbindelse med en slankekur, eller som en naturlig del av en travel hverdag med fristelser som kan spenne ben for vedlikehold av normal vekt. 


Hvem skal ikke bruke Slim Boost?

Alle de 3 produktene i serien overholder lovgivning om kosttilskudd og betyr at produktene ikke skal brukes av barn, gravide eller ammende. Produktene skal ikke brukes i stedet for en variert kost og sunn livsstil. Oppbevar alltid produktene utenfor barns rekkevidde. 


Hva er ingrediensene i Slim Boost produktene?

Alle ingrediensene i Slim Boost er: 

  • Uten GMO
  • Glutenfri
  • Passer til veganere - kapsel og innholder kommer fra vegetabilske kilder

FILL MY TUMMY inneholder disse aktive ingrediensene: 

Glucomannan Glucomannan er et naturlig, vannoppløselig kostfiber fra Konjac-planten. Fibret arbeider i magen og tarmen gjennom å absorbere væske og omdanne seg til en fyldig masse. Når maven føles full så reduseres følelsen av sult og metthetsfornemmelsen blir fremmet. Husk alltid å drikke masse væske når du inntar glucomannan.
Tindved Tindved er også kjent som nordens sitron og er en frittvoksende fruktbusk som har blitt brukt i matlaging i flere hundre år på grunn av sine medisinske, kulinariske og ernæringsmessige kvaliteter. Bærene inneholder mange vitaminer samt sunne omega 3, 6 og 9 fettsyrer. Forskning viser at tidved forbedrer tarmkanalaktiviteten og fremmer stoffsktiftet. I tillegg er tindved naturlig rik på C vitmain som bidrar til et normal energistoffskifte samt immunforsvarets normale funksjon.
Krom Krom hjelper til med å holde blodsukkernivået stabilt og bekjempe sukkertrangen. Krom er et livsnødvending mikronæringsstoff som kroppen trenger i en rekke forskjellige funksjoner. Hormonet insulin transporterer sukker fra blodet inn i kroppens muskel- og fettceller. Krom inngår i denne prosessen og bidrar dermed til å vedlikeholde et normalt blodsukkernivå gjennom å støtte effekten av insulin, som igjen regulerer kroppens blodsukker. Krom er derfor viktig i en energiredusert kost hvor man har som mål å gå ned i vekt.

BURN MY FAT inneholder disse aktive ingrediensene:

Morosil® Morosil® er et patenteret sisiliansk ekstrakt fra røde appelsiner. Morosil® har et naturlig høyt innhold av C-vitamin og bidrar til et normalt energistoffskifte samt immunforsvarets normale funksjon.
Yerba Mate Yerba Mate er en argentinsk urte kjent som ”sendt fra gudene” som inneholder koffein. Yerba Mate er en tradisjonell drikk i store deler av Sør-Amerika og urtens egenskaper bidrar til vektkontroll og nedbryting av fett.
Cayennepepper Cayennepepper tilhører chilipepperfamilien. Bidrar til vektkontroll og fettforbrenning.
Vitamin B6 Vitamin B6 bidrar til et normalt energistoffskifte, immunforsvarets normale funksjon samt minsker tretthet og utmattelse.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.