Slik kommer du godt i gang med Nupo

Skrevet av

Mange av oss vet godt at det kan være vanskelig å endre på gamle vaner, og at det er tungt å gjøre endringene som skal til for å gå ned i vekt. Slanking kan være en langsom og utfordrende prosess, i likhet med det å opprettholde den nye, lavere vekten. Derfor er Nupo her for å hjelpe!


Kom godt i gang med ditt vekttap ved hjelp av en Nupo-kur

Med produkter fra Nupo får en kickstart til ditt vekttap, som i manges tilfeller kan være til stor hjelp. Når du ser på vekten at det har skjedd en endring, kan øke det motivasjonen betraktelig. Ønsker du raske resultater på veien mot en sunnere livsstil – prøv en Nupo-kur!

Den mest effektive metoden å gå ned i vekt er å innta færre kalorier enn det som forbrennes, og dette er grunnen til at Nupo kan gi raske resultater. Nupo er en lavkalori-kur som gir kroppen alle de viktige næringsstoffene den trenger samt bidrar til raskt og effektivt vekttap.

Vektnedgang er morsomst hvis du kan spise noe du liker mens du holder på. Vi har derfor satt sammen en Nupo Startpakke hvor du mottar 1 stk. av flere forskjellige Nupo-produkter, for å kunne finne den smaken du liker best.


Gode råd til vekttap med Nupo

Gruer du deg, eller er nervøs for å starte på din første Nupo-kur? Her får du 3 gode råd til hvordan du enklest mulig kan komme i gang og gjennomføre.

Gi kroppen mulighet for å venne seg til Nupo-kuren

Dersom du utelukkende inntar Nupo-produkter, vil du kanskje føle på sult i løpet av de første 2-3 dagene. Men hold ut – dette er helt normalt! Kroppen trenger tid til å venne seg til den reduserte mengden kalorier som inntas, og det er derfor viktig å holde ut de første dagene. Etter hvert vil du føle deg mer mett etter hver porsjon.

Drikk mye vann

Det er lurt å få i seg mye væske under kuren fordi dette vil gi en metthetsfølelse og kan samtidig lindre hodepine, som mange opplever å få i løpet av de første dagene. Hvilken væske som inntas er opptil deg, men drikk gjerne væsker med lavt innhold av kalorier, eksempelvis vann, kaffe, te og kullsyrevann. Aller helst bør du drikke rent vann.

Bekjemp trangen til søtsaker

Hvis du kjenner at du begynner å bli sulten eller bare kjenner på et søtsug, kan du prøve å pusse tennene. Under Nupo-kuren blir ikke tennene mye brukt og derfor kan massasje av tannkjøttet i forbindelse med tannpuss dempe sulthetsfølelsen.

Sukkerfri tyggegummi gir også tennene noe å arbeide med, og stimulerer samtidig spyttproduksjonen som holder munnen fuktig og motvirker dårlig ånde.


Den mest effektive Nupo kuren – VLCD-kur

Du kan bruke Nupo på flere måter. Jo flere måltider som erstattes med Nupo, jo raskere vektnedgang. Nupo er spesielt utviklet for å gi kroppen de næringsstoffene den har bruk for, samtidig som kroppen inntar en minimal mengde kalorier.

Nupo kan med fordel brukes til å kickstarte vekttapet ditt. Med en startpakke fra Nupo kan du smake på de forskjellige smakene samtidig som du kickstarter vekttapet. Etter dette er det viktig at du følger opp kuren med sunne matvaner, ellers kan de tapte kiloene fort komme tilbake. Nederst på siden beskriver vi den mest effektive måten å bruke Nupos produkter for å oppnå vekttap.

Ved å erstatte alle måltidene dine med Nupo VLCD-produkter får du det optimale resultatet. VLCD står for Very Low Calorie Diet. Du får et daglig kosthold på rundt 800 kcal, men med Nupo-produkter er du sikret at du får i deg alle nødvendige vitaminer og næringsstoffer.
De foreslåtte produktene nedenfor kan erstattes med andre smaker. Kjøp Nupo VLCD-startpakken her!

Nupo har et stort sortiment med mange smaksvarianter. På den måten blir du ikke lei av å spise det samme hele tiden, men kan fornye varianter og smak så ofte du ønsker.

*VLCD betyr Very Low-Calorie Diet

Hold ditt vekttap ved like

Etter et vekttap er det viktig at kostholdet endres slik at vekten ikke øker igjen. Hvis det er vanskelig å legge om hele kostholdet kan Nupo One Meal serien være til hjelp.

Nupo One Meal er barer i flere smaksvarianter, som fungerer som måltidserstatning. Barene kan erstatte enten frokost, lunsj eller middag. Nupo One Meal inneholder de fibrene, proteinene, vitaminene og mineralene som kroppen trenger i et hovedmåltid. Du får samtidig et kalorilett måltid for å gjøre det enkelt for deg å redusere eller kontrollere ditt daglige kaloriinntak.

Du kan i tillegg kombinere en sunn, variert og kalorilett kost med et slankekosttilskudd fra Nupos Slim Boost-serie. Her finner du 5 forskjellige kosttilskudd som du kan supplere med for et varig vekttap.


Tilbake til Nupos produkter

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.