Slik kommer du godt i gang med Nupo

Skrevet av
kvinder måler sine hofter med et lyserødt målebånd

Mange av oss vet godt at det kan være vanskelig å endre på gamle vaner. Vi vet godt hva som skal til for at vi kan ta av overflødige kilo, men det kan være vanskelig å gjøre den forandringen som skal til. Et vekttap kan være en langsommelig prosess, hvor du blir utfordret mentalt. Selv etter en vellykket slankekur kan det være vanskelig, da du her skal holde fast i gode vaner og ikke legge på deg de tapte kilo igjen.


Kom godt i gang med ditt vekttap ved hjelp av en Nupo kur

Med produkter fra Nupo får du en kickstart til ditt vekttap som i manges tilfeller kan være til stor hjelp. Du kan se på vekten at det skjer en forandring, noe som kan gi videre motivasjon. Hvis du ønsker raske resultater på veien mot en sunnere livsstil, så prøv en Nupo-kur!

Det viktigste tiltaket for et vekttap er at man inntar færre kalorier enn man forbrenner, og derfor kan Nupo gi raske resultater, da Nupo er spesielt designet som en lav-kalori-kur. Kroppen din får alle de næringsstoffer den har bruk for, samtidig med at du kan slanke deg raskt og effektivt.

Å oppnå et vekttap er enklere dersom du samtidig kan spise noe som du liker. Sjekk alle våre ulike produkter for å finne de smakene som passer best for deg. Les mer 


Gode råd til vekttap med Nupo

Gruer du deg, eller er nervøs for å starte på din første Nupo kur? Her får du 3 gode råd til hvordan du enklest mulig kommer i gang og gjennomfører.

Vær standhaftig og gi kroppen mulighet for å venne seg til Nupo kuren

Hvis du utelukket lever på kun Nupo produkter, vil du kanskje føle sult i løpet av de første 2-3 dagene. Det er det mange som gjør, men hold ut. Hvis du er standhaftig og kommer igjennom de første par dagene, vil kroppen venne seg til mengden, og du vil føle deg mer og mer mett etter hver porsjon. Husk at det er nytt for kroppen din å innta så få kalorier, og den trenger litt tid til å venne seg til det.

Drikk masse vann

Et annet godt råd er at du skal sørge for å drikke mye væske. Væsken vil hjelpe med å gi deg en metthetsfølelse og kan samtidig lindre mot hodepine som mange også opplever i løpet av de første par dagene. Du bestemmer selv hvilken væske du vil drikke, men gå etter ting som har et lavt innhold av kalorier, eks. vann, kaffe, te, kullsyrevann, sukkerfri saft eller brus. Aller helst bør du drikke rent vann.

Bekjemp trangen til søtsaker

Et godt råd hvis du føler deg litt sulten, eller bare har lyst på noe godt, er å børste tennene. Tannbørstingen gir samtidig tannkjøttet den massasjen som det mangler fordi du ikke bruker tennene så mye mens du er på en Nupo kur.

Sukkerfri tyggegummi gir også tennene noe å arbeide med, og simulerer samtidig spyttsekresjonen som holder din munn fuktig, og motvirker dårlig ånde.


Den mest effektive Nupo kur – VLCD-Kuren

Du kan bruke Nupo på flere måter. Jo flere måltider du erstatter med Nupo, desto raskere kan du forvente å gå ned i vekt. Nupo er spesielt utviklet til å gi kroppen de næringsstoffer den har bruk for, samtidig med at du inntar en minimal mengde kalorier.

Nupo kan med fordel brukes til å kickstarte ditt vekttap. Med en 14 dagers Nupo kur, vil du kunne oppleve et markant vekttap og heretter er det viktig at du følger opp din kur med sunne spisevaner, ellers kan de tapte kilo raskt komme tilbake. Nederst på siden beskriver vi den mest effektive måten du kan bruke Nupo's produkter, med det formål å oppnå et vekttap.

Ved å erstatte alle dine måltider med Nupo VLCD produkter får du det optimale resultat. VLCD betyr Very Low Calorie Diet. Du får en dagskost på omkring 700 kcal, men er samtidig sikret at du får alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer kroppen din trenger.
De foreslåtte produktene nedenfor kan byttes ut med andre smaksvarianter. 

Vi har satt sammen en Nupo VLCD Kur Startpakke. Her får du 84 porsjoner, hvilket svarer til 14 dages effektiv kur. Du får 7 forskjellige varianter, hvilket gir deg optimal mulighet for å tilpasse kuren som du ønsker.

Nupo har et stort sortiment med mange smaksvarianter. På den måten blir du ikke lei av at spise det samme hele tiden, men kan fornye varianter og smak så ofte du ønsker.

*VLCD betyr Very Low-Calorie Diet

Hold ditt vekttap ved like

Det er viktig at du legger om kosten etter et vekttap ved hjelp av en Nupo kur, da et varig vekttap er en livsstilsendring, og det er en sjanse for at du legger på de tapte kilo igjen, hvis du fortsetter som du gjorde før din Nupo kur. Synes du det er vanskelig å legge om hele kosten på én gang, så er det hjelp å få i Nupo One Meal serien.

Nupo One Meal fungerer som en måltidserstatning, og kan erstatte enten frokost, lunsj eller middag i form av en bar i flere smaksvarianter.

Nupo One Meal inneholder alle de fibre, proteiner, mineraler og vitaminer som du har bruk for i et hovedmåltid. Du får samtidig et kalorielett måltid for å gjøre det enkelt for deg å redusere eller kontrollere ditt daglige kaloriinntak.

Du kan dessuten kombinere en sunn, variert og kalorilett kost med slankekosttilskudd fra Nupos Slim Boost-serie. Her finner du 5 forskjellige kosttilskudd som du kan supplere med dine gode vaner for et varig vekttap.


Tilbake til Nupos produkter

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.