Quinoa kan brukes i mange forskjellige oppskrifter - alt fra gryteretter til grøt! Her kan du lese alt om quinoa, og vi gir deg svar på hva quinoa er, hvordan du koker quinoa, samt ideer til lekre oppskrifter med quinoa. Hopp inn og les mer her!
Flere og flere dropper i dag kjøtt helt eller delvis av enten etiske, helse- eller miljømessige årsaker. Vil du gjerne skjære ned på ditt kjøttforbruk, men ikke gå på kompromiss med smaken? Her får du 10 enkle bytter, så det blir enkelt å spise mer plantebasert. Uansett om du er ny eller velbevandret i det vegetariske og veganske kjøkken, kan du får inspirasjon til nye matvaner her!
Har du planer om å kickstarte ditt vekttap ved hjelp av produkter fra Nupo, men er du i tvil om hvordan de forskjellige produkter brukes, så les med her! Nupo er kjent blant mange som et effektivt middel til å tape seg raskt, men det kan være vanskelig å finne ut hvordan man bruker Nupo produktene aller best – alene eller som en full kosterstatning. Vi har samlet informasjon om de forskjellige produkter, så du enkelt kan finne ut...
Matcha te har fått veldig mye oppmerksomhet i mediene og status som ny superfood – og det er ikke uten grunn! Den særlige formen for grønn te er spekket med næringsstoffer, vitaminer og antioksidanter, og så kan du bruke den i allverdens forskjellige oppskrifter utover den klassiske matcha teen. Hva er Matcha te? Matcha te er ganske enkelt pulveriserte tørkete blader fra tebusken Camellia sinensis. Matcha er fremstilt av friske og fine teblader fra årets første høst. Umiddelbart etter...
Mange av oss vet godt at det kan være vanskelig å endre på gamle vaner. Vi vet godt hva som skal til for at vi kan ta av overflødige kilo, men det kan være veldig vanskelig å gjøre den forandringen som skal til. Et vekttap kan være en langsommelig prosess, hvor du blir utfordret mentalt. Selv etter en vellykket slankekur kan det være vanskelig, da du her skal holde fast i gode vaner og ikke legge på deg de...
Sult er et urinstinkt som er en beskjed fra kroppen din om at den ikke har fått nok næring. Sult er for de fleste ikke lengre ett problem, fordi vi får nok mat - mer enn nok mat - og de fleste av oss har uavbrutt tilgjengelighet til mat, i alt for store mengder og i ulik kvalitet. Men likevel kan vi føle sult, hvorfor gjør vi det, og hva kan sult være et signal på? Vi trenger lengre...