"Raw" Granola med nøtter og kjerner

Skrevet av

Mmm.. grawnola gir en frydefull og næringsrik start på dagen. Server den med en proteinrik yoghurt, skyr, kulturmelk, biola eller yoghurt naturell. Grawnola kan serveres som frokost eller som dessert når man kjenner søtsuget. Du kan bruke alle slags flak, kjerner, nøtter, frukt og bær. Her er vår favoritt:

  • 2 dl bokhvete
  • 1 dl rugflak
  • ½ dl grovhakkede mandler
  • ½ dl grovhakkede hasselnøtter
  • 1 dl revet kokos
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 1 ts ren kanel
  • ½ ts rent vaniljepulver
  • 1-2 ss agavenektar eller honning (kan sløyfes)

Rist kjerner, flak og nøtter forsiktig i en panne eller i en langpanne i ovnen ved ca 180 grader. Grawnolaen skal ha en gylden farge og en nøtteaktig duft.
Tilsett sødme fra agave nektar og rør rundt.

Tilsett deretter kokos, kanel og vaniljepulver.

Topping
Fruksalat med pære, eple. Banan, og friske blåbær med litt sitronsaft.

Kilde: Smag for livet / Pernille H. Steenberg

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.