Er du på vei inn i eller i overgangsalderen?

Skrevet av
Stort billede - Vichy Nr. 1 anti-age brand på apoteket i Europa

Huden vår endrer seg gjennom hele livet, også for kvinner under og etter overgangsalderen. Når kvinner går inn i overgangsalderen endres kortisol- og østrogennivåene i kroppen. Ubalansen i hormonnivået kan lett forårsake plager som humørsvingninger, hetetokter og søvnproblemer, men også endringer i huden. Når hormonnivået endres, vil hudcellene fornye seg langsommere enn før. Huden vil føles tørr, tynnere, mindre elastisk og smidig og flere rynker vil oppstå. 

Det finnes ingen kur mot de hormonelle endringene som kroppen gjennomgår i overgangsalderen, men med riktig hudpleieprodukter kan du være føre var og påvirke noen av hudendringene som oppstår. Produktene kan bidra til mer glød og elastisitet til huden din. Rundt billede af Vichy model Barbara

Vichys hudpleie til overgangsalderen

I 25 år har Vichy forsket på hudendringer hos kvinner både under og etter overgangsalderen. Målet har vært å identifisere noen tiltak som kan kompensere for hudens aldringstegn som oppstår i forbindelse med overgangsalderen. Basert på denne forskningen er hudpleieserien Neovadiol skapt, som er spesielt utviklet til kvinner under og etter overgangsalderen. 

Vichy er nr. 1 anti-age merke på apotek i Europa*

Produktene fra Neovadiol inneholder aktive ingredienser som proxylan, niacinamid og omega-fettsyrer som kan hjelpe mot tørr og slapp hud, gi en jevnere hudtone samt motvirke fine linjer. 

Les anbefalinger til riktig hudpleierutine for hud i og etter overgangsalderen:

Hudpleie til perimenopause

Peri-menopause er en revitaliserende hudpleieserie som skal brukes i overgangsalderen og som omdefinerer ansiktets konturer og gir huden elastisitet. 

Anbefalt hudpleierutine på morgenen 🌞

1. Start dagen med et serum, neovadiol meno 5 bi-serum, som strammer, gir glød, motvirker rynker og pigmentering.

2. Neovadiol peri menopause dagkrem til tørr eller normal til kombinert hud bidrar til en fyldigere og mer elastisk hud.

1. Start dagen med et serum, neovadiol meno 5 bi-serum, som strammer, gir glød, motvirker rynker og pigmentering.

3. Videre anbefales en øyekrem, neovadiol multi-corrective eye care, som får den tynne huden rundt øynene til å føles behagelig, mer spenstig og reduserer fine linjer. 

4. Avslutt din daglige morgenrutine med solbeskyttelse. Dette er et trinn du ikke bør hoppe over da riktig solbeskyttelse motvirker aldring og hudskader. Her anbefaler vi Vichys populære solbeskyttelse til ansiktet, capital soleil uv-age


Anbefalt hudpleierutine på kvelden 🌙

1. På kvelden kan du starte med et serum, neovadiol meno 5 bi-serum, som strammer, gir glød, motvirker rynker og pigmentering. 

2. Videre anbefaler vi neovadiol peri-menopause night cream. Nattkremen gir en fyldigere og revitalisert hud med en øyeblikkelig forfriskende og kjølende effekt. 


Hudpleie til postmenopause

Post-menopause er en nærende hudpleieserie som er utviklet til et senere tidspunkt under og etter overgangsalderen for å gi huden fylde og næring. 

Anbefalt hudpleierutine om morgenen 🌞

1. Start dagen med et serum, neovadiol meno 5 bi-serum, som strammer, gir glød, motvirker rynker og pigmentering.

2. Forsett med neovadiol post-menopause day cream. Dagkremen inneholder proxylan og vitamin B3, som motvirker en ujevn hudtone, og omega-3,-6,-9 for å nære huden. 

3. Videre anbefales en øyekrem, neovadiol multi-corrective eye care, som får den tynne huden rundt øynene til å føles behagelig, mer spenstig og reduserer fine linjer. 

4. Avslutt din daglige hudpleierutine på morgenen med solbeskyttelse. Dette er et trinn du ikke bør hoppe over da riktig solbeskyttelse motvirker aldring og hudskader. Her anbefaler vi Vichys populære solbeskyttelse til ansiktet, capital soleil uv-age


Anbefalt hudpleierutine på kvelden 🌙

1. På kvelden kan du starte med et serum, neovadiol meno 5 bi-serum, som strammer, gir glød, motvirker rynker og pigmentering.

2. Videre anbefaler vi neovadiol post menopause night cream som får huden til å se friskere ut, mykgjør og gir huden glød.


Vi håper dette vil gjøre det enklere for deg å ta vare på huden din under og etter overgangsalderen slik at du kan fokusere på å føle deg tilpass og være i balanse. 

Vichy anbefales av 50 000 hudleger. ***kilde: iqva - pharmatrend international - anti-aging marked i Frankrike, Italia, Spania, Portugal og Polen (i apotek og paraapotek); i Tyskland, Belgia, Nederland, Sveits, Hellas, Østerrike og Tyrkia (på apotek) - volum og verdi - ytd september 2022

**undersøkelse utført på dermokosmetikkmarkedet av aplusa og andre partnere mellom januar 2022 og mai 2022, der hudleger i 32 land står for mer enn 80 % av globalt BNP.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.