Dermaxir Trinn for trinn til behandling av uren hud

Skrevet av

Ved å følge Dermaxirs Trinn for trinn plan, sikres et bakteriehemmende miljø i huden talgkjertler, i alle døgnets 24 timer, hvor nye urenheter har vanskelig for å oppstå og overleve.

Morgenrutine

TRINN 1
Start morgenen med å vaske ansikt og evt. hals med Dermaxir n1 Daily Face Wash. Fukt huden med lunket vann. Påfør produktet i sirkulære bevegelser slik at ansiktsvasken jobbes godt inn i huden. Skyll deretter med lunket vann og dupp tørt med et håndkle.

TRINN 2
Påfør Dermaxir n7 Smoothening Serum under øynene og i T-sonen for å tilføre huden optimal fuktighet.
Bruk Dermaxir n7 Smoothening Serum minimum 3 ganger i uken.

TRINN 3
Påfør Dermaxir n3 Moisturising Face Gel i ansiktet og evt. på halsen. Masser gelen forsiktig inn med sirkulære bevegelser slik at produktet trenger godt inn i huden.
Dermaxir n3 Moisturising Face Gel skal ikke skylles av.

Kveldsrutine

TRINN 4
Vask ansiktet og evt. hals med Dermaxir n1 Daily Face Wash. Fukt huden i lunket vann. Påfør produktet i sirkulære bevegelser slik at ansiktsvasken jobbes godt inn i huden. Skyll deretter ansiktet med lunket vann, og dupp tørt med et håndkle.

TRINN 5
Påfør Dermaxir n3 Moisturising Face Gel i ansiktet og evt. på halsen. Masser gelen forsiktig inn med sirkulære bevegelser slik at produktet trenger godt inn i huden.
Dermaxir n3 Moisturising Face Gel skal ikke skylles av.

TRINN 6
Påfør Dermaxir n5 Spot Treatment, ved behandling av en spesifikk urenhet. La produktet sitte på urenheten over natten. Skyll av Dermaxir n5 Spot Treatment med lunket vann neste morgen.

TRINN 7
Bruk Dermaxir n9 Peel Off Face Mask 1-2 ganger i uken om kvelden, like før kveldsrutinen. Påfør masken i et jevnt lag i T-sonen og på spesilt utsatte steder. La masken virke i ca.10 min eller til den er helt tørr. Riv deretter masken forsiktig av og skyll med lunket vann. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.