Weleda Wild Rose Dagkrem - 30ml

1
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Wild Rose
Varenummer: 758

Weleda Wild Rose Day Cream - Vitaliserende og beskyttende

Smoothing Day Cream fra Weledas Wild Rose-serie er en naturlig og effektiv dagkrem som beskytter huden din mot aldring. Kremen er perfekt for å opprettholde hudens ungdommelige uttrykk og vakre utstråling. Den gir næring og mykgjør tørr hud, jevner ut fine linjer og hjelper deg med å unngå og forebygge fremtidige rynker.

Denne dagkremen inneholder naturlige aktive ingredienser som bidrar til den fantastiske effekten. Kremen er basert på økologisk dyrket frøolje fra villrosen. Villrosen har både ytre og indre skjønnhet, og frøene er en av de mest effektive oljene for å glatte ut og styrke huden og redusere synlige tegn på aldring. Oljen er cellefornyende og etterlater huden myk og mettet med de sunne fettsyrene. Derfor er rose den perfekte ingrediensen i denne kremen. I tillegg til de fuktighetsbevarende egenskapene er kremen tilført en herlig og aromatisk duft fra bladene til damaskusrosen.

Etter bruk av kremen vil huden føles myk og glatt som aldri før, samtidig som den føles smidig og ungdommelig. Dagkremen opprettholder hudens elastisitet og vitalitet, slik at du ikke føler at du eldes. Den er perfekt for deg som ønsker å gi huden effektiv og naturlig pleie samtidig som du opprettholder et ungdommelig utseende. Den fantastiske roseduften er fortryllende, og huden din vil lukte like godt som den føles.

Funksjoner:

  • Fukter og gir næring til normal og tørr hud
  • Stimulerer cellefornyelsen
  • Reduserer rynker og jevner ut fine linjer
  • Opprettholder hudens elastisitet og vitalitet
  • Gir et ungdommelig utseende
  • Hemmer tegn på aldring

Bruk:

Weleda Wild Rose Smoothing Day Cream kan brukes av alle hudtyper, men anbefales spesielt til deg som er i 30-årene og ønsker å bevare hudens ungdommelige utseende og motvirke aldringstegn. Kremen brukes daglig og kan med fordel brukes under sminke.


Innhold:
30 ml

Ingredienser:

Water (Aqua), Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Rosa Moschata Seed Oil, Hydrolyzed Beeswax, Lysolecithin, Sedum Purpureum Extract, Equisetum Arvense Extract, Plant Ash Extract, Xanthan Gum, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Citral, Eugenol, Farnesol

Allergener:

Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Citral, Eugenol, Farnesol

Opphavsland: Tyskland

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Weleda & Weleda Wild Rose
Varenummer: 758
Natrue Certificering
Natrue Certificering

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.